Mamman lähettämästä paketista kuoriutui jo talvella kotipaikkakuntani Benettonilla ihastelemani Sisleyn kiiltonahkainen clutch. Pienten naarmujen vuoksi laukku oli myyty pois huomattavalla alennuksella, joten ihana äitini oli heti ajatellut ressukkaa tytärtään, jolla ei ole kovinkaan montaa laukkua.

sisley3

Sisältä löytyi vielä söpö huulipunakotelo!

sisley2

Se on kova ja se toimii loistavasti kättä pidempänä. Mulle ei siis kannata baarien narikkajonoissa ryppyillä!

sisley1

Täytyy tässä hieman testailla josko tämä patukka toimisi tänään juhla-asuni väripilkkuna.  Jos se nyt sattuu sopimaan yhteen yksienkään kenkien kanssa..

Onneksi vihkiminen on vasta neljältä, joten mulla on vielä ruhtinaallisesti aikaa tuskailla ja pähkäillä asuni kanssa ja käydä kaupungilla hoitamassa asioita. Viime hetken paniikkilistalle kuuluu mm. tekoripsien hankinta ja piipahdus kultasepän liikkeessä. Kaivelin eilen illalla mun rakkaat Weckströmin avaruushopeat korukaapista ja kauhukseni huomasin niiden tummuneen todella karmivan näköisiksi. En uskalla alkaa perintökalleuksia itse kiillottelemaan ainakaan ilman ammattilaisen ohjeita, joten pitää kipaista kysymässä vaikkapa Lindroosilla josko ehtisin saamaan vielä tänään apua.

Jos näin paljon aiheutaa stressaamista ja varustautumista jo pelkästään häävieraana olo, niin mitähän se on sitten kun itse menen naimisiin?  :D

Kommentit (6)

7/6 | 

No mut sittenhän sä olet morsian, ja voit delegoida tehtäviä eri tahoille. ;)

Hieno laukku, upean värinen ja näyttää tuollaiselta käteen sopivalta. :)

Veera
8/6 | 

mut sitä omasta ulkomuodosta ja puvusta sun muusta stressaamista ei pysty delegoimaan eteenpäin! On se hyvä ettei mua oo vielä edes kosittu. ;D

Veera
10/6 | 

jotain halpisroinaa olen itsekn kyseisellä töhnällä puhdistanut, mutta en kyllä lähtis arvokkaita perintökoruja hammastahnalla kiillottelemaan. Luotan enemmin ammattilaisten vinkkeihin ja aineisiin. Korvikset kiillotettin tänään liikkeessä ja loput vien puhdistettavaksi paremmalla ajalla.

Ansku
11/6 | 

Enjoy the wedding!! Wish I was there! Mut naytat varmasti upealta, kengista riippumatta. :) Paljon kuvia tanne jooko?

Veera
12/6 | 

voi kunpa olisit päässyt mukaan! Eiköhän sitä jotain kuvia saa tännekin asti, jos saa ihmisiltä julkaisulupia. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram