Bussimeikit

Taas kerran perus aamuinen bussimeikkaus ennen saapumista Helsinkiin. Pohjatyö aloitetaan Ikean kohdalla ja Munkkiniemessä on jo ripsivärin vuoro. Rajauskynä kädessä sitä kerrankin toivoo, että punainen valo palaisi mahdollisimman pitkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Sofia

Ai joku muukin harrastaa tätä! :D Aina-myöhässä-ihmisena tuppaa toi ehostaminen jäämään aina matkalle, oli kyseessä sitten ruuhkabussi tai taksi tai mikä vaan. Silmien rajaus on tosi hankalaa, mutta huultenrajausten piirtämiseen oon jo harjaantunut aika hyvin. Myös junameikkaus kuuluu asiaan, mun ja Hannan perinne...

Oon katellut noita Indiedays Fashion Tv- pätkiä, kun ne on ollut liitettynä aina niissä esiintyvien bloggareiden postauksiin ja mun piti vaan sanoa, että olet ihanan luonnollinen ja iloinen noissa jaksoissa. Jotenkin se iloisuus tarttui itseenkin, kiitos siis! Ja hyvää viikonloppua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram