Vaikka postaustahdista voisi muuta luulla, niin täällä ollaan ihan voimissaan. Viime viikko vaan meni pitkälti vierailulla olleen vanhempien seurassa ja nyt viikonloppuna pakkasin taas itse kamani ja matkasin Helsinkiin, missä vietän koko tämän viikon.

helsinki1

Otin pakkaamisen tällä kertaa ihan tosissani ja aloitin suht ajoissa normaalin 'kamat kassiin puoli tuntia ennen lähtöä' -metodia. Koska kampetta piti pakata niin juhlimiseen, arkimenoon kuin treenaamiseenkin piti tehdä oikein kunnon kaaviot ja suunnitelmat, jotten pakkaisi pikkuiseen matkalaukkuuni kauheasti turhuuksia. Kuten reissuille yleensäkin, niin myös tällä kertaa laukku täyttyi mustasta, mutta mukaan tarttui myös pikkuisen punaista piristykseksi.

Lähdin aamulla ulos aika rohkeasti ohuella puserolla + nahkarotsilla ja vieläpä nilkat paljaina. Todellisuus iski vasten keväisenä tihkusateena ja kohtuullisen vilpoisena tuulena, joten piti myöhemmin hakea suosiolla neuletakki lämmikkeeksi ja laskea käärityt lahkeet nilkkoja peittämään. Jos nyt koittais pikkuisen hillitä tätä kevätfiilistään.

Sain tämän aamun pr-toimistovierailulla itselleni pirtsakat uudet treenikengät, kun hyllystä löytyneet Merrelin Barefoot -kenkien mallikappaleet osuivat olemaan omaa kokoani. Tahdon äkkiä salille näitä superkevyitä kaunokaisia testaamaan!

helsinki11

Päivä meni tänään pitkälti juomien ja herkkujen merkeissä, kun kuvasimme materiaalia vielä ennen vappua päivänvalon näkevään yhteistyökampanjaan. Tämän kamppiksen myötä minusta kuoriutui ihan ennennäkemätön keittiöihme ja mä taioin nyyttäreillemme mm. söpöjä kakkutikkareita. Minä, joka en yleensä juuri keittiössä viihdy enkä varsinkaan tykkää valmistaa mitään pientä nyhertämistä vaativaa.

Cake popsit tekivät loistavasti kauppansa kuvauksissa ja niiden jälkeen pidetyssä Re:fashionin kokouksessa. Herkkujen ohje tulee löytymään blogista jahka kyseisen kamppiksen aika koittaa.

Työtehtävät sisälsivät tänään kuohuvia juomia ja niiden loputtua jatkettiin vielä parilla Martinilla. Perusmaanantai siis. :D

asu-huhtikuu07-19 kopio

Päivän asu kertoo, että minun kalenterissani on nyt kevät sillä vaaleat viime kesän lempifarkut on kaivettu jälleen kaapista.

asu-huhtikuu07-17

farkut-Lindex Generous/pusero-Masai/kengät-Vagabond/korut-Glitter

Vaatekaapissani ei ole viime aikoina näkynyt juurikaan uusia tulokkaita, mutta tämän päivän asussa sellainen esittäytyy. Tehtiin viime viikolla mamman kanssa pieni ostoskierros Porissa tarkoituksenamme ostaa lähinnä alusvaatteita ja etsiä uusia kamppeita isälle. Äiti  kuitenkin päätyi kustantamaan tyttärelleen myös tuon Ratsulasta löytyneen Masai-merkkisen mustan viskoosipuseron.

Moneen tilanteeseen sopiva musta pusero on hieman A-linjainen ja melko yksinkertainen, mutta pienillä yksityskohdilla varustettu. Edessä helmassa on pieni halkio ja takana niskaa koristaa lyhyt nappirivi (jota en tietenkään kuvannut). Tällaista vatsamakkarat piilottavaa monikäyttöistä puseroa, joka ei kuitenkaan olisi liian teltta, olenkin koittanut aina silloin tällöin etsiskellä, mutta vastaan on tullut vain hiostavia polyesteriyksilöitä, joten tämä oli varsin ilahduttava löytö.

Tuo Masai on muuten merkkinä sellainen, että kannattaa plussakokoisten (ja miksei muidenkin) vilkaista valikoimat, jos sattuu jossain vastaan. Kokoja taitaa riittää XXL:n saakka ja itselleni passasi puserosta koko XL. Vaatteet osaksi vähän liian maanläheistä omaan makuuni, mutta joukossa myös monia helmiä perusvaatteita.

Sellaista näin maanantaina. Huomenna ajateltiin pitää Jonnan kanssa taidepäivä ja suunnata Ateneumiin Tove Jansson juhlanäyttelyä katsomaan ja ehkäpä myös vilkaistaan Designmuseon Henrik Vibskov -näyttely. Kivoja kulttuurielämyksia siis tiedossa. :)

Kommentit (10)

nasu86
1/10 | 

ompas kiva asu :) voi cake popseja <3 ne on niin söpöjä! ja varmasti myös hyviä :)

mus
3/10 | 

Saako sulta asiallisesti kysyä, että mistä ylipainosi johtuu? Onko sinulla joku sairaus vai vain epäterve suhde ruokaan? On hienoa että olet sujut itsesi kanssa ja annat tukea muille samassa tilanteessa oleville. Älä kuitenkaan unohda, että vaikka ylipainoinen on kaunis, se ei ole terveellistä.

Mä en tiedä muuttuuko kysymyksen sisältö asialliseksi, vaikka itse kysymyksen sellaiseksi muka muotoilisi. Mutta vastaus on, että mitä jos mä vaan tykkään elää vaarallisesti sepelvaltimotautia ja diabetestä odotellen.

mus

Ymmärrän että ärsyynnyit kysymyksestä, mutta jos tietäisit jotain noista taudeista niin et pelleilisi niillä. Mutta terveys on valitettavasti niitä asioita joita arvostaa vasta kun menettää.

mä olen elämässäni sen verran sairauksia kokenut, että osaan arvostaa terveyttä. Mutta arvostan myös sitä, että painoni ja terveyteni pysyvät mun omina asioinani toisten huolehtiessa ihan vaan omasta tilanteestaan. Että keskityhän sinäkin vaan siihen.

lainaan rapakunnossa-blogista

"Mietityttää, että kuinkahan monelle nuorelle naiselle kyseessä on vain yksi syömishäiriön ilmenemismuoto? Anoreksiasta osataan jo nykyään huolestua, mutta missä vaiheessa pitäisi huolestua kaverista, jonka “kisadietti” vaan jatkuu ja jatkuu?"

Ulkonäköön liittyvät asiat ovat hankalia, mutta mutta ...(olette tainneet olla samalla luokalla kommentteihin vastauskoulussa erään toisen reva-bloggaajan kanssa : D)

juu, tiedän ei kuulu minulle yms. mutta alkoi vaan naurattamaan, kun juuri luin tuon toisen blogisi fitness-kirjoituksen ja sitten nämä kommentit täällä .

on eri asia miettiä asioita yleisellä tasolla kuin puuttua yksilön elämään. (ilmiön pohtiminen vs. kyseleminen suoraan vieraalta ihmiseltä hänen painostaan yms) Kirjoitin toisen blogin puolella siitä, että monelle ihmiselle on se tasapainon löytäminen hankalaa ja puhuin siinä myös itsestäni.

EDIT: Avaan tätä vielä hieman.. En siis itse esimerkiksi koe ahdistavana tai loukkaavana, jos eteeni osuu lehtiartikkeli ylipainosta ja sen tuomista terveysriskeistä, vaan luen sen mielenkiinnolla. Minua ei myöskään haittaa, jos joku blogissaan käsittelisi vaikkapa kolmekymppisten naisten lihavuuden lisääntymistä viime vuosikymmeninä ja kirjoittaisi siinä kärkevästi laiskoista läskikasoista. Tunnistaisin itseni varmasti joistakin kohdista, mutta en ottaisi kirjoitusta millään tavalla henkilökohtaisesti. Kehotuksella keskittymään omaan terveyteen tarkoitan lähinnä sitä, että en voi ymmärtää miksi kukaan kysyy vieraalta ihmiseltä sairauksista tms syistä lihavuuteen tai laihuuteen tai vaikka hulluun sporttaamiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram