Jos olet joskus kuolannut Minna Parikan kenkiä, niin nyt kannattaa tsekata nettikauppa, sillä aleprossa nousi juuri tänää 50%:een. Tarjolla Etenkin hyvä valikoima tennareita: pupuja, glitteriä, leopardia ja paljon muuta alkaen 125 €.

Itse syöksyin tänään suoraan #evekin kuvauksista myymälään sovittelemaan parit suosikit ja yksien söpöläisten kanssa sieltä sitten poistuin. Myöskään mukaani houkuttelema työkaveri ei selvinnyt reissusta tyhjin käsin. Kuvaan oman ostokseni huomenna päivänvalossa, joten saatte nyt vasta tyytyä arvailemaan mitkä voisivat olla olla meikäläisen näköiset  (tai no... minähän kyllä kelpuuttaisin jalkaani kaikki tähän kokoamani kengät, mutta muutamat ovat ylitse muiden) ja mahdollisesti taistelemaan omien himotustenne kanssa. Löytyykö jotkut mitkä olis ihan pakko saada?

PS. Syster P -huiviarvonnan voitto osui nimimerkille Saya, paljon onnea! Voittajalle on laitettu meiliä. Kiitos kaikille osallistuneille.

Kommentit (2)

Mmiia
3/2 | 

Ahh en kestä miten söpöt nuo tupsuhäntäiset korkkarit on! <3

Veera
Liittynyt2.9.2015
4/2 | 

no eikö! Ne olis ihan täydelliset pikkumustan kaveriksi.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat