Tällä viikolla on kuulkaa osunut kohdalle siihen malliin palstamillimetrejä ja media-aikaa, että alkaa jo ihan huvittaa ja hävettää. Tässäpä kooste tämän viikon medianäkyvyydesta:

Torstaina ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä otamme Ullan ja Niinan kanssa kantaa yleisiin sukupuoliuskomuksiin. Jutusta selviää mm. se millaisessa tilanteessa myönnän todellakin nalkuttaneeni miehelleni. Jutun voi lukea paperilehden lisäksi myös TÄÄLTÄ.

#EVEKin alkaminen kiinnosti myös paikallisradiotamme, joten voit kuunnella höpinöitäni ohjelman tekemisestä Radio Porin -sivuilta. Siellä on kuvan yläpuolella pienet pylpyrät joista voi valita, että kuva vaiko ääni, niin sieltä ääninappulan takaa löytyy haastis!

Satakunnan Kansasta puolestaan löytyy nyt sunnuntain lehdestä todella kivastu kirjoitettu henkilöjuttu! Voin skannata jutun tännekin luettavaksi jahka tuo päivän lehti vanhenee, mutta tällä hetkellä siis luettavissa vain joko paperilehdestä tai näköislehdestä hintaan 1,70 €.

Ja juuri tätä postausta kirjoittaessani vielä bongasin ekaa kertaa #EVEKin mainoksen Liv-kanavalta töllöstä. Että sielläkin siis voi meikäläisen lärvi vilahdella. Melekosta...

Kommentit (5)

Vierailija
8/5 | 

Hei, olisiko Veera mitenkään mahdollista saada Olympukselle taas sitä -25% alekoodia? Missasin just aiemman. Pieni alennus voisi olla muutenkin ok näin ennen joulua :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
9/5 | 

valitettavasti kyseinen ale-kamppis ehti nyt loppua eikä luonnollisestikaan ainakaan heti perään ole uutta tulossa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Melleriini
10/5 | 

Käly sanoi laittavansa pikkumustan, kun on laihtunut kolmekymmentä, neljäkymmentä kiloa. Nyt n.160/100( ?) Sanoin, että käyppä tsekkaa sun kuvat. Näytät upealta punaisessa mekossasi. Kyllä alusvaatteet tekevät paljon! Minä en lähde yksiinkään juhliin ilman muotoilevia alusvaaatteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram