Hotelliaamiainen, minigolfia, siideriä terassilla, pehmistä auringonpaisteessa, söpöjen ponien ruokkimista ja grillausta ukkosella (aina on hyvä sää grillata!). Siinä eilinen ihana vapaapäivä pähkinänkuoressa. Hikisen rentoilupäivän filosofiaan kuului myös se, ettei pukeutumisesta, tukasta tai naamasta tarvinnut turhaan stressata.

Trooppinen ilmasto lehmänhenkäyksineen piti huolen siitä, että itsensä puleeraamisesta ei olisi ollut juurikaan hyötyä joten sen saattoi suosiolla unohtaa lähes kokonaan. Päivän heiluin yöpaitaa muistuttavassa mustassa trikoisessa maksimekossa ja läpsyissä. Myös illalla terassille suunnatessa pysyttelin vaatteiden vaihdosta huolimatta edelleen hyvin kasuaaleissa vermeissä.

Yleensä vihaan hellepukeutumista yli kaiken. Itseä miellyttävien keveiden vaatteiden löytäminen tuntuu olevan lähes täysin mahdotonta ja vähissä vaatteissa heiluminen tuntuu epämiellyttävältä. Tänä kesänä näiden helteiden vain jatkuessa ja jatkuessa olen kuitenkin päässyt hieman vihani yli. Olen vain lakannut miettimästä asiaa liikoja ja antanut itselleni luvan nuhjata vaikka koko kesän muutamissa samoissa mukaviksi havaitsemissani vaatteissa.

En siis aio tuskailla pätkääkään sitä, että kesäpukeutumiseni tuntuu pyörivän n. viiden vaatekappaleen voimin ja joka aamu peiliin katsoessa tunnetta voi kuvailla ainoastaan sanoilla 'déjà vu'. Epäolennaisen sijaan aion mieluummin keskittyä miettimään  sellaisia tärkeitä asioita kuten 'koska taas saa jäätelöä', 'mihin uimaan tänään' tai 'mikä olisi paras valkkari aurinkoiselle piknikille'.

Tämän päivän tärkein pohdinnan aihe onkin sitten, että mitä makkaraa grillaisimme tänään. Olipa makkara sitten mikä tahansa, niin taidan syödän sen päälläni joko musta pitkä mekko tai sitten farkkushortsit ja kaapista (tai lattilaita) ensimmäisenä käteen osuva toppi.

Rentoa sunnuntaita myös teille!

Kommentit (4)

Misty
5/4 | 

Kiitos samoin sinulle!

Ihania mielipiteitä, jotka allekirjoitan kaikki itsekin =) Onneksi meillä päin on ainakin tänään hiukan viileämpää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram