Lumene vinkkasi jokunen päivä sitten instagramissaan, että kynsilakat sopivat myös pääsiäsmunien koristeluun ja minä innostuin ajatuksesta välittömästi. Mainitsin askarteluhimostani Tommille ja eilen hän tulikin herättämään minut munakasaamiaiselle kertoen, että oli oli samalla säästänyt munien kuoret ehjinä, jotta minulla olisi maalattavaa. Aaww, se on kyllä niin ihana mies.

Kaivelin kynsilakkakokoelmani ja ryhdyin hommiin. Olen kynsien lakkaajana aivan surkea onnistuen aina sohimaan lakat ympäri sormenpäitä ja pilaamaan lakkaukset olemalla liian malttamaton kuivattamisen suhteen. Ajattelin, että ehkäpä tuollaisen isomman kohteen maalaaminen olisi hieman helpompaa, mutta täytyy myöntää, että melko sottaista puuhaa se oli sekin. Mutta lopputulos oli kyllä melko kiva sitten kun homma alkoi sujua parin harjoitusmunan jälkeen. Tajusin, että näteintä jälkeä tulee, kun sutii suosiolla koko munan samalla värillä eikä yritä mitään raitoja tai muitakaan kuvioita. Tässä alla session kivoimmat tuotokset.

  

Munat ylhäältä vasemmalta:

  • ruskea muna sai ylleen kimalletta, lakka- Gloss & Care sävyt 39 Hiekkaa Purossa
  • toisen ruskean munan maalasin kauttaaltaan Gel Effect -lakalla sävyssä 41 Kultaa taivaalla
  • suosikkini, pinkki glitter muna syntyi viime syksyisellä Rossa Nauha -kimallelakalla
  • toisen valkoisen munan lakkasin kahteen kertaan, ensin Gloss & Care -sarjan keltaisella lakalla 30 Voikukkia ja päälle vielä ekasta munasta tutulla Hiekkaa Purossa glitterillä.

Jo ennen lakkausta olin sujauttanut munien yläosan reiästä puolikkaan hammastikun, joihin olin sitonut langan. Näin saatoin pidellä munaa maalatessa siitä langasta tarvitsematta ottaa siitä kiinni sormilla. Munat sai myös samointein näppärästi kuivumaan roikkuen. Itse ripustin askartelupaskarteluni keittiön lamppuun pääsiäisfiilistä tuomaan.

  

Jotain ajankohtaista sinne keittiöön jo kaivattiinkin, sillä meidän ruokapöydän luona seinällä riippuvassa liitutaulussa lukee edelleen vähän ehkä jo vanhaksi käynyt viesti. Joulun toivotusten lisäksi näyttäis sieltä löytyvän yhden kerran kauppalistaa. Oliskohan jo aika pyyhkiä taulu ja kirjoittaa jotakin muuta? Josko vappuna sitten koittais aktivoitua asian suhteen. :D

Näiden munankäsittelyvinkkien myötä ihanaa pääsiäistä kaikille!

-postauksen kaikki kynsilakat saatu Lumenelta-

PS. vielä yksi tunnustus.. meillä on edellen sama pöytäliina ruokapöydässä kuin oli myös jouluaterialla... Oon melkonen kodinhengetär...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat