Kun Indiedays reilut kolme vuotta sitten perustettiin ja juttelimme jossain kokouksessa siitä millaiset yritykset ja brändit meitä bloggaajia kiinnostaisivat yhteistyökumppaneina, muistan listanneeni omiin lempibrändeihini kenkämerkki Vagabondin. Vagabondin kengät ovat kuljettaneet minua jo lähes parikymmentä vuotta, sillä ensimmäinen muistikuvani VB:n jalkineista on jo yläasteelta 90-luvun puolivälistä ja siitä lähtien kyseistä merkkiä on eteisestä löytynyt läjittäin. Nyt kymmeniä ja kymmeniä Vagabondeja kuluttaneena kenkäfriikkinä pääsinkin sitten mukaan Indiedaysin ja Vagabondin kampanjaan ja olen tietenkin asiasta kovin innoissani!

vaga1

Pääsin siis joitakin viikkoja sitten vierailemaan Vagabondin showroomilla ja se oli tietenkin paikka, joka sai kaltaiseni shoeloverin kevyesti sekaisin. Hyllyt olivat täynnä mallikappaleita jotka olivat juurikin omaa 37 kokoani, joten saatoin hetken aikaa leikkiä mielikuvitusleikkiä, että kyseessä olisi ikioma kenkähuoneeni.

Ihastelun lisäksi minulla oli kuitenkin myös ihan tehtävä suoritettavanani tähän kampanjaan liittyen. Minun täytyi kaikista esillä olevista kevät/kesä-malliston houkuttelevista ihanuuksista kyetä valitsemaan kolme paria joiden avulla sitten luoda kolme erilaista asua niin, että asuissa kuitenkin toistuu esimerkiksi jokin yksi ja sama lempivaate tms.

Koska minun oli helpointa välimatkojen vuoksi hoitaa asia niin, etten lainannut kenkiä kotiini kuvattavaksi, vaan hoidin homman paikan päällä, piti minun valita ensin vaatteet ja lähteä sitten miettimään miten muuttaa tyyliä eri kengillä. Päätin ottaa asujen kiintopisteeksi pirtsakan punaiset housut ja yhdistellä niitä eri kenkiin ja erilaisiin mustiin yläosiin.

Kyseessä siis itselleni hyvin ominaiset värit ja voisin hyvin ajatella esimerkiksi matkalle pakkaavani juurikin näin eli toisiinsa sopivaa punaista ja mustaa ja napata sitten parit, kolmet eri kengät mukaan. Yhdistelinkin vaatteet ja kengät toisiinsa mielikuvitteellinen viikonloppureissu mielessäni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

housut-H&M Mama/neule-Flash/huivi-Pieces/Kengät-Vagabond Cortona

Ainoat kengät, jotka olin jo etukäteen valinnut kuvattavaksi, olivat hieman yllättävästi valkoiset Cortona-nahkatennarit.  Yllättävää tämä oli siksi, että valkoisia kenkiä ei ole kyllä minun jalassani juuri nähty. Mielessäni kuitenkin välkkyi kuva valkoisten tennareiden raikastamasta rennosta asusta, joka passaisi vaikkapa matkustusasuksi lomalle suunnatessa ja tennarit jalassa jaksaisi kulkea jalkaisin tutkimassa matkakohteen nähtävyyksiä. (Ja mukana taas tietenkin blingbling-sukat, täytyihän ne nyt johonkin saada upotettua tälläkin kertaa. :D )

vagabond_tennarit4

Voitte varmaan kuvitella, että mieluisia kenkiä olisi laajasta mallistosta löytynyt kymmenittäin, eikä muutaman suosikin valitseminen ollut todellakaan helppo juttu. Yksi ja sama asu kun muuttaa ihan täydellisesti luonnettaan vaihtelemalla kenkiä. Itse olen etenkin sitä lajia pukeutuja jonka mielestä kengät ovat yksi pukeutumisen tärkeimpiä asioita.

Jaksan aina ihmetellä sellaisia ihmisiä jotka ovat selkeästi panostaneet vaatteisiinsa ja harkinneet asusteita sun muuta, mutta sitten ns. pilaavat koko homman täysin sopimattomilla kengillä. Joidenkin mielestä kengät eivät ole tärketä, koska "ei ne kuitenkaan niin paljoa näy". Minä ajattelen omalla kohdallani niin, että jos kengät ei näy tai niitä ei halua näyttää, niin silloin on väärät kengät jalassa. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

housut-H&M Mama/jakku-Vila/pusero-Cubus/nahkaclutch-Marimekko/korvakorut-(saatu)/Kengät-Vagabond, Sweet

Kuvitteelliselle viikonloppureissulleni haluaisin pakata mukaan myös yhdet korkkarit. Niissä kipittäisin illalliselle ravintolaan tai drinkeille baariin. Matkakelit eivät kenties toiveista huolimatta sallisi hameessa hillumista, joten asu kasataan niiden yksien mukaan napattujen housujen ympärille. Neuleen tilalle vaihtui kimaltava lempijakku ja jalkaan sporttista meshiä ja nahkaa yhdistävät Sweet-korkosandaalit,  joista löytyy myös pirteä korallin (ehkä hieman jopa neonoranssi) värinen versio.

Joustavan mesh-materiaalin ja maltillisen koron ansiosta Sweetit olivat jalassa todella mukavat. Ajattelin ensiksi kenkien olevan vähän pöhkön näköiset, enkä heti lämmennyt verkkomatskulle, mutta saatuani korkkarit jalkaan ja tassuteltuani niillä tovin ees taas peilin edessä, vaihtui mielipiteeni tyystin. Nämä voisivat oikeastaan mennä jopa hankintalistalle mikäli huomaan kokoelmassani pahan kesäkorkkareiden kokoisen aukon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mielessäni olleella kaupunkilomalla suunnattaisiin tietenkin myös shoppailemaan ja silloin tahdon jalkaani matalat kengät jotta jaksan hiihdellä putiikista toiseen. Hyvät shoppailukengät myös sopivat tyyliltään niin housujen kuin hameidenkin kaveriksi, jotta sovituskopissa voi kokeilla vaatteita jalkineiden kera. Shoppailupäivänä pukeutuisin yksinkertaisesti housuihin ja t-paitaan ja tylsyyttä karkoittamaan ripustaisin korviini pirteät korvikset.

Kuten kaikki aktiivisesti blogia seuraavat varmasti tietävätkin, niin olen hurahtanut herrainkenkiin. Matalat ja yksinkertaiset nauhakengät ovat osoittautuneet äärimmäisen monikäyttöisiksi ja herrainkenkiä löytyy mitä mahtavimmissa väreissä ja kuoseissa!

Vagabondillakin on tässä kevät/kesä-mallistossa äkkiä laskettuna yli kymmenen eri herrainkenkää mistä valita. On kiiltonahkaa, mokkaa, värillisiä pohjia, vaaleansinistä, korallia, perinteistä mustaa. Ja sitten myös tuo minun valitsemani nude kiiltonahkainen Code.  (sama kenkä löytyy myös mustana)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nude ei ole värinä ehkä sellainen jonka välttämättä valitsisin itselleni, mutta juuri sen vuoksi halusin kenkiä kokeilla. Omien kalmankalpeiden nilkkojeni kanssa kengät kuitenkin selkeästi vaatisivat jotain kivan värisiä sukkia kaverikseen. Mutta mallinsa puolesta Code on kyllä juurikin ihanan klassinen. Jos siis etsit maltillisia ja tyylikkäitä kenkiä jotka pelastavat monelta kenkäkriisiltä, kannattaa tutustua näihin.

Miltäs asut näytti teidän silmään? Muuntuiko lähes samat kamppeet kengillä riittävästi eri muotoihin?

vaga3

Kuvista kiitos Iinalle.

Kannattaa muuten käydä Indiedaysin Vagabond-brändisivulla, sillä siellä voi äänestämällä omaa suosikkiaan yhdeksästä tämän kevään kenkämallista voittaa 100 € Vagabond-lahjakortin. Brändisivulle pääset TÄSTÄ.

Vagabondista voi tykkäillä myös Facebookissa.

Kommentit (5)

Kikka
8/5 | 

Heips! Rupesi kiinostamaan nuo äippähousut, kun istuu niin kivasti sulle...mihin asti se resori yltää, entä mistä kohtaa se alkaa? Jääkö massu sieltä pullottamaan, mistä se resori alkaa? Ja vielä, voiskohan sen resorin kääntää niin ei yllä niin ylös? Tässäpä mielenkiintoisia kysymyksiä;)

Kikka

9/5 | 

Resori alkaa melko alhaalta, itselläni just hyvin tuolta pömppiksen alta ja ylettää jotakuinkin palleaan saakka. Ohutta trikoota, joten tosi huomaamaaton ja mukava. En näe syytä miksi sitä kannattaisi kääntää, sillä silloin se näkyisi rumasti paidan alta ryppyisenä, mutta oikein aseteltuna ei.

Katri
10/5 | 

Kivoja kenkiä! Vagabond on oma suosikkimerkkini ja uuden malliston ilmestyessä saa harjoittaa todellista mielenhallintaa ettei ostaisi kaikkia kenkiä :D

Olen muuten ihan samaa mieltä ihmisistä, jotka ei panosta kenkiin. En ikinä unohda pari kesää sitten kaupungilla näkemääni nuorta naista, jolla oli nätisti kiharretut hiukset, kaunis meikki, tyylikäs kesämekko, tyylikäs jakku ja CROCSIT! Ei voi käsittää kuka haluaa pilata muuten upean tyylinsä niin kamalilla kengillä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram