Seitsemän ja puolen euron hinnalla uskaltaa ostaa jotain sellaistakin mistä ei ole ihan varma, että tykkääkö ja näyttääkö hyvältä vai ei. Lindexin -70% -rekistä tarttui matkaan musta epämääräisen mittainen hame,  joka tänään todisti kyllä jo mukavuutensa, mutta ei vielä muuta.

240111-Asu-2

240111-Asu-1

Olen nähnyt viime aikoina useammankin ihmisen, joka on onnistunut pukeutumaan tuollaiseen pohjepituiseen hameeseen varsin tyylikkäästi, mutta se ovat olleet huomattavasti itseäni kapoisempia ja keveämpiä yksilöitä.Itse en ole koskaan ikinä milloinkaan ennen vetänyt päälleni tällaista "mummomittaa", vaan olen luottanut miniin ja selkeään polvimittaan.

Jostain kulmasta katsottuna hame mielestäni lyhentää ja leventää minua, mutta jostain toisesta kulmasta taas jopa päinvastoin. Yläosan pituudella tuntuu olevan normaaliakin suurempi merkitys sen suhteen miltä kropan mittasuhteet oikein näyttävät. Tämän päiväinen neule ei ehkä ollut se kaikista paras valinta.

Vaikka pieni epävarmuus mieltä jäytääkin, niin en aio jättää hamosta vielä kaapin perälle. Harjoitukset jatkukoon.

Kommentit (11)

meri
13/11 | 

Kiitos vinkistä! Voisinkin käydä hakemassa tuollaisen perushameen, mikäli niitä vielä paikallisessa Lindexissä on.

Mulle hameen pituus ei useinkaan ole ostamisen este, jos vaate muuten on hyvää kangasta ja istuu kauniisti. Ompelutaitoisena saan liian pitkän hamosen helposti napsaistua lyhyemmäksi, ja moneen liian lyhyeen hameeseen olen saanut persoonallisen ilmeen lisäämällä helmaan materiaalin mukaan vaikka pitsin tai kangaspalan.

14/11 | 

Tykkään tuosta solmusta. Se poistaa taatusti kaikki mahdolliset mummovibat. Ja kyllä toi pituus on muutenkin ihan jees, vaikka myönnän itsekin karttavani tuollaista puolimaximittaa.

15/11 | 

hyvältä näyttää mun mielestä!

mäkin pääsin vasta nyt totuttelemaan tuohon mummomittaan.. ei tuntunut ainakaan kovin väärältä, heh.

16/11 | 

HAH! Eilen oli itselläni päällä vastaavan mittainen mekko, ja se on aivan ihana, eikä pätkääkään mummomainen :) koitan saada kuvat ulos viimeistään huomenna, niin näät!

17/11 | 

Ääh, en tiijä miten oon onnistunu missaamaan sinun blogin, mut nyt kun löysin sen, niin tekee ihan pahaa, kun en millään koskaan pääse selaamaan kaikkia postauksia läpi. (Siis mikäli meinaan tehdä silloin tällöin muutakin, kuten hoitaa työharjottelun alta pois, eh.) Yritys oli kyllä hyvä ja niinpä selvitin mm. sen, että olet ilmeisemmin Sotkamosta. (Se sai minut vaan selaamaan postauksia kauemmas ja kauemmas, kunnes olin ihan uupunu. Oon siis ite alunperin Ristijärveltä ja Kajaaniin asti oon tässä elämässäni selvinny, että moi vaan! :D)

No joo, itse asiassa minun piti tulla vaan kertomaan, että sinun blogis pomppas kerralla minun suosikkeihin! Tykkään sinun kuvista, ne on ihanan inspiroivia! Sinun tyyli on upea ja ääh, en nyt muista mitä kaikkee piti sanoa, mut palailen kommentoimaan, kun tulee jotain taas mieleen.. ;)

Veera
18/11 | 

juu Sotkamon tyttö oon alunperin. kohta kuitenkin 10 vuotta jo elänyt länsirannikolla.

Kiva kun löysit blogiini! :)

Anoppi
19/11 | 

Sorry Veera, mutta kyllä mä näin oikeena mummona sanon, että hautaa vaan kaapin perälle! Oot niiiin hyvännäköinen minissä ja shortseissa, että ei kannata ihan vielä tuohon hypätä!

Veera
20/11 | 

kyllä tämä nyt kuule vei mun sydämeni tää hame. on hieman miniä käytännöllisempi esimerkiksi töissä. :)

Mut iltariennoissa ei sitten lyhyttä helmaa voita mikään!

Katri
21/11 | 

Hyvältä tuo mielestäni näyttää, alakuvassa varsinkin! Ei muuta kuin uudestaan päälle vain. Pahimmat muhkeampaa vartaloa ja etuvarustusta leventävät vaatteet ovat mielestäni täyspituiset mekot ja hameet, niissä jotenkin katoavat viimeisetkin mahdollisuudet "huijata" mittasuhteilla ja korostaa esimerkiksi sääriä. Varma karjakkoefekti siis :)

Veera
22/11 | 

joo, kyllä tuo jo pääsikin uudelleen päälle ja pääsee huomennakin. Anopin vastalauseista huolimatta. ;)

Mut täyspitkiä hameita en kans halua edes sovitella. :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram