Blogin Facebook-sivua seuraaville tämä onkin jo melkein viikon vanha uutinen, mutta jaetaanpas tämä tiedotus nyt teille lopuillekin. Olen aloittanut uuden blogin, joka kantaa nimeä Rapakunnossa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä pieni tiivistelmä tuon kakkosblogini ensimmäisestä postauksesta:

Itselläni ei ole nyt sen isompi hinku ja motivaatio salille kuin tähänkään mennessä. Ja blogin nimestä voitte varmastikin päätellä sen motivaation tason. Mutta yhtä asiaa mä silti kaipaan, ja se on hyvä olo. Edes parempi kuin mitä se on viime aikoina ollut. Ja sitä hyvän olon etsintää ajatellen perustin myös tämän blogin. Bloggaaminen on minulle luonteva tapa käsitellä asioita, joten uskon siitä olevan apua myös uusia tapoja ja rutiineja opetellessa.

Lähtötilanteeni näin vuoden 2014 alussa on se, että rapakunnossa on kropan lisäksi myös mieleni. Pitkä sotani masennuksen kanssa on sisältänyt silloin tällöin yksittäisten taisteluiden voittoja, mutta yleisellä tasolla vallalla on jo kauan ollut tappiomieliala. Se on lyönyt leimansa arkeeni loputtomana väsymyksenä ja kiinnostuksen puutteena. 

Niin ärsyttävältä ja raskaalta kuin se tuntuukaan, niin jotain on tehtävä. On keksittävä asioita jotka ilahduttavat ja saavat paremmalle mielelle. Olen siis päättänyt alkaa hampaat irvessä etsimään sitä paljon hehkutettua liikunnan iloa! 

Tässä blogissa ei tulla laskemaan syötyjä ja poltettuja kaloreita, ei julkaisemaan ruokapäiväkirjoja eikä raportoimaan muutoksia kiloissa ja senteissä. Sen sijaan keskityn kirjoittamaan ajatuksistani ja tunteistani. Minua kiinnostavat tulokset jotka tuntuvat pään sisällä. En aseta tavoitteikseni puoli maratonia ja fitness kisoja, vaan aamuja jolloin heräisin uuteen päivään ilolla ja innostuksella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänne Tyyliä Metsästämässä -blogiin tuo toisen blogin perustaminen ei tule sen kummemmin vaikuttamaan. Rätti ja lumppu -höpinät jatkavat täällä niin kuin ennenkin ja muutenkin sisältö pysyy entisellään. Tai toivon, että jopa paranisi sitä myötä, jos ja kun elämänilo ja energisyys joskus palaavat elämääni. Joskus voin mahdollisesti linkkailla tällä puolen, jos arvelen jonkun Rapakunnossa-postauksen olevan aiheeltaan sellainen, että kiinnostaisi myös TM-lukijoita.

Mikäli siis kiinnostaa lukea mun horinoita tyylin metsästyksen lisäksi hyvän olon etsimisestä, niin klikkailkaa ihmeessä itsenne Rapakunnossa-sivulle. 

Voit seurata blogia esim. Bloglovinissa tai Blogilistalla.

Miltäs kuulostaa? Löytyykö sieltä joukosta kenties tulevia Rapakunnossa-blogin lukijoita?

Kommentit (6)

Hohkamölli
7/6 | 

Lähetän kaikille päätöksillesi mitä suurinta onnea ja hyvää! Elämä on lyhyt ja siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Jos liikunnalla/elämäntaparemontilla/muutoksella saa kropan ja mielen kuntoon niin se on enemmän kun kannattavaa.

Susu
8/6 | 

No mutta minä seuraan jo molempia! Mä en mitään listoja tartte, tulee klikattua muutenkin joka päivä omia linkkejä!

Pidä lippu korkealla! Kunhan saisi energiaa myös oman blogin päivittämiseen... Kohta, kohta...

TuireT
9/6 | 

Sun idea kuulostaa tosi hyvältä. Aion seurata mielenkiinnolla uutta blogiasi. Minusta tuntuu, että tällaista "päiväkirjaa" moni kaipaa niiden perinteisten ruoka- ja kunnonkohotuspäiväkirjojen tilalle. Elämäntapamuutoksenkin toteuttaminen on perimmältään oman pään sisältä lähtevää, ei ulkoapäin ohjelmoitua. Tsemppiä päätöksellesi ja muista antaa välillä armoa itsellesi.

Teija
10/6 | 

Minä en ollut huomannutkaan uutta blogiasi - suuntaan siis sinne seuraavaksi. Vaikuttaa tosiaan hyvältä idealta :) Tsemppiä! Eipä tuo liikunta itsellenikään ole mikään nautinto vaan salilla tulee käytyä nykyään lähinnä sen takia, että maksan jäsenmaksuja... Lievää motivaatio-ongelmaa siis on ruudun tälläkin puolella.

Skeptinen
11/6 | 

Sitten vaan sponssi- ja yhteistyötarjouksia odottelemaan. Eiköhän elixian salikortti ole jo melkein varma nakki.

12/6 | 

niin, nehän ne tässä se pääasia on. Mutta ehkä sua lohduttaa, ettei meidän paikkakunnalla oo Elixiaa, niin en tekis sen kortilla mitään. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat