Näitä rätti päässä kuvia nyt tuntuu riittävän, tässä taas yksi viritys mikä päässä on tullut heiluttua. Mitä tehdä, kun on kova pakkanen, mutta kaikki pipot tuntuu ihan tylsiltä ja saavat näyttämään munapäältä?

No silloin voi vaikkapa sitoa huivin siten, että se lämmittää korvia ja viimeistellä homman neulehupulla kuten mä tein tänä aamuna. "Susta tulee mieleen Minni Hiiri!", totesi mies, yhdistelmän nähdessään. Otin sen kohteliaisuutena, Minnihän on magee mimmi.

7587458

Kuva: Milla Grönman Photography

Pitkä ja kapea pääkallo huivi tosiaan peitti korvat ihan yhtä hyvin kuin pipokin olisi tehnyt ja eteen sidottu iso rusetti on kiva yksityiskohta muuten kovin synkässä pakkaslookissa. Weekdaysta pari vuotta sitten ostettu neulehuppu-kaulaliina yhdistelmä sitten peitti loput päästä ja lämmitti samalla kaulaa. Paljon kivempi päähine kuin ykskään pipo mitä multa löytyy!

Asua ei tänään kylläkään kuvattu tämän päähärpäkkeen takia, vaan pääosassa olivat mun kengät. Mitkä jalassa mä olenkaan tassutellut pakkaspäivät.. Se selviää huomenna loppujen asukuvien myötä!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram