Apua, nyt pysyt Veera vahvana. Ei-saa-ostaa-kenkiä. EI.

Mutta täytyy myöntää, että kyllä ihmistä koetellaan, kun sellaisia kenkiä joita on ehtinyt ihastella jossain jo aiemmin, tuleekin yhtäkkiä vastaan internetin ihmeellisessä maailmassa kovasti normihintaa edullisemmin.

Tämän kertaisen itsehillintäoppitunnin tarjoaa Campadre, jossa on meneillään Lola Ramona -kampanja.

campadre

 

Karvavuoriset leopardinilkkurit olisivat niiiin ihanat talveen. Niitä ja vieressään olevia musta-punaisia matalia saappaita ehdinkin jo aiemmin syksyllä sovittelemaan jossain pikku putiikissa Helsingissä. En muista liikkeen nimeä, päädyin sinne koska nuo leo-kengät kutsuivat minua ikkunassa. Ja nyt sitten tuolla Campadressa silmille hyppäsi vielä nuo vasemman yläkulman matalat nilkkurit täydellisellä puna-musta-valko -värikombolla.

Noilla mun himottelemilla nilkkureilla olis nyt hintaa 69 € (norm 129 €) ja mulla olis vielä 30 € rahaakin mun Campadre-tilillä. Apua. Vastarintaani murennetaan pala palalta.Voin kertoa, että vastustelu on just nyt ihan todella vaikeata. Ehkä pakko sammuttaa läppäri ja haudata tämä vähintään metrin syvyyteen maahan siksi aikaa, kun tuo kampis tuolla Campadrella kestää.

Campadrelle täytyy rekisteröityä nähdäkseen meneillään olevat kampanjat ja tehdäkseen ostoksia. Jos kiinnostaa, niin liittyä voi tämän minun suosittelulinkkini kautta. (Suosittelija saa bonuksen, kun hänen kauttaan liittynyt asiakas tekee ensimmäisen ostoksen. Kannattaa siis vinkkailla kavereillekin, jos tuonne liittyy)

Tällä hetkellä meneillään on kampanjoita mm. sellaisilta merkeiltä kuin Snö of Sweden, Lee, Converse, Jeffrey Campbell jne.. Itse koitan tsekkailla tilannetta tässä joulun alla ahkerasti, jos löytyisi vaikka kivoja lahjoja lähipiirille.

Mutta.. nuo siksak-kuvioiset popot nyt kiusaavat mua aika kovasti. Onneks niistä ei oo kokoa 37. Puhun nyt itselleni järkeä ja kerron, että kyllä se 38 on liian iso. Unohda. Nyt Veera tää kone kiinni. Oikeesti.

Kommentit (4)

Taija
5/4 | 

Ou nou! Nyt oli kertakaikkiaan pakko tilata Lola Ramonat, somat buutsit, joissa sydän korossa ja metallivahvike vielä kärjessä. Aivan liian houkuttelevaa tällaiselle kenkäfriikille vilkaistakaan moista tarjousta! Kiitos Veera!

6/4 | 

Voi. Ei. Apua. EijeijeijeiEI. EN.

Nimimerkillä "Juuri eilen joutui suureksi pettymyksekseen palauttamaan ko. merkin Elsie-saappaat, koska pohjemitta ja kengänkoko eivät menneet yksiin, ja harmittelee asiaa yhä"

7/4 | 

Oi voi mitä ihania kaunottaria! Ja tilanne on aivan sama, ei uusia kenkiä saisi hankkia kun ei tietoa mihin ne mahtuisi :)

Iiiia
8/4 | 

Taas on Campadrella Lola Ramonaa ja mie tilasin itselleni juuri noi Twin Peaks-kengät! <3 (Niistä tulee minun työhaastattelukengät :D )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram