On ihan hirvittävän hyvä asia, ettei mulla ole laittaa lähemmäs 700 € yhteen mekkoon. Jos nimittäin olisi, joutuisin kerrankin suremaan katkerasti suurta kokoani. Net-a-Porterista nimittäin osui silmiini ehkä kaunein pikkumusta, jonka olen koskaan nähnyt. Alexander Wangin kamppeita on jaksettu hehkuttaa useammassakin blogissa, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun minä innostun kyseisen kaverin tekemisistä.

alexander wang

Niin kaunis! Yksinkertainen ja samaan aikaan todella mielenkiintoinen. Sopiva määrä rypytystä ja laskoksia kylkien ja vatsan seudulla piilottaisi mukavasti vartalon epäkohtia ja olkapäältä vyötärölle menevät laskokset loisivat vyötärön fiilistä tasapaksumpaankin tyyppiin. Kaikin puolin täydellinen siis!

Nyt olen siis onnellinen rahan puutteesta. Olisi nimittäin kamalaa, jos rahaa olisi, mutta ei kokoa. Sekin olisi kamalaa, jos koot riittäisivät, mutta rahaa ei olisi. On siis onnellisempaa tässä tilanteessa olla köyhä ja lihava. Toki tuon mekon kohdalla kaikista mahtavinta olisi olla pari kokoa pienempi ja rahoissa, mutta ei sitä nyt ihan mahdottomia voi alkaa toivomaan. :D Eli nyt vaan talletan tuon kuvan tänne ja kaivan sen esille, kun seuraavan kerran suunnittelen koltun teettämistä ompelijalla.Tuosta voisi ammentaa inspiraatiota ja ideaa.

Kesällä olisi itse asiassa yhdet häät tiedossa.. voiskohan sinne teettää pikkumustan? Ei kai enää tarvii  vältellä mustaa häissäkään? Tästä sopivan koltun etsinnästä joudutte sitten varmaan kuulemaan pitkin kevättä. Olen mennyt jo kolmet tai neljät häät samalla 2,5 vuotta sitten teetetyllä mekolla, (joka on nähty mm. tässä postauksessa) joten nyt olis korkea aika hankkia joku uusi mahtava juhla-asu. Mitä mä oikein keksin?

Kommentit (10)

3/10 | 

On kyllä tosi kaunis pikkumusta! Pitääpä viedä kuva äidille, josko hän saisi sävellettyä jonkun tuon tyylisen minulle.

4/10 | 

"On siis onnellisempaa tässä tilanteessa olla köyhä ja lihava" - paras oivallus pitkään aikaan, jota aion muuten itekin tulevaisuudessa käyttää aika usein shoppausvimman iskiessä.:D

Vaikka mä ihan suosiolla pysyttelen erossa huippusuunnittelijoiden luomusten ihailusta ja keskityn parkumaan "rahvaanomaisen kalliin perään" (eli vaikkapa kenkien, joita voi löytää ihan Stockalta, joka sekin on opiskelijabudjetille yleensä aivan liian tyyris paikka), nii harmillisen usein ei se rahakaan oo suurin ongelma, koko sen sijaan on. Toisaalta ei toi Wangin ihana mekko mun herkuilla treenattuja alleja peittäis isommassakaan koossa, että siinä mielessä ihan sama, vaikka sen suurempana saisikin. Oi missä viivyt, rantakunto ja itsehillintä?

5/10 | 

Kyllä musta on ihan sallittua häissä :) etenkin jos sen asustaa värikkäästi. On kyllä mielettömän kaunis toi Wangin luomus, toivottavasti saat jotain yhtä ihanaa teetettyä!

p.s. Edelliseen postaukseen viitaten - ihana Skin<3 Harmi että liput ovat niin kalliit, tuskin tulee lähdettyä pelkän Skunkin takia. Vaikka eihän sitä tiedä.

7/10 | 

On se kyllä mielettömän hieno! Mä kyllä oon sellainen etikettipoliisi, etten ihan heti pikkumustaa häihin laittaisi...

8/10 | 

Tähän olisi niin ihana yhdistellä kaikkea! Ja joo, tyylikäs pikkumusta sopivilla asusteilla, eikö siitä saisi häälookin :)

Rakastuin muuten sun uusimpaan laukkuusikin.

wilmi
9/10 | 

Ihana blogi sulla :)

Oon viettänyt koko aamun lukiessa näitä sun juttuja, vaikka olisi tietysti pitänyt tehdä jotain ihan muuta.. Sulla on tosi naisellinen tyyli, josta pidän paljon. Taisin siis jäädä koukkuun! :D

Oot löytänyt kauniita mekkomalleja. Oikein alkoi itseäkin himottaa uuden hankinta.

Mukavaa kevään jatkoa, jään odottamaan seuraavia postauksia.

Veera

hih. kiva, kun oot viihtynyt. :)

Kyllä täältä pian taas postauksia on luvassa. Tervetuloa siis uudellen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram