Mä olen lukenut joidenkin bloggaajakollekoiden kertomuksia tuntien asukuvaussessioista ja varta vasten blogikuvia varten palkatuista asukuvaajista. Oma todellisuus onkin sitten tätä, kuvasin kuusi ruutua pikaisesti kaukolaukaisimella Kampin kaukoliikenneterminaalissa. :D 

No mutta asu sattui olemaan mielestäni ikuistamisen arvoinen eikä muita mahdollisuuksianyt tähän päivään 8 tunnin bussissa istumisen ja käsikirjoituspalaverin lomaan mahtunut, joten näillä mennään. 

Toissa vuonna pikkujouluasussa esiintyneet paljettibyysat ovat jääneet jostain kummallisesta syystä vähälle käytölle, mutta päätin vihdoin korjata asian. Kullanväriset kimallushousut ovat ehkä tuntuneet turhan juhlvavilta srkivaatteeksi, mutta tänä aamuna mietin, että eikös pimea ja ankea maanantai-aamu oo just mitä parhain hetki kaivaa päälle hieman kimmellystä. Ja kun unohtaa korkkarit ja partyparty-yläosat, niin varsin hyvinhän ne taipuu pikkujoulupöksyt arkeenkin. Dress down -operaatio onnistuikin mielestäni varsin loistavasti maihareilla, kauluspaidalla ja neuleella.

housut-H&M/kauluspaita-Junarose/neule-Ellos/kengät-Dr. Martens

Kun lähtee ylhäältä alaspäin katsomaan, niin kauluspaita ja v-aukkoinen neule ovat niin kovin virallista, että alempaa vastaan tulevat paljettiöverit ovat sille just täydellistä vastapainoa. Maiharit sitten taas tuovat kokonaisuuteen itselleni sopivaa rentoutta. Minkään muunlaisia kenkiä on tuohon itselleni vaikeaa kuvitellakaan.

Aiemmin paljetteja keskellä arkipäivää on päälläni nähty mm. tässä asussa.  Minusta alkaakin tuntua, että on luontevampi pukea päälle kimallusta ja paljetteja räntäsateisena maanantaina palaveriin mennessä kuin mihinkään kemuttamaan mennessä. Pitänee kehitellä lisää arkiasuja näistä housuista.

Kommentit (13)

JK
1/13 | 

Toimi myös livenä, kun Suomalaisessa kirjakaupassa satuit viereen kysymään myyjältä jotain tuotetta :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Haha, Kapteeni Kalsari -kirjaa etsiskelin kummipojalle, mutta turhaan!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

JK

Eli kuulin mä ihan oikein :D Heräsi kiinnostus, ja täytyy yrittää omallekin pojalle löytää :D

Veera
Liittynyt2.9.2015

Niin munkin mielestä! Tää loskapaska vaatii vähän pirteyttä vastapainoksi

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Anna
3/13 | 

Elks sun blogissa oo kaikki kuvat ammattilaiskuvaajan jälkeä. ;) 

Mahtavat pöksyt. Just noin, ei ehkä niinkään discopallon alle ettei mene överiksi. Toisaalta, entä sitten vaikka meniskin!

Veera
Liittynyt2.9.2015

No joo... onhan mulla käytössä ammattikuvaaja, mutta olis kiva saada vähän mielenkiintoisempia kuvakulmia toisinaan, mutta se ei oikein helposti onnistu tällä kaukolaukaisutekniikalla. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
4/13 | 

Mun mielestä nuo on ihan karseat. Tuo linkkaamasi asu, jossa on kultainen paljettihame, taas on tosi kiva. Mutta näistä housuista en kyllä tykkää sitten yhtään :/

Veera
Liittynyt2.9.2015

No sit me ollaan varmaan molemmat ihan tosi onnellisia sinun puolesta, kun sun ei tarvii niihin pukeutua. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

No mitä ihmettä? Oliko kommentissani jotain epäasiallista? Eikö blogiisi saa kommentoida ollenkaan, jos on ei pidäkään esittelemästäsi asusta? Nyt sulla meni kyllä palkokasvi nenukkaan täysin turhasta.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mikä tossa mun kommentissa oli palkokasvin nenään vetämistä? Sanoin just niin kuin ajattelin, että eikö oo hyvä että sun ei tarvii housuja pitää kun et niistä pidä. Mitä sun mielestä ois sit pitänyt vastata? Että "kiitos", vai?

Eikö teille kommentoijillekaan saa yhtään mitään sanoa? :D :D
 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Ilmeisesti ymmärsin viestisi sitten väärin, jos et kerta vetänyt. Mun mielestä noihin voi vaikka vastata että "ok, kiitos mielipiteestäsi" tai että "makuja on monia, itse pidän". Vaikka toki olet kyllä oikeassa siinä, että olen onnellinen ettei minun niitä tarvitse pukea :)Mun mielestä tyylibloggaajana pitäisi osata ottaa ASIALLISTA palautetta asuistaan vastaan. Ei voi olettaa että kaikki tykkää kaikesta. Vaikka yleensä siis pidänkin asuistasi.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Itse ajattelen niin, että vastaan täällä blogissa niin kuin vastaisin naamatustenkin. Jos vaikka työkaveri sanoisi housujani karseiksi, niin vaikken siitä loukkaantuis, niin en mä silti sitäkään kiittäis. :D Ei lukijat voi mun mielestä odottaa, että bloggaajat vastailisivat joillain ennalta annetuilla fraaseilla. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram