Vielä olisi yksi Minun Marimekkoni-kampanjan myötä saamani vaatekaapin uusi asukki esittelemättä. Joanna Vanderpuijen suunnittelema Ira-neulemekko (tai pituutensa puolesta ehkä sittenkin tunika) ei olisi ollut ihan ensimmäinen valintani monista syysmalliston upeista neuleista, mutta koska kaikista tuotteista ei ollut vielä kokoja saatavilla, niin päädyin hetken peilin edessä pyörähtelyn jälkeen nappaamaan sen mukaani. Onneksi nappasinkin, sillä se on alkanut hetki hetkeltä viehättää minua enemmän.

marimekko_tunika1

Vaate on kiskaistu päälle ihan vain näitä kuvia varten sillä nämä kesäkelit ovat vielä hitusen liian kuumia, jotta haluaisi oikeasti pukeutua tuollaiseen villaa ja puuvillaa yhdistävään, melkoisen lämpimän oloiseen luomukseen. Veikkaankin siis, että syksymmällä se saa kaverikseen vaikkapa värikkäät paksut sukkikset ja pitkät saappaat ja suunnistaa päälläni töihin.

marimekko_tunika2

Tunikan malli ei pienen pussituksensa vuoksi ole ehkä kaikista imartelevin omalle omena-päärynä-mango-meloni-whatever vartalotyypilleni, mutta tykästyin siinä määrin sen taskuihin ja mielenkiintoiseen kaulukseen, että annoin pienen mahan kasvatusefektin anteeksi.

kaulus2kaulus1

Mekon kaulus tosiaan laskeutuu mielenkiintoiseti toiselta puolen tuollaiseksi taitokseksi miehustalle. Ilme muuttuu hieman sen mukaan miten lärpäkkeen asettelee. Tämä on just niitä sen lajin pieniä yksityiskohtia jotka iskevät omaan makuuni. Yksinkertainen musta vaate, jossa on joku pieni juju, joka ei huuda olemassaoloaan koko maailmalle, vaan ainoastaan kuiskaa lähelle tuleville. Yksinkertaisen kaunista.

rannekoru

Tällä kertaa kiitokset kuvista menevät ihanalle pomolleni, Heidille!

Vaikka puhuinkin ylempänä mekon pukemisesta saappaiden kanssa töihin, niin oikein asustamalla se muuntuu myös melko salonkikelpoiseksi pikkumustaksi. Björn Weckströmin Avaruushopeiden kauniit muodot sopivat tyyliltään loistavasti Ira-mekon kauluksen laskoksiin. Ainakin omaan silmääni sekä koruissa, että mekon miehustassa on samaa hienovaraista ja pehmeää liikkeen tuntua.

Nilkkureissa toistuu upeasti sama graafinen fiilis kuin mekossakin, joten niitä soisi nähtävän yhdessä toistekin siitäkin huolimatta, että huiman korkeat kengät oikein korostavat helman lyhyyttä. Mutta asia tasapainottunee, kun syksyn tullen paksut sukkahosut tulevat joka tapauksessa pakollisiksi mekon kavereiksi. Mutta nyt saa Ira hetken aikaa vielä odotella kaapissa. Ei vielä manata viileämpiä säitä.

Muistuttaisin vielä kaikkia tähän kampanjaan liittyvästä kilpailusta. Käykää ihmeessä osallistumassa kuvaamalla millainen on sinun Marimekkosi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

Tosi hieno! Mikä mahankasvatusefekti?? Pitäisiköhän tähän päärynään käydä sovittamassa..?? :)

Kaunista! Oon jo kauemmin kattellut tätä sinun blogia, kyllä näkee kuvista mitä teet ammatiksesi :) Sulla on hieno tyyli, tykkäilen ja lueskelen jatkossakin. Ihanaa syksyä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram