Aika moni voi varmaan myöntää joskus naureskelleensa itseään iäkkäämmille tyypeille jotka tuntuvat tyylillisesti jämähtäneen jonnekin parin kymmenen vuoden taakse. Sellaisen henkilön nähdessään sitä  hymähtelee vaan mielessään, että "ei oo tainnu tyyli muuttua sitten vuoden -92...".

Asennoitumista ei paranna edes se, että kuin huomaamatta muodin kiertokulku on jälleen napannut heidän kelkkaansa. Jostain syystä 20 v muotibloggari kivipestyssä farkussa ja kukkapaidassa on suurimman osan mielestä jotenkin huomattavasti coolimpaa kuin pirjo 50 v ihan samoissa releissä. (jos nyt juurikin kyseisistä vaatekappaleista puhutaan, niin mun mielestä ne istuu paremmin sille pirjolle 50 v)

Se mitä mä tässä yritän sössöttää on se, että minusta tuntuu, että minusta vielä joskus tulee nimenomaan se tyyppi josta nuoremmat ajattelee naureskellen, että "toi on sit niiin jämähtänyt vuoteen 2010!". Mä nimittäin luulen, että mä en ihan hevillä pysty eroamaan mustista valuvalinjaisista asioista, vaikka muoti sanoisi mitä. Onko pakko jos ei halua?

monki3monki1monki2

kuvat: Monki

Jotta vaatekaapistani ei loppuisi mustat valuvat asiat ainakaan ennen vuotta 2035, olisi niitä hyvä varmaan hamstrata hieman varastoon. On nimittäin kauheaa, kun muoti muuttuu eikä kaupoista enää löydy sitä mitä haluaisi. (mut ai niin, sithän niitä releitä saa kahdella eurolla kirppikseltä..) Siispä taidankin suunnata huomisella Helsingin reissulla askeleeni Monkiin, jonka nettisivuilta bongasin kaikki tämän postauksen itseäni kovasti kuumottavat vaatekappaleet. Tervetuloa uudet vuosikymmenet, minä olen omani jo valinnut!

Kommentit (11)

12/11 | 

Aiheen vierestä, mutta on nyt pakko tehdä tunnustus. Marssin just kampaajalle läppärin kanssa, näytin tädille sun edellisimmän tukkamerkinnän kuvat ja sanoin että "mulle toi". Erityisesti siis tavoiteltiin sitä sunkin suosikkia, joka vääntyi kahteen erilaiseen malliin. Ja täytyy sanoa että ei JUMA! Täti onnistui täydellisesti ja olen NIIN tyytyväinen. Siis kiitti inspiraatiosta :)

Veera
13/11 | 

ooo! Siistiä! Sä olet jo toinen ihminen joka kertoo tehneensä noin. :D Täytyy ehdottomasti kertoa tää mun kampaajalle. :)

Kiva kuulla, että tukasta tuli hieno. :)

Kaisa
14/11 | 

Toi neljäs kietiasuneuletakki näyttää ainakin tuossa kuvassa aivan tosi monikäyttöiseltä ja hyvältä. Ota monta kuvaa siitä eri vaatteiden kanssa jos se eksyy kaappiin :)

16/11 | 

Heh, heh, minusta tuntuu, että minulla jää kaikki vuosikymmenet tavalla tai toisella päälle. Mutta olenkin vanha :D.

Valuvista mustista (tai minulle myös muunvärisistä) jutuista en aio hevillä luopua minäkään...

Veera
17/11 | 

no on mullakin jo ehtinyt jäädä monta juttua päälle kymmenen vuoden takaa.. nyt ne on onneksi taas uudelleen in! :D

Patamaija
19/11 | 

Siis muistan jotenkin karmaisevasti ne kivipestyt farkut ja karmeat olkatoppaukset 90-luvun alusta. Syyllinen, myönnän. Mutta kun muoti sattuu kulkemaan omaa käsittämätöntä tietään, pelkään pahoin jo sitä päivää, kun bongaan täältä IHANAN kukkamekon, joka on pakko saada. Tällä hetkellä se tuntuu hiuksetnostattavan karmealta, mutta jossain takaraivossa se jyskyttää. En halua elää sitä uudelleen, mutta tiedän sen päivän vielä koittavan... :(

Pystytkö MILLÄÄN lupaamaan, että pysyttäis vaan valuvalinjaisessa mustassa, se sopis mulle äärettömän hyvin...?

Veera
20/11 | 

kyllä mä kovasti yritän luvata. Ja täytyy kyllä sanoa, että aika pahasti pitää olla asiat, että täällä nähtäis kukkamekko.. tosin onhan täällä jo nähty kukkamekko ja kukkapaita! :D

21/11 | 

Valuvat mustat on myös mun juttu! :) Ja empire-linjaiset topit ja mekot. Vaikka ne ei enää edes ehkä ole kovin muodissa (ja vuoden-parin päästä vielä vähemmän), mä en niistä luovu. En ikinä. Muttamutta, pyrkimyshän on olla tyylikäs, ei muodikas :)

Sanna
22/11 | 

Ihania juttuja tuolla Monkin sivuilla <3 Oon ihan myyty parille mekolle. Yks on tuo musta mikä sullakin on tuossa kuvassa ;)

Oi miksi, oi miksi niillä ei ole nettikauppaa. Täältä Savosta on liika pitkä matka lähteä pelkkää mekkoa ostamaan Helsinkiin.

Ja minä luulen että 2010 vuodesta mulle jää kans valuvia mustia juttuja pysyvästi vaatekaappiin. Sen verran mukavia ne on ja kivan näkösiä tään lihapullan päällä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram