Uuh! Aah! Tuijottelen tässä digiboksilta hieman jäljessä tämän illan Voice of Finland -lähetystä ja nyt oli vaan ihan pakko päästä kertomaan yks asia teillekin.

Ja se tunnustus on, että MÄ KÄYN NIIIN KUUMANA TUOHON KIMMOON!!

Oon fanittanut herra Härmää jo ekoista VOF jaksoista saakka. Se  on ihan järjettömän karismaattinen ja särmä jätkä ja laulaa ihan käsittämättömän upeesti.  Biisivalinnatkin ollut kerta toisensa jälkeen enemmän kuin loistavia. Ja uuh, toi sen rokkiherrasmies-tyyli. Joko kehuin ihan överisti?

Nyt on siis saatu toinenkin pitkätukka rokkari mun päiväunieni näyttelijäksi supersuosikkini Tomi Joutsenen rinnalle. :D Nyt mulla on sitten kolme tulevaa aviomiestä. Muru, Tomi ja Kimmo. Vasta toi eka on saatu lupauksen asteelle ja rengastettua mut työ pitkätukkien taivuttelemiseksi jatkuu edelleen. Kyllä ne vielä tajuaa oman parhaansa.

Ja Tomista puheenollen, näin toissayönä ihan karmivan painajaisen. Siinä Tomi oli ajanut sekä viikset, että parran pois ja blondannut rastansa. Heräsin hikisenä omaan kauhunhuutooni. Huh. Tosi paha.

Mites on... oonko mä ainoo johon toi Kimmo uppoo? (tai no... hyh kun kuulosti rivolta.. :D mut kyl te tajusitte )

Kommentit (5)

n
6/5 | 

Jep, mun ennakkosuosikki oli tämä herra myös. Vaan nyt sit putos. Höh.

Niina
7/5 | 

Et todellakaan ole ainoa! Ihan mieletön karisma, laulutalentti ja koko mies. Huh, menee aina kylmät väreet kun herra avaa suunsa ai vain astuu lavalle! <3 Hehee, ihan mainio toi sun uni, painajaisista karmein ;)

Viliina
8/5 | 

Hahahah. Kyllä tuo mies on aika syötävän suloisen näköinen ainakin näin omalla mittapuullani. :D

9/5 | 

Siis todellakin, mielettömän karismaattinen ja upea laulaja. Laulais monet monet tällä hetkellä kuuluiduuden suosiota nauttivaa ns Northern kingssiä jne suohon.

Ja toi tyyli, tykkäääään!

Oikeesti, mies jolla hyvä persoonllinen tyyli: vetoaa aina muhun. =)

Embo
10/5 | 

Tomi on aivan ihana!

Pienenä tokaluokkalaisena -98 olin leirikoulussa kesälomalla ja Tomi, jota silloin Tomtomiksi kutsuttiin oli ohjaajana. Taisi se ihastus syttyä jo silloin. Oh, memories. :')

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat