Kyseessä on jo lähes kuukauden vanha uutinen, mutta itse törmäsin siihen vasta eilen. Espanjalainen vaateketju Mango tuo nyt tammikuussa markkinoille oman plussa-mallistonsa nimeltä Violeta by Mango!

Mango onkin ollut tähän saakka niitä putiikkeja, jotka olen suosiolla jättänyt väliin shoppailureissuillani, sillä siellä ei ole kokemukseni mukaan ollut edes vahingon mahdollisuutta, että jokin mahtuisi päälleni. Toisen espanjalaisen, Zaran, puolestaan kierrän läpi aina kun kohdalle sattuu, sillä heiltä olen kuin ihmeen kaupalla toisinaan yläosia itselleni löytänyt.

Kuvankaappaus 2014-1-6 kello 18.38.10

Nyt kuitenkin pitänee kurkata Mangon nettikauppa heti 15.1. kun Violeta-mallisto verkkoon saapuu. Kivijalkaliikkeisiin Violeta tulee aluksi vain Mangon suurimmille markkina-alueille Ranskaan, Saksaan, Italiaan, Hollantiin, Turkkiin, Venäjälle ja Espanjaan. (Eli Mamma, joko varaillaan se Rooman reissu?!)

Violeta kattaa kokoskaalan 40-52 ja tuotteita on aluksi n. 400. Mango on koonnut Violetaa varten 40 henkisen suunnittelutiimin ja heidän käsistään on luvassa uusia tuotteita kuukausittain. Olisiko tässä nyt viimein oikeasti muotia seuraava plussamallisto? Toivon todella, että Mango onnistuu lunastamaan lupauksensa korkealaatuisista, moderneista ja naisellisista vaatteista meille isompi kokoisille. Unohdetaan ne printtikuvioiset trikooteltat vihdoin, jooko?

Kuvankaappaus 2014-1-6 kello 18.41.42

Nyt vaan sitten toivotaan, että Violetan suosio on suurta noilla alueilla, joissa se nyt aluksi tulee myyntiin. Mitä paremmin merkki vetää, sitä nopeammin ja todennäköisemmin se saadaan myös muiden maiden liikkeisiin.

Toivon myös, että kerrankin joku tarjontaansa pluskokoihin laajentava firma tekisi sen siitä lähtökohdasta, että todellakin haluaa laajentaa oman brändinsä tyyliä laajempaa kokoskaalaan, eikä niin, että lähdetään tekemään "ihan mitä tahansa läskeille". Jännityksellä siis odotan miltä Violeta tulee näyttämään.

Kuvankaappaus 2014-1-6 kello 18.38.19

kuvat: Mango

Violeta by Mango löytyy jo esim. Facebookista, joten sieltä seurailemalla saa varmasti muitutuksen, kun mallisto on nähtävillä!.

Kommentit (5)

2/5 | 

Mulla ainakaan ei ollut hajuakaan että tälläinen on tulossa! Vaikka osa normimalliston koista mahtuu päälle niin kyllä silti Mangolle tulee aika varauksella käveltyä toisinaan... Toivottavasti saadaan mallisto Suomeenkin nopeasti! :)

hannamaria

http://hannamariav.blogspot.fi

4/5 | 

Tyylikkään näköinen mallisto!:) mä suosittelisin etenkin Veronaa, vaikka en tiedä tuleekohan tuo mallisto sinnekin myyntiin? no Milanoon varmaan ainakin

temppu
5/5 | 

mangolla violeta-tuotteiden palautus muuten maksaa (koska ei myydä Suomen kaupoissa), eli ihan kokeilun vuoksi ei kannata tilailla :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram