Pakkasin perjantaina matkalaukkuni tänne Helsinkiin sillä ajatuksella, että tuo Nanson trikoobleiserin on mentävä kaikkien mukana olevien vaatteiden kanssa. Seuraavien päivien aikana nähdäänkin siis luultavasti jos ei nyt ihan 100 ja yksi tapaa yhdistää tuo vaate, niin ainakin muutama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkut-Lindex Ganerous/t-paita-Lindex Holly & White/bleiseri-Nanso/tennarit-Vans (saatu)

Reissuasujen kavalkadin aloittaa eilisen matkavaatteet, jotka piti valita neljän tunnin bussissa nujuamista ajatellen. Farkkujen sävy on omaan makuuni jo vaalea ja omassa pukeutumisessani vaaleammat denimin sävyt pysyttelevät lähes poikkeuksetta vaatekaapin perällä piilossa talven ajan. Mutta nyt vaateläjään kotona osunut auringonsäde sai siniset farkut näyttämään raikkailta ja taas pitkästä aikaa jotenkin houkuttelevilta. En tiedä onko mulla vielä kevättä rinnassa, mutta puntissa ainakin on!

Olen jostain syystä tykästynyt hirveästi tuon bleiserin ja raitapaidan yhdistelmään. Ne saa mun olon yhtä aikaa rennoksi ja sopivasti skarpiksi. Aiemmin ne on nähty eri alaosan kanssa TÄÄLLÄ. 

Voisinkin oikeastaan jättää väliin tuskailut siitä, että mitä pukisin päälleni ensi viikon työhaastatteluun (niin kuin mä nyt edes olisin siitä älynnyt muutenkaan stressata) ja turvautua tähän jo hyväksi havaittuun komboon. Alaosaksi vaikkapa mustat pillit tuon aiemman asun mukaisesti ja kokonaisuuden voisi sopivasti kruunata esimerkiksi punaiset Martensit tai nuo pinkit Vansit. Näyttäisin aika tasan itseltäni.

Seuraavaksi vuorossa kuvankäsittelyhommia. Kuvasin tänään Jonnasta varsin ihania kuvia joilla hän osallistuu erääseen kilpailuun. Nätti malli, kivat lokaatiot ja pitkästä aikaa itselläkin hyvä fiilis kameran takana, niin olen harvinaisen tyytyväinen otoksiin. Pitänee jakaa ne jossain vaiheessa täälläkin.

Kommentit (8)

Haituva
1/8 | 

Tuo asu näyttää kivan keväiseltä, eikä farkuissa ole tähän keliin yhtään liian vaalea pesu. Hyvältä kuulostaa myös suunnitelmasi työhaastattelun asusta. Sopivasti särmää :) Tsemppiä haastatteluun. Täällä keräillään juuri tarmoa uuteen yritykseen, kun unelmaduuni meni ohi.

ääh, työhaastattelu ei ollutkaan ihan sellaiseen duuniin kuin luulin. Ei siis mitään mielenkiintoista sillä rintamalla. eli tarmoa tarvii alkaa taas kerätä täälläkin. :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram