Pitää ihan just alkaa vetää treenitrikoita jalkaan, joten jää höpinät vähän vähemmälle. Mutta alla oleva kuvasarja kertoo kyllä tämän päivän tärkeimmän.

tukka

Harvinaislaatuisesti hiuksiani ei tällä kertaa kuitenkaan parturoinut vakkaritypyni Maikku, vaan lauantaina koittavan Pori Fashion Day -muotinäytöksen tiimoilta minut puleerattiin näytöskuntoon Isokarhun Fanletissa. Annoin kampaaja Jari Kankaalle vapaat kädet pääni suhteen, ja täytyy sanoa, että tykkään kyllä kovasti lopputuloksesta.

Koitan saada jonkun kuvaamaan parempia kuvia ihan kameran kanssa vaikka huomenna, jotta saisi hiusten hienot värit esiin. Siellä kun on villin oranssin lisäksi myös syvää mahonginpunaista ja sivut ja tyvi puolestaan ovat aiempaa huomattavasti tummemmat.

Mutta nyt reenaamaan ja lisää juttua karvoista toivottavasti pian!

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram