Ollessani viisitoista Harley Davidsonit kiehtoivat minua jostain syystä kovasti. Huoneeni seinillä komeilikin tuohon aikaan useampikin harrikkajuliste joissa uljaat moottoripyörät kiiltelivät ilta-auringossa.HD-ihailusta huolimatta ei kiinnostus poikinut minkäänlaisia toimenpiteitä kaksipyöräisen saavuttamiseksi todellisuudessa enkä siis päätynyt ajamaan edes mopoa teini-iässä.

Ihan täysin en moottoripyöräkiinnostustani ole kuitenkaan haudannut ja yllätinkin Tommin tänään vastaamalla kyllä hänen kysymykseensä olisinko kiinnostunut lähtemään lähellämme järjestetyille MP-messuille. En yhtään himottele itse päästä koskaan ajamaan räyheällä kaksipyöräisellä, mutta katselen niitä mielelläni. Etenkin messuilla esillä olleet viimeisen päälle kustomoidut taidonnäytteet ovat mielestäni jo lähestulkoon taidetta. Oli pakko napsia muutamia kuviakin.

20130209-183313.jpg

Erityisen sympaattisia olivat Veteraanimoottoripyöräklubin osastolla esillä olleet vanhat Jawat ja Triumphit. Myös Vespojen retrovärit aiheuttivat ihastunutta huokailua. Voi sitä kromin kiillon määrää mikä messuilla oli. Kyllä oli pyörien omistajat viettäneet hetken jos toisenkin puunaten ja kiillottaen.

20130209-183321.jpg

Ehkä upeimmilla ja pikkutarkimmilla yksityiskohdilla varustettu pyörä oli ehdottomasti jonkun HIFK-fanin rakentama Red Cat -niminen pärrä josta nuo yllä olevan kollaasin kuvat ovat.

Bensatankkiin oli maalattu kuva jossa pantteri istui ylväänä kuolleiden jokerinarrien keskellä ja pantteriteema toistui monessa muussakin kohtaa. Pyörästä löytyi myös mm. HIFK:n mestaruusvuodet, seuran logo, perustamisvuosi ja paljon paljon muuta.

Vaikka tyyliltään maalaukset ja muut koristeet eivät itseeni kolisseetkaan ei pyörää voinut olla ihailematta. Sen rakentaminen on vaatinut uskomatonta paneutumista ja intohimoa. Tuo moottorilla varustettu taideteos oli vieressä komeilleen kyltin mukaan myynnissä, mutta hintaa en uskalla kyllä edes kuvitella. (löysin hintapyynnön netistä.. 42 000 €)

20130209-184359.jpg

Messuilla oli melkoiset määrät isiä poikineen ja mönkijöitä ja pikkuisia crossipyöriä allensa kokeilleet lapset olivat ihan innosta piukeana. On varmaan saanut illalla pyyhkiä melkoisen määrän roiskeita ajopelien ohjaustangoista, sen verran noiden pelien puikoissa päristeltiin. :D

HD:n osastolla seuralaisteni huomio kiinnittyi lähemmäs kolmenkymmenentuhannen arvoiseen mattamustaan vrsc-pyörään. Ei se munkaan mielestä ruma ollut, mutta itse tiirailin kiinnostuneempana noita makeita niittikoristeisia satulalaukkuja. :D

20130209-183328.jpg

Mutta mikä värikäs helmi alakerran peränurkasta löytyikään? Angry Birds -maalauksin koristeltu Hayabusa!  Aika huikee. :D Tämän ympärillä pyöri aika paljon innostuneita pikkuvesseleitä. Ihan yhtä hieno ei ollut tuolta takaa hieman pilkottava Twilight henkilöillä kuvitettu pyörä....

Että semmosta ajanvietettä tänään. Asukuvatkin tuli napattua, mutta tuuppaan ne vasta seuraavaan postaukseen. Sen verran piti pukeutua teeman mukaan, että kiskoin messuille lähtiessä "nahka"housut jalkaan. Nahkaa näkyi messuyleisön päällä kohtuu paljon muillakin, etenkin liivien muodossa. :D

Nyt väriä nassuun ja mekko päälle. Tänään juhlitaan Kinossa 1-vuotiasta radiokanava Eazyä!!!!

Kommentit (3)

janska
4/3 | 

Hehee, kakspyöräset on täälläkin lähellä sydäntä, kiitos vanhempien. Iskällä ja äitillä molemmilla on omat harrikat ja äitin pyörä onki sit laitettu oikein hienoks (vai miltä kuulostaa glitterpinkki mopo;)) ja on sekin muuten ollu joskus näytteillä messuilla! Isin mopo onkin sit vähä enemmän katu-uskottava perusmusta.. Mut kai sitä itekkin on sit vähän vanhempana pakko jonkunlainen kakspyöränen alle hommata, on se sen verran kivaa (ainakin kyydissä olo..)!

nasu86
5/3 | 

mua henk.koht. ärsyttää tuo angry birds hypetys mutta tuo prätkä on kyllä aplodien arvoinen :) olen ihan pikku likasta asti myös päässyt maistamaan vauhdin hurmaa :) itse en kylläkään ole koskaan edes ajatellut ajavani prätkä korttia ja myös iskänikin on jo iän myötä hiukan rauhoittunut...upeita kuvia olet taas napsinut :)

Norppuli
6/3 | 

HIFK onihan vitun paska joukkue ei mulla muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat