Onko teillä jokaisella se yks tietty luottomekko (tai muu luottoasu), jonka kiskaisette päällenne aina silloin, kun on kiire tai vähän jotenkin huono fiilis omasta ulkonäöstä ja tuntuu, ettei kaapista löydy mitään mikä päällä näyttäisi ihmiseltä?

Mulla se on tämä useamman vuoden vanha H&M+ -malliston trikoomekko. Tai tarkemmin ottaen tämä kuvissa näkyvä ja hänen isosiskonsa. Minulla on nimittäin sama mekko sekä koossa L (kuvissa) että XL. En osannut ostaessa päättää kumpi on parempi ja molemmissa oli puolensa, joten otin molemmat enkä ole hetkeäkään katunut. Tämä pienempi on enempi sellainen bilemekko ja löysemmän XL-kokoisen kiskaisen päälleni, kun tiedossa on mekon vaativia töitä.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeksi pari viikkoa sitten heitin koko päivän hääkeikan mekon isommassa versiossa. Hieman pidempi helma ja löysempi laskeutuvuus mahdollistavat paremmin kyykkimisen, haarat levällään istumisen  (tsekatkaa toi kuva, kertoo paljon mun kuvausasennoista. :D Ja siinä päällä taas luottomekko) ja tuoleille kiipeilemisen. Mutta silloin, kun ei tarvii muuta kuin näyttää nätiltä, kiskon useimmiten päälleni tämän hitusen lyhyemmän ja ei ihan niin löysän version. Tällä kertaa luottomekko pääsi päälle, kun vierailimme PR-toimisto Polhemin -tupareissa viime perjantaina.


mekko-HM+/laukku-Tiger Of Sweden/kengät-Vagabond/korvikset-Lindex/rannerengas-Syster P (saatu)

Kolttua taidettiin kyllä aikoinaan myydä nimellä tunika, mutta hyvin riittää pituus ihan mekkona käytettäväksi. Raskas ja liukas trikoo laskeutuu kivasti eikä mene ryppyyn matkalaukussa ja se onkin yksi luottomekon tärkeitä ominaisuuksia, että se on helppo pakata mukaan matkalle. Mekon laskeutuva malli ja materiaali imartelevat juuri sopivasti, mutta löysä istuvuus takaa, että koltun voi nakata päälle myös silloin, kun on juuri syönyt sadan ruokalajin illallisen ja vatsa on räjähdyspisteessä. Helman epäsymmetrisyys tuo hieman jujua ja persoonallisuutta muuten kovin yksinkertaiseen pikkumustaan. Tämä mekko on pelastanut monta kiireistä lähtöä ja tulee pelastamaan vielä lisää.

 PS. Toi tukkatötterö tehtiin jo torstaina kuvauksiin ja nämä kuvat otettu perjantaina illalla. Kuinka loistava kampaus, kun sillä saattoi huoletta nukkua! :D

Kommentit (6)

1/6 | 

No vautsi mikä mimmi! Munkin luottomekko on H&M:ltä eräs musta pitsihuitula, jossa sattui kerrankin menemään leikkaus ihan nappiin tälle tolppakropalle (eli näytän edes vähän naiselta, heh).

Juuri sain sanottua tiukan ein yhdelle Tigerin laukulle ja taas putkahti näköjään yksi upea kappale eteen, ounou! Taitaa olla sama maku meillä kenkien ja laukkujen suhteen, kun aina huomaan palaavani tänne kuolailemaan jompia kumpia :D

Veera
Liittynyt2.9.2015

Pitsihuitula kuulostaa just hyvältä! Ja pahoittelut himotusta aiheuttavien laukkujen ja kenkien esittelystä. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sanna
2/6 | 

Mulla on kaksikin luottomekkoa. Vilan mallistosta viime syksyltä petroolimustaraitainen jossa selässä vetoketjuja löysin saman mekon sattumalta kirpparilta mustana. Se on loistava valinta! Ja toisena Seppälän alemekko trikoota jossa kiva laskeutuva venepääntie ja epäsymmetrinen helma. Musta tietty ;) Noilla voi lähteä minne vaan asusteita vaihtamalla. Sitten mulla on luotto trikooneuletakki, se käy minkä vaan vaatteen kanssa ja epäsymmetrinen helma pelastaa monta kriisiä kun maha pullottaa ja ahistaa kaikki :D

Sanna

Ja ihme kirjotushärö tuolla tokassa lauseessa. Puuttuu välilyönti vetoketju sanan jälkeen.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Se on just parasta, joe on se joku luottovaate ja sit saa hankittua sen vielä toisessa värissäkin! Itsellä ollu kans yhtä Espritin neulemekkoa sekä harmaana että mustana. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Viliina
3/6 | 

Toi on ihan megamakee! Laskeutuu ihan todella kauniisti ja kaula-aukko on juuri sellainen, joista itsellänikin tykkään. Rakastan kanssa sitä varmuutta, jolla itsesi tunnut kantavan. :)

Asiasta myös aivan kukkaruukkuun - jossain aiemmassa postauksessasi on ollut puhetta ylipainosta ja terveydestä, niin tässä siihen liittyen linkkiä: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/09/15/mista-tunnistaa-laihan-lihavan . Itsekin olen siis 90+ kiloinen, mutta salitreeniä kolmesti viikossa harrastava ja kaikilta veriarvoiltani, verenpaineeltani jne. täysinkin terve yksilö. Ei se ulkonäkö kaikkea kerro. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram