Pistetääs tämän viikon bloggailut käyntiin pienellä kenkäkilpailuvinkillä! (ah, mikä suomenkielen sanahirviö siitäkin muodostui)

Minua infottiin Andiamon Style your shoes -kilpailusta, jossa viikon parhaaksi äänestetty kilpailija voittaa 100 € lahjakortin Andiamoon. Kilpailu järjestetään uudessa sosiaalisessa verkostossa nimeltä Bublaa, jossa käyttäjät voivat luoda yhteisöjä eli kuplia haluamiensa aiheiden ympärille keskustelemaan, jakamaan kuviaan ja vinkkejään jne. Andiamo onkin nyt perustanut oman Kenkäkuplan joka on tarkoitettu kengistä innostuneiden kohtaamis- ja keskustelupaikaksi.

Kenkäkuplassa on meneillään 28.11. kestävä kilpailu, jossa joka viikko eniten muiden Kenkäkuplan jäsenten antamia ääniä kerännyt voittaa satasen lahjakortin, eli vielä on kaksi lahjakorttia jaossa, tällä ja ensi viikolla.

 

Ja että mitäkö täytyy tehdä voittaaksen tuon kivan apurahan uusien kenkien hankintaan?

Klikkaa itsesi kilpailun sivuille, rekisteröidy Bublaa-palveluun ja liity Kenkäkupla-yhteisöön. Sitten otat kuvan itsestäsi asussa jonka olet suunniteltu kenkien perusteella (eli kengät näkyviin kuvassa!) ja lataat sen tämän viikon Style Your Shoes -albumiin. Sitten vielä parantaaksesi asemiasi käsket kaverit, kummit ja kaimat liittymään Kenkäkuplaan ja äänestämään eli tykkäämään juuri sinun asustasi. Voittaja valitaan viikon päätteeksi kuvan "like"-äänien perusteella.

Ja koska Bublaa on vielä melko tuore palvelu, on myös käyttäjiä/osallistujia ainakin tähän mennessä melko vähän ja sehän tarkoittaa sitä, että voittomahdollisuudet ovat valtavan hyvät. Kahden edellisen viikon voitot ovat meneet ihan muutamalla kymmenellä äänellä. Tarjolla olisi siis melkoisesti lottoa helpompaa kenkärahaa! :)

Itse osallistuin tämän viikon kisaan täällä  blogissakin jokin aika sitten nähdyllä mustalla mekkoasulla joka toimi kivasti ihanien punaisten kenkieni "taustana". Eli jos et itse jaksa osallistua kisaan, niin sitten voi tietenkin vaihtoehtoisesti vaan käydä tykkäilemässä mun asusta. Ei mua satasen kenkälahjakortti varsinaisesti harmittais. ;D

Jos ei vielä osunut aiemmat linkit silmään, niin Kenkäkuplaan pääset TÄSTÄ! Onnea kisaan!

 

postaus on toteutettu yhteistyössä Bublaan kanssa.

Kommentit (1)

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram