Yhyyy!! Niisk, byääh!!! En kestä. Se on loppu nyt. Loma nimittäin. Huomenaamulla on edessä katkera ja karvas paluu arkeen. Olen potenut kammottavaa töihinpaluumasennusta jo useamman päivän. Onneksi elokuussa on sentään vielä hieman lomaa jäljellä.

Viimeiset lomapäivät ovat menneet lähinnä tehden ei mitään. Matkalaukutkin on vielä reissujen jäljiltä lopullisesti purkamatta. Tänään kuitenkin muistin yhden Sunny Beach -ostokseni ja kaivelin sen sekaisen kassini uumenista käyttöön.

Pehmeästä narusta ja hopeanvärisistä helmistä punotut sandaalit olivat muutaman korun ja kosmetiikkatuotteen lisäksi ainoa ostokseni Bulgarian reissusta. Ei nuo nyt ole mitkään maailman käytännöllisimmät sandaalit, mutta hurmasivat minut niin kovasti ulkonäöllään, että löin setelit tiskiin. Hintaa läpsyillä oli n. 15 €, joten ei ihan kauhean paha hinta yhdestä itselle ostetusta matkamuistosta.

Ryhditön olemus johtuu töihinpaluumasiksesta.

Tänään päälleni pukemaa Soaked In Luxuryn mekkoa ei olekaan aiemmin tainnut näkyä täällä blogissa. Ostin sen jo joskus talvella Porin torin liepeillä sijaitsevasta Muotiliike Bonitasta. Pistäydyin liikkeessä muuten vain katselemassa, kun myyjä huikkasi, että heille on juuri saapunut jotain ihan minun näköistäni. Mekkoja ei ollut ehditty edes purkaa laatikosta, vaan myyjä kipaisi hakemassa sen jostain takahuoneesta. Ja oikeassahan hän oli. Mustia valuvia linjoja. Tiesin jo ennen sovituskoppiin menoa, että joutunen poistumaan kassan kautta. Yritän joskus muistaa ottaa mekosta kuvia myös sivuilta ja takaa, sillä etuosan drapeeraukset eivät ole koltun ainoa kiva yksityiskohta.

Tällä kertaa mustaa asua pääsi värittämään ennen Wieniin lähtöä Aleksi 13:sta ostettu Ril'sin nahkainen clutch. Pienten värivirheiden vuoksi näitä veskoja myytiin pois puoleen hintaan, joten hintaa upean väriselle ja unelmanpehmeälle laukulle jäi 24,50 €. Ei lainkaan paha summa nahkalaukusta.

Vaikka katselin kaihoisasti laukkua myös hiekan värisenä, niin tuo kaunis punaoranssisävy vei kuitenkin kirkkaasti voiton, sillä kyseinen väri on ollut vaatekaapissani ehdoton tämän kesän hitti. Muutamia oransseja hankintoja onkin edelleen esittelemättä..

Tämän lennokkaampaan sisältöön en just nyt kykene. Mut jospa tää taas iloksi muuttuu, kun pääsen taas kiinni normaaliin työarkeen.

Kommentit (4)

Sagu
5/4 | 

Mä olen sulle kyllä ikuisesti kateellinen ja katkera noista sääristä! Mulla on sellainen sukuvika, että pohkeet ja nilkat on armottoman paksut, ne olisivat sitä vaikka painaisin 20 kiloa vähemmän. :( Tasan ei käy nallekarkit.

jenny
6/4 | 

heh,sama juttu kuin edellisellä kommentoijalla, omat pohkeet on aivan järkyttävän paksut pölkyt, ja kaikki mekot ja hameet näyttää todella 'tukevilta'. oon kans niiiiiiiiiiiin kateellinen sun sääristä :D nätti mekko, kivat kengät, ja aivan ihana clutch! kaikki oranssit ja punaset on kyllä niin sun värejä :)

7/4 | 

Minulla enää tämä viikko lomaa, ja sitten olisi koko kesän lomat käytetty. Lähes hirvittää ajatella mitkä fiilikset on sunnuntaina...

:) Pirtsakka :)
8/4 | 

Älä masennu vuoden päästä on jälleen uusi kesäloma ja vuosihan kuluu ihan liian sukkelaan kohta on taas jo joulu jne.

Ihanat nuo sandaalisi :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
Maaliskuu