"En olis ikinä uskonut näkeväni tätä päivää, kun lähden kotoa olkalaukun kanssa." Nuo sanat lausui muru eilen illalla lähtiessään saunailtaan jakamaan korttia.

Tuo mies on tosiaan sitä lajia perinteinen uros, että korttikotelo, puhelin, avaimet ja tupakat on aina survottu taskuihin ja jos tavaraa on jostain syystä ollut mukana enemmän, on ne kannettu joko sporttisessa repussa tai "esteettisesti" ruokakaupan muovikassissa.

20121223-080418.jpg

Nyt kuitenkin talven aikana on muutaman kerran käyn niin,että hän on tarvinnut läppäriä töihin mukaan ja sille sopiva veska on ollut minun vihreää canvasta ja ruskeaa nahkaa yhdistävä Alternativen laukkuni.

Herra ilmeisesti sitä pari kertaa läppärilaukkuna käytettyään tottui veskaan siinä määrin, että pakkasi eilen saunailtaan lähtiessään kalsarinsa ja kosmetiikkansa siihen muovikassin sijaan. Mutta vähän hölmöltä laukun kantaminen kuulema silti tuntui.

Mutta varsin hyvin tuo laukku minun mielestä kantajalleen passaa. Väritys ja materiaalit tekevät veskasta ihan riittävän miehekkään tuonkin partasuun olalla kannettavaksi,

Kun naureskelin, että "Hahaa, enpä olis arvannut joutuvani lainaamaan sulle käsilaukkuani", tuli sieltä hyvin nopeasti vastauksena, että "OLKAlaukku! Tää ei oo käsilaukku!" Ihan mitä tahansa se ei herran miehisyys kestä kolhiutumatta, ei ainakaan sitä, että hänen kantamaansa laukkua nimiteltäisiin käsilaukuksi. :D

 

Kommentit (6)

Ansku in Ireland
7/6 | 

Ihan miehekkaalta T viela nayttaa :) Hyvaa joulua koko Porin poppoolle! Mulla oli Jn and Kn osote hukassa joten en voinut laittaa joulukorttia (ostin ja postitin viimesena postipaivana...) joten sanothan heille rakkaat terkut kun tormaatte.

Ps. kiitti taas ihanasta blogivuodesta :)

Ansku

tylymuija
8/6 | 

Laukkuhan passaa miehellesi kuin manteli puuroon.

Ihanaa ja leppoisaa joulua teille molemmille <3

9/6 | 

Meillä mies oppi käyttämään läppäriä kannettaessa myös veskaa niiden ikuisten muovikassien sijaan. Mutta tosiaan se on ehdottomasti olkalaukku, ei käsilaukku :D

Hyvin tuo minusta sopii, näyttää miehiseltä iehen yllä :)

Arja
10/6 | 

Muistan aina kun ruotsin laivalla taannoin mieheltäni kysyttiin, miltä tuntuu, kun on naisten laukku. Mieheni oli kovin hämmentynyt, miten niin naisten laukku? Hänellä oli sellainen keskikokoinen olkalaukku, jonne mahtui kaikki tarvittava. Kyllä on naurettu sen jälkeen ja manattu, kun hän ei huomannut kysyjältä kysyä, että mistä tietää, että naisten laukku :)

Pia
11/6 | 

Jokaisella miehellä pitää olla edes yksi laukku..Sen selkärepun,treenikassin ja muovikassin lisäksi ;-) ..Hyvältä näyttää ,käske miestä jatkaa samaan malliin :-) Ps.Kiva blogi sinulla :-)

12/6 | 

Man Bagistä tulee heti mieleen Frendien Joey :)

Miksei mies/heebo/jäbä/dude voisi heittää laukkua olalle?! Tottakai voi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram