Auts, aih, ouh! Mun reisissä ja pakaroissa on nähtävästi paljon sellaisiakin lihaksia joiden olemassaolosta en ole aiemmin ollut tietoinen. Miten voi näyteluontoisen lämmittelyineen alle puoli tuntia kestäneen crossfit rykäyksen jäljiltä tuntea itsensä näin urheilleeksi (=tunnen kipua ja reidet pettää alta :D )?

Photobucketa

Osallistuttiin eilen aamulla Iinan kanssa Reebokin tarjoamalle CrossFit -tunnille todella pelonsekaisin tuntein. Luvatun Mini Cooper kyydityksen sijaan arvelimme tarvitsevamme kotimatkalle ambulanssikyydin. Ja ei se kyllä kaukana ollut. Onneksi ensi viikolla on vihdoin tapaaminen omavalmentajani kanssa ja saadaan asetettua mulle tavoitteita ja sovittua tapaamisia. Ensimmäinen tavoite taitaa olla ihan yksinkertaisesti kunnon kohottaminen edes sellaiselle tasolle, että ryhmäliikuntatunteja ei tarvitsisi enää pelätä.

Photobucket

Eilinen CrossFit-tunti oli osa uusien Reebok RealFlex -kenkien esittelyä jollaiset me treenaajaat saimmekin kaikki ikiomiksi. Näin lyhyen tuttavuuden jälkeen on jo sanottava, että oih! Mun aiemmat treenikengät ovat sellaiset joiden kanssa olen aina hyvin tietoinen siitä, että mulla on kengät jalassa. Tukevat, mutta samalla jotenkin hieman ahdistavat ja jäykät. Höyhenenkevyitä RealFlexejä ei puolestaan oikein edes muistaisi treenatessa, ellei niiden pirtsakan keltainen väri loistaisi niin ihanasti. Saattaa olla, että vanhat kenkäni jäävät näiden myötä aika vähälle käytölle.

Photobucket

Onneksi emme Iinan kanssa olleet ainoat pelokkaat tunnille mennessä, vaan moni muukin tunnusti hieman jännittävänsä millaista rääkkiä olisi luvassa. Mä raukka elin jossain harhassa ja kuvittelin olevani ainoa jolla on huono kunto tai joka ei uhku hirveätä itseluottamusta uusille ryhmäliikuntatunneille mennessään. Olin väärässä.

Photobucket

Meidän näytetunti sisälsi valmentajan mukaan liikkeitä ihan sieltä kevyimmästä päästä ja salin katosta roikkuvat renkaat saivatkin minut kauhulla miettimään mitä ne rankat treenit sitten sisältävät. Niin kivalta ja monipuoliselta kuin CrossFit vaikuttikin, niin luulen, että se ei ole meikäläisen laji ainakaan ihan vielä. Jos nyt ensin kerätään pohjakuntoa vähän omalle rapakunnolle sopivammilla harjoitteilla..

Photobucket

Mutta kuten jo mainitsin, niin ensi viikolla minulla on vihdoin tapaaminen omavalmentajani kanssa Lady Linella. Homman aloitus hieman venähti, sillä ensin olin itse melkoisessa flunssassa pari viikkoa ja sen jälkeen tuleva valmentajani oli sairaslomalla. Mutta ensi torstaina on siis vuorossa kehonkoostumusmittaus, jonka tuloksia en välttämättä haluaisi edes kuulla. Voisinkohan pyytää valmentajaa pitämään ne omana tietonaan ja kertomaan vasta myöhemmin onko muutosta tapahtunut? :D

Nyt mulla on kiire juosta ratikkaan ja Jussin luokse kokeilemaan illan asua. Keskiviikkona päälleni sovitettiin vasta irtonaisia paloja, joten nyt toivottavasti on jo jotain mekon näköistä. Indiedaysin synttäripippaloiden alkuun kun on enää alle kuusi tuntia! Mekon sovituksen jälkeen vuorossa meikki ja kampaus. Toivottavasti ammattilaiset loihtivat minusta etäisesti ihmistä (ja mielellään naista) muistuttavan hahmon. Kivistävistä reisistä ja pakaroistani johtuen kävelyni korkokengillä tosin ei ehkä ole tänä iltana sieltä viehkeimmästä päästä..

PS. Pahoittelen suttuisia photoja. Tää pro-photari unohti klassisesti muistikortin kotiin tuonne tunnille suunnatessa, joten kuvat on otettu puhelimella. Perus.

 

Kommentit (3)

Tilik
5/3 | 

Mee Porin Puuvillalle CrossFittiin...siellähän on maan parhaimmistoa ja muutenkin hyvä porukka. Lähtökuntotasosta riippumatta voi mennä, homma skaalataan yksilöllisesti aina sopivaksi.

6/3 | 

Go Veera! Tsemiä kuntoprokkikseen muru! =) Mennään vaikka lenkille yhessä joku päivä =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram