Bloggaaja Korhonen tässä moi! Oon edelleen elossa, vaikka tämä hengentuotteeni pihisikin reilun viikon ajan täällä ihan yksikseen henkitoreissaan. Tahattoman blogiloman syynä oli ihan vaan mielen matalapaineet, jotka pistivät miettimään, murehtimaan ja märehtimään. Päivät ovat kuluneet pitkälti kotona pyjamassa makoillen ja ajatuksia uniin paeten. Vuodenvaihde on nostattanut pintaan paljon tuumailua tulevaisuuden suhteen ja hetken aikaa kaikki tuntui kovin näköalattomalta. Edelleenkin on oman jokapäiväisen elämän mielekkyys ja tarkoituksellisuus hieman hakusessa, mutta viime päivien aikana on onnekseni myös käynyt ilmi  työhön liittyviä asioita, jotka toivottavasti tuovat hieman rakennetta tähän alkaneeseen vuoteen. Voi olla, että vaihteluksi tälle vapaalle friikkuelämälle, saisinkin tehdä osan vuotta ihan kokopäiväduunia. Saa nähdä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun on hiippaillut päivä tolkulla himassa tukka paskaisena ja villasukat makkaralla, on oikeiden vaatteiden päälle pukeminen ja uloslähteminen todellakin ikuistamisen arvoista. Suunnattiin tänään miehen kanssa pikkuiselle ostoskierrokselle Puuvillaan ja onnistuin lähtiessä naamioimaan itseni ihmiseksi. Ostoslistallamme oli sellaiset hurjat asiat, kuin uudet kotilökäpöksyt murulle ja sulake meidän olkkarin jalkalamppuun. Tarpeelliset löydettiin ja jokereina ostoskassiin sujahti vielä niinkin mielenkiintoisia ostoksia kuin sukkia miehelle ja säilytyslokerikko minun korutarvikkeilleni. Aikaa meni 30 minsaa, euroja vähän vähemmän. Melko huima shopping spree!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olohousujen ostamisella miekkoselle on taustalla vähän isommatkin asiat. Nämä uudet colleget piti nimittäin hankkia siksi, että niitä yksiä jo olemassa olevia ei tarvitsisi kuskailla kaupungista toiseen. Meillä on nimittäin edessä jakautuminen kahteen kaupunkiin Tommin lähtiessä töihin pääkaupunkiseudulle. Pari viikkoa hän jo ehti reissussa käydäkin ja lähitulevaisuudessa on sitten edessä pysyvämmät työkuviot Helsingissä. Tämä tarkoittaa siis etäsuhteilua. Omat työkuvioni ovat tällä hetkellä pitkälti täällä Satakunnassa, joten ainakaan toistaiseksi en voi pakata kimpsujani, jotta muuttaisimme yhdessä Helsinkiin. Ensin tarvitsisi löytää sieltä minullekin elantoa.

Ollaan ehditty lähes 12 vuotisen yhdessäolomme aikana etäillä jo moneen otteeseen, joten se on tuttua, mutta nyt on saatu olla niin monta hurjan hyvää vuotta yhdessä ja lähekkäin, että tää tuntuu nyt hieman vaikealta. Ainakin, kun mennyt syksy vietettiin niin tiiviisti yhdessä, tuntuu nämä erot jotenkin erityisen suurelta muutokselta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki-Lindex/housut-Ellos/kengät-Dr. Martens/laukku-Liebeskind/huivi-Marimekko

Suuntasin tänään pikkupakkaseen asussa, joka toi kukkakuvioineen ja mummohuiveineen mieleen maatuskan. Ehkä hieman moderni versio, mutta tuollainen pyylevä huivimummo kuitenkin. :D Hirmu kivalta näyttää tuollainen kukkaprintti keskellä talvea. Itse asiassa jopa kivemmalta kuin vehreämpinä vuodenaikoina, nyt nuo kukkaset pääsemmät jotenkin paremmin oikeuksiinsa. Samat ruusupökät on nähty aiemmin tällaisessa asussa. Tykkään enempi tästä talvisesta versiosta.

Liebeskindin laukku osoittautui loistavaksi synttärilahjahankinnaksi, sillä en ole juuri muuta laukkua Wienis reissun jälkeen enää käyttänytkään. Ei tule raahattua turhaa tavaraa mukana, kun laukku on kompaktin kokoinen.

Nyt pitäisi kuitenkin pakata pikkuisen isompi kapsäkki, sillä suuntaan tiistaina kotikonnuille pohjoiseen isiä, äitiä ja muita läheisiä moikkaamaan. Sattuu nimittäin olemaan käsillä kokonainen viikko ilman sovittuja töitä. Onks tää nyt siis niinku lomaa??

Kommentit (3)

4/3 | 

Mä olen huomannut, että elämänmuutokset tuppaavat kasautumaan samaan syssyyn aina. Vähän ehkä kurjaa, mutta toisaalta kun niistä selviää voittajana, niin johan tuntuu taas elämä helpommalta. Tosin ei ehkä sanoja, jotka juuri nyt lohduttavat.

Vaan paljon tsemppiä!

Eiko
5/3 | 

Tsemppiä etäilyyn! Ja kaikkeen muuhun, mitä tie eteesi tässä kiireaikoina nyt tuottaa.

nasu86
6/3 | 

hyvältä näyttää tulee sitten maatuska mieleen tai ei :) toivottavasti matalapaine alkaa helpottamaan ja uusi vuosi toisi mukanaan niitä iloisempia aikoja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat