En mä nyt haluis pröystäillä, mut te kuulkaa luette parhaillaan Olumppiamitalistin blogia. Mää kulkaa menin ja otin ihan ohimennen kolmannen sijan eilen Marttojen Olumppialaisten mopinheitto -kisassa Ahlaisissa. Tunne on aika lailla sama, kun ekaluokan sanelun jälkeen, kun olin luokan ainoa, joka osasi kirjoittaa oikein sanan 'presidentti'. Eli hiton ylpee. Tunnen itseni menestyjäksi. Viimeks sillon vuonna -89 ja nyt taas. 

Kyse oli siis tarkkuusheitosta. Neljän litimärän mopin sarja. Osallistujalistalla oli tilaa, joten päätin töiden lomassa kokeilla tätä itselleni entuudestaan tuntematonta lajia. Peliväline oli tosiaan meikäläiselle hyvin vieras, sillä se en oo meidän taloudessa minä joka siellä luutuuaa. 

Ihan ei mennyt kyllä kuntopiikki kohdilleen, sillä ekalla kierroksella pussitin, tai siis saavitin, kaksi moppia, joka oikeutti paikkaan uusintakierrokselle, millä setvittiin pronssimitalisti kaikista kaksi moppia heittäneistä. Voitto meni vissiin kolmella mopilla ja hopeamitali tuloksella 2 ja puoli. 

No SB ja PB ja AR (ja mitä kaikkia mahatavia ennätyksistä kertovia lyhenteitä niitä onknaan) tuli sitten kakkoskierroksella, kun täräytin jokaisen mopin sukkana sisään! Ai jai, miksi ei tuo loisto suoritus osunut kohdalleni heti aluksi, sillä olisi vienyt kultaa! No, tämä atleetti ei kuitenkaan jäänyt harmittelemaan, vaan iloitsee suuresti palkintopallisijoituksesta.

Sain mitalin! Mahtavan kaljatölkin klipsuista virkatun mitalin! Jos oikein muistan urheiluhistoriaani taaksepäin, niin tämä saataa hyvinkin olla elämäni eka palkintosija yksilölajissa. Pokaaleja ja mitaleita on kertynyt aiemmin vain joukkuepuuhissa. Olin ala-asteella aina se viimeinen lajissa kuin lajissa. Tai jos oikein osui valmistautuminen kohdilleen, niin saatoin jättää yhden tyypin taakseni.

Niinpä päätinkin riemuita tästä Ahlaisten urheilukentällä mahtavassa auringonpaisteessa tekemästäni historiallisesta uroteosta niin kuin nyt Olumppiamitalista kuuluu. Keitettiin siis mun valmentajan Eevan (työparini, toimittaja) kanssa töihin takas päästyämme työkavereille mitalikahvit oikein pullan kera. Nyt sitten kaupungilta tonttia odotellessa.

Tehtiin me siinä urheilun lomassa töitäkin. Juttu kuvineen Lampin Marttojen jo kolmatta kertaa järjestämistä Martta Olumppialaisista löytyy tämän päivän Satakunnan Kansasta. Ja netistä löytyy pieni videokoostekin, mistä näkyy millaisia muita lajeja kisoista löytyi.

Seuraavaksi tämä moppiurheilun ennätysnainen suuntaa Viking Gracelle vuorokaudeksi relaamaan. Suunnitelmissa on Iinan kanssa lähinnä spa-lillumista ja skumpan juomista. Kun ei kesätyöläisellä ole kesälomaa, on yritettävä saavuttaa lomatunnelma hieman lyhyemmässä ajassa. Töihin takaisin jälleen tiistaina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 | 

"...olin luokan ainoa, joka osasi kirjoittaa oikein sanan 'presidentti'".
Olet taantunut. Olympia. EI olumppia 😸

Veera
Liittynyt2.9.2015

Ne on ne olympialaiset vähän kato eri asia kuin Marttojen olumppialaiset. Ihan niin kuin Stockmann ja Tokmanni on eri kauppoja.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

-B-
2/8 | 

Onneksi olkoon! Nyt ei tarvii enää Rion kisoja seurata, kun on jo "nähnyt" tämän kesän parhaimman urheilusuorituksen 😊🏆

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo, ei siellä Riossa kyllä mitään tämä tasoista tulla näkemään. 😄

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Moderato
4/8 | 

Voi vitsi ku sie ooot hyvä Veera! Sait niin makeat naurut. Tuo heittotyyli on iloista nähtävää noista kuvista ja sit vielä voitit.HYVÄ VEERAAA...PS.on niiiiiin kiva lukea sinun blogiasi,että sie osaat kirjoittaa mukavasti.

Kaikkea parasta sinulle elämääsi.

Elluriina
5/8 | 

Ei kertakaikkiaan! Nyt on kyllä onniteltava olumppiamitalistia ronssimitalista! Tuolla suorituksella luulisi jo paikan Rion olympialaisiinkin irtoavan, tai muuten tapahtuu huutava vääryys!
Siis mitä lämpimimmät onnittelut!

Vierailija
6/8 | 

Hymyilin ääneen, hitto sie oot sitten mahtava tyyppi. Onnea olumppiamenestyksestä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat