Tässäpäs nyt sitten heti perään yksi kuva missä edellisen postauksen mummobukleejakku on päässyt päälleni. Halusin samalla näyttää miten kivalta nuo vajaapunttiset Lindexin farkut näyttävät korkkareiden kanssa. Paljaat nilkat nyt vaan ovat yksi lempiasioistani pukeutumisessa.

Onhan toi jakku nyt edelleen vähän mummo, mutta kyllä se esimerkiksi noin pillien ja korkkareiden kanssa näyttää mielestäni oikein käyttökelpoiselta. Eiköhän niittimummis pääse käyttöön ainakin sen kustantamansa vitosen edestä.

Ulkona sataa muuten tällä hetkellä ihan käsittämättömän paljon vettä. Alkoi ehkä tämänpäiväinen trikoomaksimekko + sandaalit -asu tuntua ehkä hieman väärältä valinnalta. Mutta kun mä päätin aamulla, että koska nyt on vielä elokuu, mä haluan pukeutua kesävaatteisiin! Töistä kotiin saattaa polkea märkä ja kylmettynyt nainen.

Kommentit (6)

SaraJana
7/6 | 

Tosi hyvältä näyttää! Vähän epäröin tuon edellisen postauksen kohdalla, mutta noin asustettuna kyllä kolahtaa. :) Ja paljaat nilkat on kyllä kauniit sekä tuo ihanasti kengät esille.

8/6 | 

joo, ei tämä ihan minkä tahansa alaosan ja kenkien kanssa näin hyvin toimisi. :D

Niina
11/6 | 

Ihastelin jo edellisessä postauksessasi noita uusia kakkuloita, ihan mielettömän hyvin sopii, tuo muuhun ilmeeseen sitä pientä ekstraa ja on tosi skarpit! On myös tosi harvassa ne, joille oikeasti sopii vaaleat/valkoiset lasit, mutta sä ainakin teet nyt poikkeuksen :) Niin ja mitä "mummujakkuun" tulee, ei mun mummu ainakaa noi nuorekkaalta näytä kuin sinä, hih ;)

PS. Kiitos iltani piristyksestä, vieläki hieman häkellyttää :D

12/6 | 

nää lasit jakaa mielipiteitä. Jopa mun omia aina päivästä riippuen. :D

Mutta valkoinen kyllä raikastaa kivasti kasvoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat