-mainosyhteistyö- Eilen kyselin fb-kavereiltani, että montako mehujäätä yhden päivän aikana on liikaa. Tänään mietin, että monetko herrainkengät on liikaa. Ainakin mehujäiden kohdalla kannustettiin, että mitä enempi, sen parempi. Haluan uskoa saman vastauksen pätevän myös näihin sydämeni suuresti vieneisiin herraskaisiin kävelykenkiin. Herrainkenkäjoukkueen uusin kiinnitys ei sekään ole kuitenkaan ihan tuore. Nämä Italiassa valmistetut Meliné-merkkisetkultatöppöset saapuivat minulle Spartoolta jo maaliskuussa, mutta odottelivat sään selkenemistä kiltisti laatikossaan. Ja tänään koitti se päivä, kun mitkään muut kengät eivät olisi sopineet asuun yhtä hyvin kuin tämä pari. kultaiset kengat Kultaiset, mustat paljettiset, punaiset, leopardikuvioiset, beiget mokkanahkaiset ja .... Häh! Enhän minä nyt ainakaan äkkilaskemalta saa päähäni kuin viisi paria jotka täyttävät herrainkenkäkriteerit. Se ei ole kuin kaksi enemmän kuin eilen syömieni mehujäiden loppusaldo! Ja kun nyt tällaisista jalkineista on kyse, niin pakko vinkata yksistä upeuksista. Monikin on ihastellut tuolla yläbannerissakin näkyviä Bronxin leopardikenkiä ja nyt silmääni osui yhdet melkolailla samanoloiset.

belmondoNämä kissat löytyvät myöskin Spartoon valikoimista ja ovat merkiltään Belmondo.  Jos minulla ei vielä olisi ihania Bronx-leopardejani, niin nämä lähtisivät tilaukseen välittömästi. Mutta en sentään pysty perustelemaan itselleni miksi tarvitsisin kokokissakuvioisten lisäksi vielä mustalla kärjellä terästetyt kävelykengät. Joskus ne kenkienostoperustelut loppuvat jopa minulta. :D

Kommentit (7)

oili
8/7 | 

Oletko koskaan suunnitellut laihduttavasi?

9/7 | 

no mitäpä luulet? Eiköhän jokainen nainen ja etenkin ylipainoinen nainen ole jossain kohti elämäänsä suunnitellut laihduttavansa. Mutta tämä ei tainnut olla vastaus todelliseen kysymykseesi?

oili
10/7 | 

Oli se, mutta tärkein tähän onkin olla sinut itsensä kanssa.

11/7 | 

tyyliametsastamassa.indiedays.com/2013/04/10/laski-pohtii/

Esimerkiksi tuolta voi käydä lukemassa lisää suhtautumisestani "ajattelitko laihduttaa" -kysymyksiin.

oili
12/7 | 

Kiitos linkistä, minäpä käyn lukemassa!

Ilsa
13/7 | 

Voi Oili, Oili... Hyvät käytöstavat olisi ihan kiva muistaa netissäkin.

Mua on muuten vähän ottanut nuppiin se kun hoikkuudesta kirjottavat bloggaajat (ainakin Pupulandia tulee mieleen, voi toki olla että muistan väärin) hokevat aina sitä että ihmiset kokevat ihan hyväksytyksi kommentoida liian pientä olemusta, mutta laihdutuskehoituksia ei yhtä innokkaasti olla jakelemassa. Että laihuuden kommentointi olisi jotenkin kulttuurisesti hyväksytympää. Just, niinhän se menikin...

Eiköhän se ole niin, ettei naisen keho voi tässä yhteiskunnassa koskaan olla ns. oikean kokoinen, aina jonkun on pakko päästä sanomaan tai kyselemään typeryyksiä. Liian pieni voit olla, tai liian iso, mutta että sopiva? Aina on vähintään yksi ruumiinosa joka on vääränkokoinen.

Mun mielestä olisi ihanaa jos ihmiset keskittyisivät omaan kroppaansa, siis lähinnä siihen, että olisi hyvä fiilis. Sen pitäisi riittää myös muille. :)

Kaista
14/7 | 

Gyllene skor! Diggi-loo diggi-ley!

Sorry, en voi mitään sille, että kultaiset matalat kengät herättää mussa aina sen pikkutytön, joka rakasti Herreysin euroviisua :) Tuossa kuvassa kulta näyttää kyllä hillityltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat