Näin mekkokesän kolkutellessa jo ihan kohta ovella pitää heittää tämä pieni vinkki vinkkinen. H&M:n plussaosastolta näyttäis löytyvän tuollaisia lahkeellisia mummopöksyjä jonka tyyppisiin itsekin luotan kesäpukeutumisessa. Omat  seksintappajani esittelin vuosi sitten. Tuosta postauksesta voi lukea tarkemmin miksi nuo megapöksyt ovat kesäpukeutumiseni yksi tärkeimmistä osista ja miksi niitä suosittelen etenkin kaltaisilleni pylleröille. Omasta kaapistani löytyvät saumattomat shotrsialkkarit olen hankkinut Tokmannista ja Anttilasta ja ainakin Porin Tokmannista löytyy vastaavia tälläkin hetkellä. Mutta tässä olis nyt plussakokoisille vielä yksi vaihtoehto! Lahkeelliset megapöksyt H&M 14,99!

 

Kommentit (6)

Milenna
1/6 | 

Moi,miten tommoisten pöksyjen lahkeet pysyy niinkuin pitää? Löytyy reittä täältäkin niin että tarvis lahkeellisia pöksyjä just mekon alle mut pelkään et noiden lahkeet vaan rullautuu ylös ja vain vaikeuttaa oloa.

Veera
Liittynyt2.9.2015

mulla ainakin pysyy ihan justiinsa paikoillaan, Ei mitenkään rullaa taikka kiipeä ylös.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

joo, noi on vähän vielä matalat just selkämakkatoita ajatellen. Ne tokmannista löytyvät on korkeemmat ja yltää rintaliiveihin saakka!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Marjukka
3/6 | 

Tam-Silkillä (www.tamsilk.fi) on aivan ihania bambu-mummopöksyjä. Bambu on materiaalina mainio, tuntuu tosi miellyttävältä ja luonnollisen antibakteerisuutensa takia pöksyt pysyvät pitkään puhtainakin.

Tam-Silkillä on verkkokauppakin, ja jos joskus liikut Tampereen suunnilla, niin Kangasalan Suoramalta löytyy tehtaanmyymälä. Suosittelen lämpimästi.

Veera
Liittynyt2.9.2015

mun äiti on joskus puhunutkin Tam-Silkin tuotteista. Pitäis kyllä tsekata ehdottomasti!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram