Tämän viikon Fashion TV:n jaksossa meikkaaja Emilie Tuuminen loihtii kolmen Indiedays bloggaajan kasvoille syksyn meikkitrendejä minun häröillessä juontajana. (uskalsin sittenkin katsoa tällaisen itse juontamanikin jakson.. häpeä ei ollut niin paha kuin kuvittelin. Mutta seuraavia jaksoja taas kauhulla odotellessa. :D)

Jakson katsomisen lisäksi kannattaa osallistua myös Fashion TV -blogissa olevaan kilpailuun, jossa voi voittaa Yves Saint Laurent -meikkejä! Kilpailuun pääset TÄSTÄ!

[iframe width='420' height='250' src='http://blip.tv/play/h8NegtWgGgA.html' frameborder='0' scrolling='no']

 

PS: Jos joltakin on jäänyt huomaamatta, niin eilen postauksia tuli oikein kaksin kappalein! Viikonlopun touhuja ja Asustehölinää.

Kommentit (5)

Siilikissa
7/5 | 

Hyvältähän se näytti! Ja tiedän ihan tasan tarkkaan kuinka hirveetä on ekaa kertaa katsoa itseään videolta. Jännittää melkein enemmän kuin se itse esiintyminen. :D

Jenni
8/5 | 

Hei, tosi hyvinhän toi meni! Olit luonteva, vaikka vähän taisi jännittää? Vaikea sanoa, kun ei tunne ihmistä. On musta kuule noissa telkkarin "ammattilaisissa" paljon huonompiakin juontajia joukossa!

pla pla
9/5 | 

Tosi hyvin vedit, voisin vaikka väittää et on ihan jokapäiväistä sulle joku vastaava..? Esiintyminen jossain muodossa, niin luontevasti tuo sujui ja oli miellyttävää, ei tullut kiusaantunut olo teennäisestä yrittämisestä tms, luonnollinen meno mutta erittäin täydellinen silti :)

Eli hyvä sinä! :)

minna
10/5 | 

Ootpa luonteva ja loistava kameran edessä! En oo ennen blogiasi juurikaan seuraillut, mutta tän videon katoin tuolta Jennin blogista ja yllätyin positiivisesti. Sulla on tosi hehkuva olemus, hirveen ilmeikkäät ja kauniit kasvot ja emmää tiiä, jotenkin vaan yllätit raikkaudellasi ja kauneudellasi. :) Ihanaa syksyä, toivottavasti nähdään sua kameran edessä vielä lisää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram