Mainitsinkin jo tuossa edellisen postauksen lopussa, että tulevana kesänä on luvassa häät lähipiirissa, joten sehän tarkoittaa minulle häävieraana uuden mekon hankintaa. Kekkereihin on vielä reilut kolme kuukautta, mutta koskaan ei ole liian aikaista alkaa kartoittamaan omia mieltymyksiä. Mikään näistä Asoksen valikoimista bongaamistani mekoista ei ehkä olisi sellaisenaan täysin minua miellyttäviä, mutta antavat hieman osviittaa itseäni kiinnostavista yksityiskohdista.

kotelomekko inspis4

Tässä yksilössä viehättää tuo yläosan läpikuultavuus, kauniit rypytykset ja tuo lantiolla roikkuva huitula. En kyllä tiedä onko lantioni sellaista mallia, että siihen kannattaisi kiinnittää enää lisähuomiota millään ylimääräisellä härpäkkeellä, mutta ilman tuollaista koristetta tuo mekko olisi ehkä hieman tylsä. Toisaalta kyllä voisi ajatella niinkin, että yleensä se on nimenomaan yläkroppa, joka minussa tahtoo kiljua kaikkea huomiota puoleensa, joten ehkäpä tilannetta voisi hieman tasapainottaa jollakin alemmaksi sijoitetulla huomionherättäjällä.

kotelomekko inspis3

Tässä mekossa värit ovat täysin väärät, mutta malli kaikin puolin mitä kaunein. Omalle tasapaksulle vyötäröttömälle vartalolleni tosin ottaisin tällaisen mieluummin yksivärisenä. Tuollainen vaaleampi yläosa nimittäin hirvittää minua todella paljon. Jälleen kerran mielessä takoo vain tissikriisi.

kotelomekko inspis2

Häitä ajatellen tämän koltun materiaali on ehkä turhan halvan oloinen omaan makuuni, mutta malli ja etenkin väri  on kaunis. Kuten kahdessa aiemmasaakin mekossa, myös tässä viehättää kauniit rypytykset. Minulla on nyt ihan selvästi kiihkeä ihastuminen rypytyksiin ja laskoksiin, jotka antaisivat hieman keskivartalolleni armoa.

Miltä unelmieni mekko kesäisiin juhliin sitten näyttäisi? Mitta hieman polven yläpuolelle, hihaton tai hyvin pienet hihat, yksinkertainen malli jollain pienellä jujulla, kauniita rypytyksiä ja laskoksia,väristä ei vielä mielipidettä. Ja tietenkin se mekko kaunistaisi ja hoikentaisi ja olisi päällä mukava, eikä sen malli aiheuttaisi ongelmia alusvaatteiden suhteen. Eli yksiolkaimiset ja olkaimettomat on poissa laskuista, sellaisia rintaliivivirityksiä en edes lähde etsimään, kun tiedän homman mahdottomaksi. :P

Juurikaan ei haavekuvani vielä kirkastuneet, mutta jatketaan tässä kevään aikana tuumailua..

Sitten vielä hieman kuulumisia loppuun.. On nimittäin nyt vihdoin pakko intoilla täälläkin, kun en malta enää olla hiljaa.. Mä aloitan maanantaina uudessa työpaikassa!!! Mä olen niiiiiiin iloinen, ettei mitään rajaa! :) Ehdin tässä alkuvuoden "vetää lonkkaa" lopetettuani edellisessä paikassa vuodenvaihteessa, joten olen kerännyt jo ihan uutta motivaatiotakin ja töihin pääsyä oikein odottaa. Valokuvauksen saralla jatkan pääasiallisesti edelleen, mutta pääsen laajentamaan työnkuvaani studiokuvauksesta monelle muullekin alueelle. Että ei mulla sit mitään kummempaa kerrottavaa kuin että HappHappyJoyJoy! :)

Kommentit (19)

1/19 | 

Onnea uudesta työpaikasta! Ja ihania mekkoja, mistähän Porista vaan löytyisi noin upeita (ei mistään) :)

Veera

no niinpä.. Porista on melko turha kalastella juhlamekkoja. Tai ainakaan mua miellyttäviä :P

2/19 | 

Onnittelut! :p Kiva kuulla, että ihmiset vielä saavat oman alansa töitä, vaikkei työmaailman tilanne kovin miellyttävä tällä hetkellä avonaisten virkojen suhteen olekaan. Ite tässä tuskailen parhaillaan kesätöiden haun kanssa, liekö ihan kesään saakka.x)

Veera

mulla kävi kyllä uskomaton munkki tän työn kanssa. Ehdin kokonaiset viisi päivää epätoivoilla, että "en enää koskaan saa alan töitä!", kun jo alkoi hommat etenemään. :)

Toivottavasti sullekin pian tärppää!

3/19 | 

Onnea uuden työpaikan johdosta! :) Onnea myös juhlamekon metsästykseen :D. Itsellä sama projekti edessä ja rehellisesti sanottuna hieman hirvittää, etenkin kun meikäläisestä tuota perfektionistin vikaa löytyy :D.

Veera

mä jo päätin, et hankin vaan jos jotain täydellistä löytyy. Muussa tapauksessa vedän vielä nämäkin kekkerit vanhalla ja hyväksi havaitulla. Täytyy siis löytää entistä parempi!

Veera

hahaa! Täytyy myöntää, että sinnekin hakemuksen laitoin vaikka tiesin, ettei oo mun juttu. :)

Katjuska
6/19 | 

Onnittelut työpaikasta!

Niin ja onnea vaatemetsästykseen. Itsellänikin ois kesäkuussa sellaiset juhlat tiedossa, tosin Italiassa mutta tässähän saattaa saada vaikka vinkkejä tuohon hameen valintaan, kun sinäkin sellaista metsästät =) Käytetään muuten ihan samankokoisia vaatekappaleitakin ;)

Veera

tätä koltun metsästystä on kyllä täällä luvassa pitkin kevättä, että jospa täältä jotain inspiraatiota sinullekin irtoaisi. Ja mulle saa kans tulla kertomaan hyvät vinkit kommenttiboksissa! Kyllä me vielä mekot löydetään! :)

7/19 | 

Moi Veera! Olen lueskellut blogiasi ja tulen kyllä aina hyvälle tuulelle. Ihana kun nautit muodista ja kauniista vaatteista pienistä kurveista huolimatta.Rohkeutta! Olen kade! Itsellekin on pientä ylipainoa vuosien ja lapsien mittaan kertynyt.... Anyways, mitä nettikauppoja suosittelet? Asusteltiin aiemmin Jenkeissä ja siellä saatoi kaiken tilata kätevästi netistä. Vielä ei ole täkäläisia nettikauppoja H&M lukuunottamatta löytänyt... Vinkkejä? Mukavaa kevättä!

Veera

Ihan perus henkkamaukka ja ellos osastoa ne melkein on "kotimaiset" nettikaupat joita käytän. Mut paljon seurailen sitten noita brittiläisiä puljuja, koska niiltä löytyy useimmiten kokoja meille isommillekin, eikä postikulutkaan enää päätä huimaa. Toimituskin on usein nopeampaa kuin lähempää tilattaessa. Tässä nyt ainakin muutamia esimerkkejä:

www.asos.com

www.warehouse.co.uk

www.dorothyperkins.com

www.next.co.uk

Veera

joo sorry, oli unohtunut linkittää Asokselle, vaikka maininta asiasta löytyikin. Nyt on linkkikin.

9/19 | 

Pakko tulla onnittelemaan ja samalla hehkuttamaan, että olen itse täsmälleen samassa tilanteessa töiden suhteen! :) Vuodenvaihteessa lopetin edellisessä paikassa, tammi-helmikuun ajan elin pienessä epätoivon kriisissä ja nyt ens maanantaina aloitan uudessa paikassa, jossa sitten toivon mukaan olenkin useamman vuoden putkeen. :) Voin siis TÄYSIN samaistua sun tuntemuksiin! ;)

10/19 | 

Hei Veera,

ihastuin niin täysillä tuohon ekaa esittelemääsi mekkoon että oli aivan pakko tilata se itselleni ja nimenomaan tuollaisena harmaana :) Joten suurkiitos alustavan työn tekemisestä sinulle kun olit etsinyt noin ihanan mekon tänne näytille :) Mielenkiinnolla odotan miltä mekko näyttää livenä ja päällä, itse kun olen melko lailla samasta muotista kuin sinäkin eli muotoja löytyy vaikka muille jakaa vaikken mikään läski koekaan olevani, heh.

Kiitos taas kivoista postauksista, tekisiköhän se mammasi mullekin jonkin ihanan kashmirneuleen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram