Monessa kunnassa koulut alkavat jo ensi viikolla ja lopuissakin sitten viimeistään seuraavalla. Se tarkoittaa sitä, että myös kymmenet tuhannet  ekaluokkalaiset lähtevät koulutielle sanan molemmissa merkityksissä. Pienet koululaiset ovat vielä kokemattomia liikenteessä, joten meidän isompien pitää muistaa ottaa vastuuta heidänkin puolestaan.

Mikäli autokoulun opit ovat unohtuneet, niin liikennesääntöjen kertaamisen voi nyt ensihätään aloittaa vaikkapa ystävieni pitämän Koruharakan sivuilta, sillä harakka on koulujen alkamisen kunniaksi tuoneet myyntiin satsin sympaattisia ja huomiotaherättäviä liikennemerkkikoruja.

Tarjolla on kuvissa näkyvien riipusten lisäksi mm. tietyö-varoituskolmio, moottoriajoneuvokielto, pyörätiemerkki sekä muusta vaarasta varoittava kolmio. Kotiseuturakkauttaan voivat tamperelaisten lisäksi tienvarsikyltillä toitottaa  turkulaiset ja helsinkiläiset ja jos oikein kovasti palautetta lähetätte,  niin kaupunkeja voi tulla valikoimaan myöhemmin lisääkin.

Itseäni tällaisena hinkki-lissuna hihitytti kovasti tuo möykky-varoituskolmio. Omissa möykyissä ainakin on totisesti varomista. :D (Suunnittelinkin jo ripustavani baari-illoiksi kaulaani möykyt-merkin ja sen kaveriksi vielä yksiselitteisen STOP-kyltin. Mahtaiskohan yksikään junttiurpo niiden avulla ymmärtää, että edessä olevien kumpujen tuijotus tai kommentointi ei ole sallittua. Sakko rapsahtaa jokaiselle joka ei kieltoa noudata.)

Kuvassa jämptiä liikennepoliisia leikkivä Koruharakka haluaa juhlistaa koulujen alkua myös tarjoamalla tämän viikon ajan (7.8. saakka) kaikki tilaukset ilman postikuluja! Mikäli koruja tahtoisi päästä hipelöimään livenä, niin harakan tytöt ovat koruineen mukana Design myyjäisissä Turun Taiteiden Yönä 18.8. Sinne siis jos olette kaupungissa!

Mutta muistutetaanpa nyt lopuksi kaikkia sitten vielä, että "Leikitellä ei pidä tiellä,sen sinä muistat kai.." Taataan turvalliset matkat niin itsellemme kuin pienille koululaisillekin!

Kommentit (5)

Tiina
2/5 | 

No justiinsa, nyt on ihan mahdoton tehtävä valita noista kaikista ihanista koruista yhtään mitään :D

Kiitos linkistä kuitenkin, sieltä tilaan joululahjoja :)

Pia
3/5 | 

Hei! Esittelit taannoin täällä blogissa PoniPonin ihania karkkikoruja. Oletko saanut tietoa että voisiko niitä tilata netin kautta / sähköpostilla jostain?

hei anteeksi mä olen unohtanut kysyä johannalta sen sähköpostiosoitteen. se kun sanoi, että voi kyllä tilata meilillä. mä laitan sille facebookissa viestiä ja laitan tänne sit vaikka ihan postauksen aiheesta kun saan häneltä vastauksen ja ohjeet tilaamiseen. :)

4/5 | 

Tuosta kaulakoruyhdistelmästä stop ja varokaa möykkyjä:

Stop-merkkihän nimenomaan käskisi pysähtymään kumpujen äärelle. Ja kun varoa pitää, niin niitähän pitää silloin tarkkailla ekstrahuolellisesti. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram