Aijai, eilinen wine tasting -tilaisuus oli tosi kiva. Hengailtiin paikalla monta tuntia tutustuen Wienin lähialueiden valkoviineihin. Kyseessö oli sen verran loistava konsepti, että aion tehdä aiheesta ihan oman postauksensa.Tiedä vaikka joku Wieniin suuntava innostuisi tuosta myös.

Nokkaa siis tungettiin lasiin kerta jos toinenkin!

Melko minimaalinen matkapuvustoni taipui eilen illalla kuvanmukaiseksi kokonaisuudeksi. Minulla ei ollut mitään yksiväristä huivia mukana ja tuo kahden eri leokuosisen asian yhdistäminen hieman arvelutti, mutta päädyinkin toteamaan, että kivaltahan se näytti.

Leokengät ovat saaneet minut lähes hurmioon. Tunteita viilentöö kuitenkin hieman se ikävä tosiseikka, että kaipaavat vielä hieman venymistä ja pehmenemistä, mutta hyvin olen saanut niitä jo muokattua tässä parin päivän aikana.

Aika urpoa tietysti ottaa ihan iskemättömät kengät reissuun, mutta hyvin on pärjätty, kun on kuitenkin aina välillä vaihtanut enemmän käveltyihin kenkiin,jotta varvasparat ovat päässet hieman avarampiin tiloihin. Mutta nahkakengät kun ovat, niin kyllä nämä tästä vielä täydelliseksi muuttuvat.

Noista kengistä muuten kyseltiin kommenttiboksissakin, joten kiinnostuneille tiedoksi, että ovat merkiltään Bronx ja malli on nimeltään Herald. Kengät on hankittu Brandos -nettikaupasta ja niitä näyttäisi olevan tarjolla edelleenkin hintaan 105 €. Sama malli löytyy myös mm. seeprakuosilla. Kengät löydät TÄÄLTÄ.

Oltiin muuten Jonna-kaunokaisen kanssa ihan kivan värinen parivaljakko toinen keltaisessa ja toinen punaisessa paidassaan.

Mä muuten näin siellä wine tastingissä niin käsittämättömän hyvän näköisen miehen, että mun oli ihan pakko pysähtyä pois lähtiessä sen luo ja sanoa se sille. :D Kun itse ainakin ilahdun suuresti jos joku tulee sanomaan jotain kivaa, joten ajattelin että ehkä joku muukin saattaa tuollaisesta ilahtua.

Kävelin siis vaan tuon tumman viiksivallun ja hänen kaverinsa luo ja kysyin saanko häiritä ihan hetken ja sitten kerroin, että mun oli vaan ihan pakko tulla sanomaan, että olet kyllä ihan hähellyttävän komea Mike Pattonin mieleen tuovassa tukka/parta/viikset -tyylissäsi, että harvoin jään tällä tavalla tuijottelemaan. Onneksi kundi otti sanani vastaan ihan ilahtuneena sanoen, että harvemmin sitä kuulee noin mukavia kommentteja. Sitten vaan toivottelin hyvät illanjatkot molemmille ja kipitin pois yhtä nopeasti kuin olin paikalle pölähtänytkin.

Olenko mä ainoa hullu joka harrastaa tällaista vieraiden ihmisten kehuilla ja kohteliaisuuksilla häiriköintiä? Minä kun saatan aina välillä pysäytellä tyyppejä esim. baarissa kehuakseni vaikkapa upean näköistä tukkaa tai asua. Tällä kertaa vaan kommentoinnin laukaisijana kyseessä oli ihan yleinen komeus. :D

Nyt pikasuihkuun ja sitten muuntautumaan jälleen salonkikelpoiseksi edessä olevaa illallista varten!

Kommentit (15)

s
16/15 | 

Meinasin just, että on pakko kommentoida ku näytät tosi nätiltä noissa laseissa! Sehän sopi sit postauksen aiheeseenki hyvin ;)

17/15 | 

tykkään itsekin laseista ja siitä että tuovat kasvoille jotenkin ryhtiä.

18/15 | 

Mäkin kehun niin tuttuja kuin tuntemattomiakin, aina kun on aihetta. Ilahdun itsekin jos joku huomaa hiukseni tai asuni tai koruni, ja haluan jakaa tuota tunnetta muillekin. :)

Pimmiainen
19/15 | 

Ei vieraiden kehuminen ole pöljää. Olen vieläkin ihan otettu kun jotain vuosia sitten Itiksen Anttilassa yks nuori nainen tuli kysymään mistä mun punainen laukku oli ostettu. Olin ostanut sen tietenkin Huutonetistä käytettynä ja harmitti kun en antanut sitä sille siinä paikassa, kun ei se ollut mulle mitenkään tärkeä. Oli vaan sateinen päivä ja se laukku sopi yhteen mun punaisten perintökumisaappaitteni kanssa.

20/15 | 

Ai vitsi, mieti miten se tyyppi olis häkeltynyt kun pidit tyhjentänyt laukkusi ja antanut sen hänelle. :D

21/15 | 

Todella kivannäköinen asu!

Itse yritän kovasti harrastaa kehujen antamista. Ennen vanhaan kun asuin ulkomailla se tuli niin luonnostaan mutta jotenkin suomen kieleen ei kehuminen istu. Mutta sitäkin mukavammalta se tuntuu kun joku suomeksi kehuu, silloin sitä oikeasti tarkoitetaan!

22/15 | 

joo on siinä kieltämättä kyllä hieman eroa että millä kielellä toimii. Mutta kohteliaisuudet on kivoja millä kielellä tahansa. :)

HUI!
23/15 | 

Siis nuori ihminen ja noin älyttömän lihava :O

Pistähän stoppi mässäilylle, tai et muutaman vuoden kuluttua mahdu standardiovista!

24/15 | 

Hui! Noin typerä ihminen, ettei tajua huolehtia ihan vaan omista kiloistaan. :O

Jonna
25/15 | 

Niin just Veera. Ehkä meidän olis vaan pitänyt jättää ne sacherit vähemmälle.

26/15 | 

Wau, upea look ja upea kuva sinusta!

Ja minusta muita saa mennä kehumaan, varsinkin jos tyyppi näyttää vielä Mike Pattonilta ;D Se kun on niin upea ilmestys!

Olen itse kateellinen kaverilleni, joka kertoo että Hollannissa on ihan tavallista kommentoida toisten pukeutumista jne. Eräänkin kerran on kuulemma kadun toiselta puolen huudeltu ja kehuttu milloin huivia, milloin takkia tai lasten vaatetusta. Kuulemma suomalaiselle hämmentävää, ja sen uskon. Toistaiseksi omia valintojani on vain työkaverit (etäisemmätkin sellaiset isossa talossa) kehuneet ja ihastelleet, ja kyllä täytyy sanoa että vaatii työtä että osaa ottaa iloisena ja kiitellen vastaan ne kehut (eikä suomalaiseen "noemmänytiiä, kuhan jotain kaapista päälle vetäisin" -vähättelytyyliin) :)

T
27/15 | 

Oon mä juonut viinii Wienissä...

Ihania kuvia, näytätte tosi hyviltä molemmat.

Aina kannattaa kehua, kun on kehumisen aihetta, vaikka ihan tuntemattomia. Mä olen kerran sanonut yhdelle itävaltalaiselle vieläpä saksaksi, että sinulla on kauniit silmät. En tiedä, onko tyyppi toipunut vieläkään. Näytti häkeltyvän kovin. Kehuista tulee hyvä mieli molemmille.

Ikävät kommentit ^^ voi hyvin jättää sanomatta.

Maikki
28/15 | 

Kyllä kehuminen on aina sallittua! :) Miksihän se on itselle niin vaikeaa ja muut tekevät sitä kaiken aikaa.. Vaatekaupoilla on kivaa, kun joku tulee kehumaan kenkiä tai hattua(kuten allekirjoittaneelle on käynyt.) Sekin on kivaa kun opiskelijatoverit kehuvat vaikka kynsiä ja huomaa, että tulipa hyvin käytettyä sekin vartti kun teki sitä manikyyriä. :) P.S. Oi noi kengät!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat