Koska viime aikoina on tullut ostettua muutamia uusia meikkejä, voisi niitä varmaan hieman tarkastella täällä blogissakin. Kun ottaa naamastaan kuvia ennen ja jälkeen jonkun tuotteen käytön pääsee tarkastelemaan vaikutusta ehkä hieman todenmukaisemmin. Ja senhän tietää miten siinä käy, saattaa huomata, että jonkin tuotteen vaikutus on ihan vaan omien korvien välissä. :D

Tässä siis kuvat minun tämänpäiväisestä meikistä. Ihan siis tuollainen hieman viitseliäämmään päivän arkimeikki. Kiireisinä työaamuina harvoin jaksaa levitellä esim. luomivärejä, mutta tänään oli aikaa siihenkin.

ennen

Ennen kuva paljastaa melkoisen kauhunaamarin. Iho on melkoisen kurjassa kunnossa näppylöineen jeikä silmänalusissakaan ole paljoa hurraamista. Lisäksi tuo ihana jokavuotinen talvivaiva jyllää jälleen alahuulessa. Huuli on ihan kirjaimellisesti auki ja verellä. Hemmetin kipeä ja kaiken tulisen ja suolaisen syöminen on sen vuoksi ihan tuskaa mausteiden polttaessa haavaa. Mitään apua tähän ei ole löytynyt. Haava on aina ollut ihan samassa kohdassa, ihan lapsuudesta saakka ja paranee vain kesäksi. Olisko kellään tietoa mistä se voisi johtua? Tai millä se paranisi?

meikkivoide2

Tässä ja seuraavassa kuvassa kasvoile  on levitetty L'orealin Studio Secrets meikinpohjustusvoide ja  Make Up Storen Studio Fpoundationmeikkivoide. Jotka molemmat siis uusia hankintoja.

Meikinpohjustusvoitesta yksinään ei ole kuvaa, koska mitään eroa paljaaseen ihoon verrattuna ei kyllä minun naamassa näkynyt vaikka tuotteen luvataankin tasoittavan ihon pintaa ja peittävän huokosia. No, näkyi tai ei, niin ainakin tökötti tuntuu iholla miellyttävältä ja ainakin omasta mielestäni meikkivoide levittyy hieman helpommin ja tasaisemmin pohjustustuotteen kanssa kuin ilman. Mutta tämähän saatta olla juuri niitä korvien välissä vaikuttavia meikkituotteita. Mene ja tiedä.

Mutta meikkivoiteen tekemät taiat kyllä näkyy jo selvästi verratessa ennen kuvaan. Olen yli puolen vuoden ajan käyttänyt viime keväänä Maybellineltä saamaani Matte Morphose vaahtomeikkivoidetta. Niin paljon kuin siitä tuotteesta pidänkin ja olen ostanut sitä jo itse lisääkin, niin kaipasin meikkipussini toisen vielä peittävämmän meikkivoiteen.

meikkivoide

Eilen sitten Tampereella linja-auton lähtöä odotellessa eksyin Kicks'iin haahuilemaan ja lähdin sieltä tuo Make Up Storen Studio Foundation hyppysissäni. Olen käyttänyt MUSin Cover All Mix peiteväripalettia jo vuosia ja tykännyt sen koostumuksesta ja peittävyydestä, joten meikkivoiteesenkin oli helppo luottaa. Myyjä suositteli testin jälkeen minulle vaaleinta sävyä nimeltä Ultra ja tottelin häntä.

Täytyy sanoa, että toiveeni täyttyi ja voide peittää kyllä. On toki koostumukseltaankin sellainen hieman vahamainen ja tekee hieman sellaisen pakkelinaamari olon, mutta ei liikaa. Ja edelleen tosiaan meikkipussista löytyy siis kevyempikin meikkivoide, joten pystyy tapeen ja tilanteen mukaan tekemään valinnan.

silmanalus

Kolmas uusi tuote taitaa sitten olla taas sitä lajia, jonka tehoon itse uskoo ja on näkevinään sen peilissäkin, mutta kuvassa ei sitten kyllä näy juuri mitään. Kokeilin Garnierin Anti-dark circles roll-on peitevoidetta kaveriltani joskus kesällä ja se tuntui varsin hyvältä omille mustille rinkuloilleni. Kuvassa siis vasemmalla puolella aine on jo levitetty sormin ja oikealla näkyy vielä tuo levittämätön voideläikkä.

Siinä missä valokynällä voi saada silmänalusissa vain tuhoa aikaan levittämällä sitä vähänkin väärään kohtaan, on tämä tuote huomattavasti turvallisempi, koska se ei heijasta niin paljoa valoa. Tuote on viileän kuulansa ja ohuen koostumuksensa ansiosta ihanan tuntoista levittää.

Ja kuten jo sanoin, vaikkei se kuvassa näy, niin omasta mielestäni se onnistuu naamioimaan silmänaluseni kauniimmiksi. Ehkä teho ei tuossa näy siksi, että jo tuo meikkivoide peitti niin paljon. Aiemmin olen käyttänyt roll-onia huonomin peittävän meikkivoiteen kanssa, jolloin siitä on oikeasti ollut lisäapua. Valokynä on siis viime aikoina väistynyt tämän tuotteen tieltä pelkästään korostuspuuhiin.

valmis2

Tässä sitten sudittu loputkin meikit naamaan, eli puuteri, aurinkopuuteri, poskipun, silmämeikit ja huulikiilto. Kuvien ottamisen jälkeen huomasin sitten putsata huulilta ylimääräiset meikkivoiteet sun muut. Eli ihan noin haamuhuulilla en sitten lähtenyt liikenteeseen. :D

ennen-jalkeen

Tässä vielä vierekkäin vertailun vuoksi ennen ja jälkeen tilanteet. Taas se Lauri Tähkä -silmä on täällä.

meikit

Lähes kaikki naamaan suditut tuotteet näkyy vielä tässä.

Cliniquen Almost Powder Make Up -puuterin nappasin ilman minkäänlaista ennakkotietoa mukaani viime tammikuiselta laivareissulta tax freen alepöydästä 11 eurolla. Se on osoittautunut suuri itselleni sopivaksi huipputuotteeksi ja Amsterdamin reissulta ostinkin jo uuden puuterin varastoon tuon loppumista odottamaan. Mutta puuteri on osoittautunut niin riittoisaksi, että loppu ei häämötä vielä ihan hetkeen.

Mikäli Suomen rajojen ulkopuolella matkatessanne törmäätte Collistar -merkkiin, niin voin ehdottomasti suositella tuota niiden aurinkopuuteria. Mamma on tätä Italiasta kantanut ja tämä on ollut varmaan ainoa aurinkopuuterijosta olen tykännyt niin paljon, että olen saanut käytettyä koko tuotteen loppuun.

Lempi luomivärejäni ovat Diorin viisikot, mutta halvemmista merkeistä hankin mieluiten IsaDoraa. Niiden luomiväripaleteissa tuntuu aina olevan niin hyvät värivalikoimat, että yksikään väri ei jää käyttämättä. Jonkun ammattimeikkajan käsittelyn jälkeen innostuin vinkkien kannustamana ostamaan itselleni tuollaisen vihreää ja ruskeaa sisältävän paletin, joka tuntuukin passaavan varsin kivasti nykyisen tukkani kanssa.

Maybellinen Mineral Blush poskipuna tuli joskus viime vuonna ilmaiseksi muutamien muiden meikkien kanssa ja jäi lähes jokapäiväiseen käyttöön. Värinsä puolesta tuo poskipuna on ollut ihan kuin minulle tehty, mutta jauhekoostumus tuntuu jotenkin suttuiselta, joten kun tuo loppuu, niin uutta tuskin hankin.M

Luomien pohjustukseen käytän MSCHICin luomivärin pohjustustuotetta joka on ollut ihan ok, mutta ei mitään maatamullistavaa.

Huulikiilloissa mun ikisuosikkeja on myöskin Diorit, mutta huomasin hukkaavani huulikiiltoja sellaista tahtia, että totesin halvempien versioiden passaavan itselleni paremmin. Nyt olenkin kylvänyt noita 6,90 maksavia Maybellinen Watershine kiiltoja lähes jokaiseen laukkuun ja takkien taskuihin. Silti sellaista ei koskaan ole käsillä kun tarvitsisin.

Parhaillaan köytössä olevat Lumenen kulmakarvavaha ja Maybellinen ripsiväri eivät ole itse valittuja ja ostettuja vaan blogin kautta ilmaiseksi saatuja. Eli käytän, koska sellaiset nyt sattuu kaapista löytymään ja ovat ihan ok toimivia.

Ja kuvassa tietnkin myös nuo jo aiemmin mainitut pohjustuvoide, meikkivoide ja silmänalustöhnä. Ja luokkakuvasta puuttumaan jäi Diorin rajauskynä!

Että sellainen kuivakka pitkä sepustus niinkin tylsästä aiheesta kuin mun arkimeikki. Toivottavasti jaksoi kiinnostaa edes jotakuta. :D

Kommentit (21)

22/21 | 

Oisko B vitamiini puutosta. Vitamiinilisä kehiin ;)

Veera
23/21 | 

hyvä huoio kyllä. pitänee piipahtaa apteekissa.

Jenni
24/21 | 

Nyt ei juuri meikeistä muuta kuin että hyvältä näyttää mutta sun hiukset, voihan WAU, taas kerran =)

Olga
25/21 | 

Mitäs tuo Garnien silmänalustöhnä maksaa noin suurin piirtein? Tahtoisin itsekin kokeilla sitä, koska ainakin kaverini tummilla silmänalusilla se toimi varsin hyvin!

Veera
26/21 | 

se oli jotain 13 e kieppeillä. ei siis paha. vaikutta tosi riittoisalta kamalta.

Zana
27/21 | 

"Taas se Lauri Tähkä -silmä on täällä." :D

Tuo lause oli kaikessa lyhykäisyydessään ja yksinkertaisuudessaan niin huvittava, että se nauratti heti aamusta.

Kiitos piristyksestä!

Veera
28/21 | 

no mut kun se on totisinta totta! :D

*jossu*
29/21 | 

Mä oon ainakin todennut tuon Lorealin pohjustusvoiteen aivan loistavaksi verrattuna muihin kokeilemiini! Ainakin meikin pysyvyyden kannalta, muuten en kyllä osaa sanoa tasoittaako se yms. Kokeilemistani tuotteista MsChicin meikinpohjustusvoide on ollut mielestäni täysin turha ja Lumenen ihan ok, mutta Lorealista en enää luovu!

Veera
30/21 | 

joo kyllä munkin mielestä tällä lorelilla meikin pysyvyys paranee ihan selkeästi.

31/21 | 

Moi,

huulen hoitamisesta en tiedä, mutta oletko sattumoisin kokeillut näppylöihin lazy dynamiten blogissaan esittelemää aspiriinikuorintaa? Itselläni toimii kuin taika, ihoni on huomattavan paljon paremmassa kunnossa kun olen kuorinut sitä säännöllisesti. Ja tuon kuorinnan jälkeen ihon pinta on sileämpi kuin minkään normikuorintavoiteen jäljiltä ikinä! Linkkiä tuossa http://lazydynamitee.blogspot.com/2010/10/superkuorinta.html

Veera
32/21 | 

kuulostaa aika jännittävältä.. uskaltaiskohan tuota kokeilla..

33/21 | 

Itselläni ilmestyy samanlainen haava aina talven tullen vieläpä aina aivan samaan kohtaan kuin sinullakin :D (alan siis epäillä, että kyseessä on jokin geenivirhe). Mistään muusta kohtaa huulet eivät siis halkea. Olen huomannut ainakin sen, että ihan vain nesteytys auttaa vaivaan. Huulet ovat yleensä ensimmäiset, joista huomaa elimistön kuivumisen ja kylmä karu ilma vielä edesauttaa halkeilua. Multivitaa ja vettä siis suosittelen :)

Veera
34/21 | 

se on kyllä ihan totta, että minä juon ihan liian vähän. Voi huonoimmillaan jäädä alle litraan päivässä. en vaan ole janoinen enkä muista juoda. Pitää taas yrittää tehdä sellainen pakkojuonti ohjelma ja oikein seurata tilannetta.

mmm
35/21 | 

Heei, ihan aiheesta poiketen mutta haluaisin kysyä, kun omaa kameraa olisin ostamassa ja sie ammattikuvaaja olet, niin vinkkejä. Haluaisin siis ostaa ihan järjestelmäkameran, aikaisemmin olen omistanut vain taskukameroita ja nyt on ollut lainassa kaverin ihan tosi perusjärkkäri, jonka näiden muutaman kuukauden jälkeen hallitsen ja tunnen hyvin. Kuvauksesta olen kiinnostunut, aika näyttää jospa ihan ammatiksi asti, mutta joka tapauksessa, en ihan semmosta "aloittelijoille tarkoitettua" tositositosi perusjärkkäriä haluaisi, vaan mieluummin hieman haastavamman koska kuvatessa kuitenkin oppii hallitsemaan sen kameransa pikku hiljaa. Termistöä en tunne enkä oikein mitään muutakaan, mutta eiköhän se siitä joskus.

Niin, millaista kameraa ja objektiiveja (ei hintavaatimuksia) voisit kuvitella suosittelevasi? :) muutenkin vaikka eihän valokuvaus vaatteisiin ja muotiin liitykään, mutta sun elämään kuitenkin, niin olisi kiva lukea joskus kamera- ja valokuvausvinkkejä täältä sun blogista:)

Veera
36/21 | 

plääh.. tänne kommenttiboksiin on ihan tuskaa vuoattaa kauheen pitkästi, joten vastailen sulle sähköpostilla. :)

37/21 | 

Lauri Tähkä -silmä! :D Onneks ehin just juua kahvini loppuun, koska muuten ois käyny läppärille aika pahasti. Sulla on muuten tosi nätit silmät. Oon vuosikaudet kadehtinu teitä ruskeasilmäisiä, sillä ette koskaan onnistu näyttämään niin haamuilta kuin me, joilla on hailakamman väriset silmät. Kuinka ironista, että mun äitillä on tietty ruskeat eli perin nämä haamusilmät isältäni.:p Suuri vääryys.

Meikkihommista sen verran, että ite oon kans jo vannoutunu MUS-peitevoidepaletin käyttäjä, vaikka kyseessä on vasta eka palettini. Oon myös kärsiny teinistä saakka huonosta ihosta ja toi on oikeasti eka tuote, jolla saan näpyt piiloon. Sama pätee myös pandasilmiin, jotka ei tunnu millään kokeilemillani vitamiineilla katoavan. Jos sä onnistut löytämään vitamiinipurnukan, joka tohon tehoaa, nii ois kiva, jos vinkkaisit täällä blogissa. Voihan olla, että ratkaisu niistäkin vielä löytyy.:)

Veera
38/21 | 

joo, pitänee vaan ensin saaha aikaiseksi ostaa joku vitamiinipurnukka ja vielä syödäkin niitä nappeja. :D

Mun silmienväristä sen verran, että niistä ei kyllä ota selvää onko vihreet vai ruskeet, ne nimittäin näyttää eri valoissa ja eri väristen hiuksine kanssa aina hyvinkin vaihtelevilta. Mutta ihan pienenä olen ollut ihan suklaasilmä. Mut nykyään musta kyllä tuntuu, että melko haamu mä olen suht tummista silmistä huolimatta. :P

39/21 | 

Toihan siinä vaikeinta onkin, ettei niitä vitamiininappeja muista koskaan syödä, koska ne on siellä lääkekaapissa piilossa.x) Pitäs ostaa joku sisustukseen sopiva hieno läpinäkymätön säilytysrasia, jota voi pitää näkösällä ilman, että onnistuu näyttämään joltain narkkarilta, jolla on hyllytasot täynnä erivärisiä pillereitä...:D

Nääh, et oo haamua nähnykään! Usko vaan tämmöstä vaaleansinivihreäharmaasilmäistä kummitusta, joka kyl tunnistais kaltaisensa, ku näkis semmosen.;)

40/21 | 

Pakko kehua Clarinsin Everlasting Foundationia, joka on aivan huippu. Peittää sopivasti, pysyy kiillottomana ja pysyykin vähintään sen 12 tuntia. Oon koittanut lukemattomia meikkivoiteita, mutta harvat sopii sekaiholle ja peittää tarpeeksi. Tuo Clarins on kyllä ollut hintansa väärti (40 e).

41/21 | 

Mulla on ollu samantapainen mutta suupieli-ongelma. Joka helvatan talvi aukes sellaset verestävät haavat suupieliin ei auttanu huulirasvat tai mitkään vitamiinit. Sit yks farmaseutti sanoi et ei toi kuule millään vitamiinilla parannu, se on hiivasienen(?) aiheuttama. Ostin ja laitoin Sibicort-nimistä rasvaa, saa ilman mitään reseptiä. Poissa!

42/21 | 

Ihan vinkkinä vaan, että sulle saattaisi sopia hieman pidemmän hiukset. Tuli tuossa järkyteltyä lyhyitä hiuksia... Köröhöm.... Siis... Ei noissa lyhyissäkään mitään vikaa ole....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram