Jo yli viiden vuoden ajan, olen kerta toisensa jälkeen suunnannut alusvaateostoksilla kulkuni Prima Donnan hyllylle ja tarttunut siellä yhteen ja samaa liivimalliin. Kyllä minä lähes joka rintaliivienostoreissulla kokeilen muitakin malleja ja merkkejä, mutta vanha tuttu Prima Donnan Madison-liivi vie kerta toisensa jälkeen voiton kaikista muista. Kaapista löytyy toki muitakin liivejä erilaisiin tarkoituksiin, mutta normi arjessa käytän yli 90 % ajasta näitä suosikkejani.

Hyödynsin tällä viikolla Ratsulan -20% alekupongin hakemalla taas yhdet uudet arkirintsikat ja päädyin kuvaamaan ne nyt kun ovat vielä pränikän näköiset. Vaikka täytyy kyllä sanoa, että ei ne tuosta juurikaan käytössä kummene. Prima Donnan liivit ovat nimittäin osoittautuneet ehdottomasti kestävimmiksi ikinä omistamistani liiveistä. Ne eivät juurikaan veny käytössä, vaan pysyvät napakkana jopa vuodesta toiseen. Minulla on ihan niitä ekoja madisoneja lukuunottamatta varmaankin kaikki näiden vuosien aikana ostamani Prima Donnat edelleen jossain määrin käytössä, sillä tuntuvat edelleen tukevilta päällä. Uusimmasta päästä toki eniten käytössä, ihan jo siksikin, että kuppikoko on näissä viidessä vuodessa kasvanut G:stä kokoon H, mutta kotona pyöriessä kelpaa käyttöön vanhemmat ja pienemmätkin yksilöt, joten en ole raskinut nakata ehjiä liivejä pois.

Olen pessyt liivejä ihan huoletta koneessa pesupussissa ja hyvin ovat sen kestäneet. En ole esimerkiksi nähnyt yksistäkään Prima Donnan liiveistäni kaarituen puskevan ulos. Monista muista liiveistä kyllä kaarituet usein pikku hiljaa ovat kaivaneet terävällä kärjellään tiensä pistämään kainaloa taikka tissivakoa.

Erinäisten ketjuliikkeiden mainostellessa, että "kaikki rintaliivit 19,95 €" tms. saattaa itseä pikkaisen tuskastuttaa se tieto, että omiin tissinkannattimiin uppoaa aina se yli kahdeksan kymppiä, mutta olen kyllä ehdottomasti kokenut saavani rahoilleni vastinetta. Tiedän paljon merkkejä jotka tarjoavat isoja kokoja edullisemmin, mutta tähän suosikkiini verrattavaa laatua ja mukavuutta en ole vielä miltään muulta merkiltä löytänyt. Voin käyttää toisinaan hetken aikaa 'ei niin täydellisiäkin' rintsikoita, mutta aktiivisessa arjessa ja etenkin töitä tehdessä minulle on ehdottoman tärkeää, että liivit eivät tunnu eivätkä liikahda päivän aikana milliäkään ja nämä suosikit ovat minun vaatimukseni täydellisesti täyttäneet.

Tämä on melkoinen ylistyslaulu, mä tiedän, mutta kun ei vaan ole omalle kohdalle osunut tämän merkin liivien voittanutta.

Muita itse hyviksi havaitsemiani malleja ovat mm. Deauville ja Twist-malliston A la Folie, jotka omistan sekä mustana, että punaisena. Prima Donnalle tulee joka sesonkiin aina muutamia uusia malleja, mutta tietyt mallit pysyvät vuodesta toiseen ja vain kausivärit vaihtuvat. Itsekin olen hankkinut tästä lempparimallistani ainaisten mustien lisäksi myös yhdet viime kevään sesonkivärissä joka oli ihana, kesäinen meloni. Ja täytyy myöntää, että myös uusimman malliston sähäkkä sävy candy pink hieman houkuttaisi..

Tässä siis ehdottomasti kokeilemisen arvoinen rintaliivivinkki kaikille hinkkilissuille, jotka eivät vielä koe löytäneet kunnollisia liivejä. Prima Donna on todellakin kaltaisteni nisäkkäiden hyvä ystävä. Pukeutuminen lähtee ehdottomasti hyvistä alusvaatteista huonojen pilatessa kauneimmatkin asut. PS. noita kuvassa näkyviä ihania riikinkukko-korviksia voi ostaa TÄÄLTÄ. ;)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentit (17)

Miljush
19/17 | 

Primadonnan liivit on ehdottomasti ihan parhaita. Muutaman epäonnistuneen harharetken jälkeen en enää muita liivimerkkejä ostakaan. Tuossa yhtenä päivänä piti yhdet ikivanhat Primadonnat heittää pois, joten ryhdyin sieltä ottamaan kaaritukia pois, koska halusin ne osat pistää metallinkierrätykseen. No, helpommin sanottu kuin tehty, olivat meinaan sen verran hyvin tehdyt. Sain leikellä aikani ja repiä liimakankaita kaaritukien päästä, kun ne oli sellaisilla lisäliimakankailla kiinnitetty vielä sinne kaarituen käytävään kiinni. Eli siis hyvin varmistettu, että eivät tuet lähde liikenteeseen! Laadusta ja mukavuudesta kannattaa maksaa. <3

Lui
21/17 | 

Suosittelen kokeilemaan myös Simoine Perele -nimistä ranskalaista merkkiä. Sitä myy Stockmann. Löytyy isoja kokoja ja mallit ovat suunniteltu isorintaisille, ei vain suurennettu jostain pienestä mallista. Tiedät varmaan mitä tarkoitan :) Lisäksi ainakin joskus oli tarjolla aloe vera -liivejä, joissa siis jotain hoitavia ainesosia. Ihanan pehmeitä mutta tukevia. Merkin sivuilla lukee, että kokoon G asti. Itselleni menee tästä merkistä muita merkkejä pienempi koko, joten kannattaa kokeilla.

Veera
Liittynyt2.9.2015
22/17 | 

oo, kiitti vinkistä! Tiedän kyllä tuon merkin nimeltä, mutta kuvien perusteella olen ajatellut kyseessä olevan perus hepenemerkki, jonka koot ei tosiaankaan yltäis omalle kohdalle asti. Mut pitääpä tsekata!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Parkkis
24/17 | 

Ah oh, Primadonna oli kyllä hyvä silloin kun siihen vielä mahduin. Sitten otin lihomisspurtin ja siirryin Elomin liiveihin. Mutta on mulla eräät Primadonnat hajonneet alle puolen vuoden käytöllä ja koska olin pessyt pyykkikoneessa, niin eivät menneet takuuseen.

Veera
Liittynyt2.9.2015
25/17 | 

muistitko käyttää pesupussia? Itsellä ainakin pesupussia käyttäen ei ole tosiaan käynyt liiveille mitään vaikka koneessa pessytkin. Ja huuhteluainetta en tietenkään ole käyttänyt.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Jenni
26/17 | 

Kuvien perusteella kuppikoko saisi olla sittenkin vielä yhden tai kaksi isompi. Ensimmäisessä kuvassa näkyy kuinka rintakudos karkaa kainalon puolelle, vaikka sen pitäisi olla kokonaan kupissa, ja toisessa kuvassa kaarituki lepää rinnan sivulla eikä rintavaossa. Scoop and swoop on varmaan tuttu tekniikka? (http://bustyresources.wikia.com/wiki/Scoop_and_swoop)

Veera
Liittynyt2.9.2015
27/17 | 

Kiitos kovasti vinkeistäsi, mutta sillä on varmaan melkoisesti myös merkitystä miltä ne liivit tuntuu päällä? Jonkun ulkopuolisen mielestä taas mun ympärys pitäisi olla isompi, koska nykyinen puristuu läskien väliin, mutta jos ostaisin liivini sen perusteella mitä kuvia katsovat ihmiset koosta sanovat, niin vituiksi menisi.
Ja kyllä scoop and swoop on tuttu.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sindy
28/17 | 

Katsoin samaa, kuppi voisi olla sopivampi, nyt näyttää hiukan pieneltä. Kannattaa kokeilla isompaa kuppia, miltä tuntuu. Ainakin minusta sopiva kuppi tuntuu paremmalta kuin liian pieni. Ympärystä nyt ei ainakaan kannata mennä suurentamaan. Eikös se nimenomaan ole naisten suurin virhe ostaa liian suuri ympärys, joten sitä neuvoa nyt tuskin kannattaa noudattaa. Toinen virhe on liian pieni kuppi...

Veera
Liittynyt2.9.2015
29/17 | 

Kyllä on melkoinen määrä tullut liivejä soviteltua ja noista myös se yhden kupin isompi, mutta tämä tuntui paremmalta. Uskalla myös väittää, että sovittamalla ja myyjän avulla tietää paremmin koon kuin joku ulkopuolinen kahden kuvan perusteella.  

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Raili
30/17 | 

heissan ! primadonna on ollut minullakin luottoliivi, ei tarvitse edes sovitella enää kun samaa mallia ostaa. Mutta tänään sain postissa Lumingerieltä tilaamani Elomi Rita liivit, ja nyt taisi Primadonna löytää voittajan, mullahan tissit on jo kaks dumbon korvaa eli ei täytettä paljoakaan mutta isot reput :) Noilla uusilla liiveillä rinta ei levinnyt mihinkään ja mikä ihana kapea efekti tuli tuonne sivuille. Ja tunne ihan kuin ei liivejä ollenkaan . Suosittelen.

Sandra74
31/17 | 

Prima Donnat on kyl tämänkin hinkkilissun ehdottomat lempparit. Ja kuppikoon kasvaessa (85I), tosta Deauvillestä on tullu mun suosikkini jo ohi Madisonin.

Kiki
32/17 | 

Prima Donnia minullakin ollut ja laatu hyvä, mutta en voi käyttää enää.  Minulla on sen mallinen yläosa, että kaaritut aina osuvat käsivarsiin eli kalvavat alleja. Mun rinnat on niin löysät ja isot että leviävät ympäriinsä ja kuppiosankin on noustava riittävän korkealle ettei löllöt "tyynyt" pursuile ulos. Kokoni on 95 H tai jopa I. Nyt käytän Anita kaarituettomia liivejä. Onkohan kellään muulla samaa ongelmaa kaaritukien kanssa ? Täytyykin käydä tutkailemassa noita Elomin malleja. Onko niitä pelkästään nettimyynnissä vai voiko jossain käydä oikein kokeilemassa. 

Käyttäjä5217
Liittynyt19.11.2016
33/17 | 

JOS - ihminen on noin upea ja uhkea kuin olet, etkä löydä sopivia liivejä mistään? Käy/Nettaa esim Liivipuoti Kouvolassa (on mahd myös nettitilaus) ja ennen oli myös siinä Tunturikadun huudeilla Helsingissä sellainen Patrician (muistatteko merkin?) oloinen tekeväinen erikoisliivikauppa? Edesmennyt tätini monta vuotta sitten teetti liivinsä siellä. Myös Change on aika säpäkkä, Kukontori Helssingin Voorumin huipulla, myös muut em isot ostarit ovat edustetut. Myös Sokos Hesan keskustassa on aika jees. Jos osuu myyjäksi tämä pääsky eestinmaan - ihan järkyttävän upea asiakaspalvelu!! Siinä olisi kouluesimerkki "kuinka saan asiakkaan ostamaan mitä vaan" ihminen joka sanoo ja tarkoittaa mitä sanoo myydessään tuotteita! Itse menetin rahaa enemmän kuin oli tarkoitus alusvaatteisiin - mutta OH, kyllä kannatti - muutkin kuin Maidenformin liivit ja shapeuppimekko. Arki ja pyhäliivit - hohhoijjaa tulivat ostetuksi vain tämän myyjän vuoksi! Saanko valittaa myös hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta? Ja onko se edes mahdollista? Kommentteja?

Nonna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram