Minua Instagramissa seuraavat jo ehkä huomasivatkin, että pyörähdin tuossa su-ma pienellä blogireissulla neljän muun plussabloggaajan kanssa. Junarosen ja Viking Linen tarjoamasta reissusta on tulossa ihan reissupostausta jahka ehdin käymään kuvat läpi, mutta tässä olisi eilisen risteilypäivän asu. Tai no, aamupäivä meni pipo päässä spurgulookissa, kun en jaksanut ihmistäytyä ennen spahan menoa, mutta kylpylöinnin jälkeiselle illalliselle suuntasin alla näkyvissä vetimissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkut-Junarose (saatu)/toppi-weekday/kietaisupaitis-MEXX/laukku-Diesel/kengät-Vans (saatu)/kaulakoru-Pieces (saatu)

Jos nyt en ole maailman värikkäimmin pukeutuva ihminen muutenkaan, niin reissuun lähtiessä värivalikoima supistuu entisestään, matkalaukkuun tulee aina nakeltua lähes pelkkää mustaa. Se on vaan niin hiton helppoa, kun jokainen mukaan pakattu vaatekappale käy yhteen toistensa kanssa. Yritän kuitenkin aina ottaa mukaan jotain pientä värinpilkahdusta vaikka kenkien, korujen tai huivien muodossa ja tämän asun väristä vastasi tuliterät Cape Universalin ystiksistä löytyneet Vansin leopardi Slip Onit. Mulla alkaakin olla noita leopardikuvioisia kenkiä jo melkoinen kokoelma.. :D

Harrastaako muutkin tätä monotonista reissupakkaamista? Vai tuleeko kassiin paiskottua sekalainen läjä kaikkea miettimättä passaako kaikki tai mikään yhteen? (mä muistan olleeni sellainen nuorempana, homma helpottui huomattavasti mustan kauden myötä)

Pukeutumiseen mitenkään liittymättä sitten vielä ihan toinen asia. Huomenna, keskiviikkona alkaa taas Stockmannin Hullut Päivät ja haluan vinkata sieltä pari kameratärppiä aiheesta kiinnostuneille. Itselleni nuo hullarit on tapahtuma jota olen onnistuneesti vältellyt vaikka usein olen niiden aikaan Helsingissä ollutkin. Kerran olin jo tuulikaapissa asti menossa, mutta väenpaljous alkoi jo siinä ahdistaa siinä määrin, että piti kääntyä pois. EI vaan pystynyt.

Mutta meidän tungoksissa ahdistujien iloksi monet Hullujen päivinen tarjoukset toimivat myös verkkokaupassa, niin myös nämä Olympus-tarjoukset.

hullarit

Nyt heti keskiviikkona siis loistavassa tarjouksessa mm. tuo itse työssä käyttämäni O-MD E-M1. Hinta on todellakin aivan erittäin asiallinen, sillä mukana tulee rungon ja zoom-objektiivin lisäksi bonarina vielä tukevuutta ja kokoa lisäävä akkukahva, joka helpottaa myös pystykuvausta, sekä valovoimainen 45 mm 1.8 linssi, joka on itselläni ehdottomasti eniten käytetty objektiivi. Jos olet tätä runkoa harkinnut, niin se kannattaa napata nyt tästä!

Vapaa-ajallani ja blogihommissa mulla on käytössä muutamakin PEN ja niistä tuo hullari-tarjouksessa oleva E-PL5 on ollut yksi suosikeista sen 180 astetta kääntyvän näytön vuoksi. Sen ansiosta on ollut helppo kuvata vaikkapa turbaanivideoita, kun on nähnyt mitä tekee. Uusi E-PL7 -mallikin on kaupoissa ihan näillä näppäimillä, mutta ei tämä E-PL5 sen vuoksi happane, että on uudempikin tarjolla. Hullaripaketissa tulee mukana kaksi objektiivia ja WiFi-muistikortti jonka ansiosta kuvien siirto käy näppärästi langattomasti puhelimeen tai tabletille. (iPhone tai Android)

Näiden lisäksi tarjouksessa keskiviikkona myös 45mm 1.8 objektiivi hintaan 189 €! Se on halpa!

Ei muuta kuin aamulla seitsemältä Stockan nettikaupaan väijylle, jos on kameran tarve!

Kommentit (6)

8/6 | 

ei kyllä ole adjektiivi, jonka itse itseeni liitän, mutta kiitos! :D

9/6 | 

Kiitos Hullari-vinkeistä - Olympus Pen pl5 + objektiivi kotiututettu :)

11/6 | 

Mä huomasin, et mulla on sama pakkaustyyli häämatkan yhteydessä. Matkaohjelmaa olen loistava suunnitelemaan, mutta pakkaamisessa mieheni päihittää minut. Kyselin koko ajan esimerkiksi ponkkaria tai pientä pussia likavaatteille. Kyllä miäs oli osannut varautua!

12/6 | 

kyllä miehet vaan on joskus ihan käteviä ja hyviä olla olemassa! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat