Elämä ei oo reilua. Minä olin sentään viikon etelässä grillaamassa itseäni pilvettömän taivaan alla ja silti olen edelleen väriltäni ihan kuin maustamaton kalkkunafile. Ukko puolestaan on vetänyt silloin tällöin bisseä terassilla ja se näyttää huomattavasti marinoidummalta kuin minä. En ala.

Ei sillä, että haluaisinkaan olla mikään suunnattoman paahdettu melanoomaan odottelija, mutta olis se nyt kiva jos ei kesälläkin näyttäisi siltä kuin olisi noussut ruumishuoneelta.

Yllä minun ja Encen lomajalat Sunny Beach -viikon ekana päivänä. Voinette väristä päätellä kummat on minun.

Ja tässä sitten lomajalat viikon loppupäästä. Tämän perusteella voisi kuvitella minun jo hieman saaneen väriä, mutta kyseessä on todennäköisesti vain jotakin mikä on jo valunut viemäriin. Tällä hetkellä nimittäin kintut ovat jälleen lähes lähtötilanteessa. En vaan ala. Aurinko ei vissiin tykkää musta.

Kommentit (6)

Terhi
2/6 | 

Moi!

Mää oon alkanu saamaan väriä vihdoinkin... johan sitä yli 30 vuotta ehtikin olla paistamaton broilerin filee...

Miksikö yhtäkkiä aloin saada väriä? mulla saatiin hormonitoimintaan himpun verran elämää, kun löytyi kilpparin vajaatoiminta ja sen lääkitys sitten kun saatiin kuntoon, niin väriä tarttuu. Hitaasti, ja pienin askelin, mutta tarttuu kuitenkin :):):)

3/6 | 

Säestän! Karotenoideilla saa huonosti ruskettuvaa ihoa suojattua - ja se saattaa myös ruskettua paremmin. Talven aikainen D-vitamiinilisäkin on minusta vaikuttanut ruskettumiseen, tiedä sitten miksi...

Rusketun kyllä itse, mutta kalkkunaklaaniin kuulunut ystävä vannoo karotenoidien nimeen.

Marjukka
4/6 | 

Ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta luin nyt vasta Ilonan jutun: kiitos siitä, ajatuksistasi siinä!

arjamaaria
6/6 | 

Samaa mieltä ollaan täällä, että rusketus vanhentaa eikä ole edes terveellistä, joten olen ylpeä kalkkuna. Kirjoittaa toinen kalkkuna, joka kehtaa kulkea eka kertaa elämässään biksuissa. Ei ole laihtunut/lihonut tms, mutta itsetuntoa on tullut :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram