Mä olen aina ajatellut, etten ole mitenkään kummoinen penkkiurheilija, että ei vaan kauheesti kiinnosta. Kovasti aina huokailen, kun kaiken maailman EM- ja MM-kisat, Karjala-turnaukset, Mäkiviikot sun muut seuraavat toinen toisiaan ja välillä tuntuu, ettei televisiostamme tule mitään muuta kuin urheilua. Samalla fiiliksellä olin taas, Olympialaiset alkoivat. Mutta niin sitä vaan kuitenkin kerta toisensa jälkeen huomaan itsekin uppoutuvani katsomaan milloin mitäkin kisoja, kun niitä tosissaan vahtaava mieheni vaan kanavan valitsee. 

Kaksi edellistä iltaa olemme ihastelleet ja kommentoineet naisten telinevoimistelua pystymättä menemään nukkumaan ennen kuin tulokset ovat selvinneet. Ai luoja, mitä teräsmimmejä! En vaan käsitä, miten ne pystyy sellaisiin temppuihin vaikkapa eritasonojapuilla. 

Nyt olen yksin kotona ja katselin äsken jousiammuntaa ja nyt mietin, että jaksaisko valvoa aamuyölle saakka nähdäkseen naisten moukarinheiton karsinnan. Moukariringistä nimittäin löytyvät meikäläisen ns. kaksoisolennot, ainakin Pumpuin FB-sivulta bongaamani BBC-sportin testin mukaan. Mä luulen, että vois olla aika inspiroivaa katsella sellaisia fyysisesti edes hitusen samaistuttavan oloisia naisia tekemässä huippusuorituksia!

Kuvakaappaus BBC.n sivuilta

Lähimmät Olympic body matchit mulle olivat Puolan Joanna Fiodorow ja Jamaican Daina Levy. Piti heti googletella kyseiset moukarimimmit ja kyllä he koon ja vartalonmuodon puolesta kovasti tutulta näyttivät. Toki tuo laardin ja lihaksen suhde on heillä pikkuisen eri kuin kaltaisellani peruspylleröllä, mutta silti. Noiden naisten näkeminen on hyvä muistutus siitä, että hyvä kunto ja suorituskyky ei ole vain hoikkien ihmisten saavutettavissa. 

Että ei muuta kuin reeniä horo reeniä! Lihavakin voi olla urheilullinen ja hyvässä kunnossa vaikka ei suorittaisikaan laihtuminen mielessään. Sillä ajatuksella mä tänäänkin salilla taas kyykkäsin, lankutin ja hikoilin, että mua kiinnostaa enempi se mihin ne mun vatsamakkaroiden ja reisilaardien alla olevat lihakset pystyvät kuin se mikä on mun vaatekoko taikka paino. 

Mutta hei, käykää tekin etsimässä omat body matchinne olympiaurheilijoista ja inspiroitukaa! 

 

 

Kommentit (3)

n
4/3 | 

Kolmen kärjessä melonta, ammunta ja uinti. Lähimmäksi tuli Uuden Seelannin Jaimee Lovett, meloja. Olipa mukavaa huomata olevansa olympiakunnossa!

Vierailija
6/3 | 

Ihan kiinnostava linkki Pumpuilta, vaikka se muuten onkin turhantärkeä takakireä nipottaja minun makuuni, kuten koko lepakkojenginsäkin. Painijoita ja judokoita löytyi omalla haulla idän suunnalta-kauheita mörköjä. Pituuden puolesta olin 400 mittainen ja painon puolesta vajaan sadan, mutta olympialaiset on nuorempien juhlaa joten ikäluokkaani ei enää niin hirveästi ole edustettuna ihme että vielä pituuden ja painonkin puolesta löytyi tuonkin verran verrokkeja ajattelin että nuoriso olisi jo paljon pidempää ja tykympää tyveä. Kyllä nyt kelpaa katsella kisoja kun olen selvästi hyvässä kisakunnossa sohvalta jääkaapille menee kuin rasvatulla salamilla ja siinä mennessä vääntää vaikka pari pumpuita siltaan*suutelee hauiksiaan*

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram