Huhuu! Onko täällä enää ketään? Työnteon ja juhlimisen ristipaineessa viime viikot elänyt bloggaaja täällä hei! Alkoi olla jo melkein blogivierotusoireita, kun ei ole ehtinyt tänne puuhastelemaan. Mutta nyt on pakko katkaista hiljaisuus esittelemällä toinen tänään saapuneista syntymäpäivälahjoistani. Sen toisen, totaalisena yllätyksenä ja mahtavana sellaisena saapuneenkin paketin sisältö ansaitsee vielä tulla esitellyksi samoin kuin moni muukin ihanilta ystäviltä tulleista lahjoista, mutta nyt ensimmäisenä vuoron saa minun itse itselleni hankkima lahja. Näiden kuvien myötä siis vielä kerran hyvää jo ohitettua syntymäpäivää ja uutta vuosikymmentä minulle!

Täpläkuume ei osoittanut minkäänlaisia lämpötilan laskun merkkejä, joten saatuani käsiini -20% alekoodin Brandokselle, niin oli hankittava lääkettä. Oikeutukseksi tälle hankinnalle sattui sopivasti sitten oma merkkipäivä. Alunperin parisataa kustantaneet kissapedot pahoinpitelivät luottokorttiani alennuksen alennuksen jälkeen enää vajaat 130 €. Kyllähän jokainen aikuinen nainen (lue vanha ämmä) tarvitsee yhdet taivaisiin nostattavat upeat  leopardikorot.

Tykkään kovin kengän mallista joka ensitepasteluilla tuntui mukavalta jalassa melko huikeasta korosta huolimatta. Ja vaikka ne terävät kärjet kuinka tekevät taas kiivaasti tuloaan, niin minä ainakin pidän edelleen kovasti tällaisesta kauniisti pyöristetyistä kärjistä (niistä päässä pyörivistä terävien kärkien kuvista huolimatta).

Muutenhan nämäkin kengät ovat hyvin samantyyppiset kuin monet muutkin kaappini lempikorkkareista, mutta täytyy kyllä sanoa, että en olisi koskaan uskonut pitäväni yhdestäkään Guessin tuotteesta. Mutta övereimmän blingblingin ja kaikin puolin vähän vähemmän houkuttelevia mielikuvia tuovien tuotteiden joukostakin voi näköjään löytää poikkeuksia jotka osoittautuvat jopa helmiksi. Olen siis iloisesti yllättynyt.

 

Ja PSST! Mikäli joku muukin haluaa yllättää itsensä tai jonkun muun jollain kivoilla kengillä, niin Brandoksella olisi nytkin olemassa yksi kiva tarjous:

Kommentit (4)

5/4 | 

No huh - rohkenen sanoa, että nyt on kyllä seksikkäät kengät!

Noissa kävelevä nainen varmasti kääntää katseita.

Kaunis malli, tyylikkäät, mutta asenteelliset.

6/4 | 

joo toi brandos. moro. olin nääääin lähellä etten pistänyt äske muutamaa satasta haisee. pitää nukkua yön yli ettei tuu tehtyä mitään hätiköityä :)

Marjukka
7/4 | 

Joo moro vaan. voi minkä houkutuksen Veera tänne laitoitkaan.

8/4 | 

Wau, ou nou mitkä istumakengät! Voi noilla ehkä seisoakin hetken. Mutta ei noista kaappikengiksi oo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat