Saatte nyt silmillenne täysin ylimitoitetun kasan mun ja murun yhteiskuvia. Syy tähän kuvakimaraan on viime viikonloppu, jolloin meillä tärähti yhteisen taipaleen mittariin pyöreät 10 vuotta! Ihan sen kunniaksi raotan vähän menneisyyden verhoa ja näytän miltä me näytettiin joskus nuorena.

Seurustelemaan me tosiaan alettiin kesällä 2003, mutta tavattu me oltiin jo vuotta aiemmin vappuna yhteisten tuttujen kautta. Minä en herrasta todellakaan ensinäkemältä innostunut, vaikka ihan mukavan oloinen tyyppi olikin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tältä se "vanhus" näytti meidän tavatessa.

Olin tuolloin vielä viimeisiään vedelleessä kaukosuhteessa, mutta seurustelusuhteen päätyttyä seuraavana syksynä alkoi Tommi aina Porissa käydessään (asui tuolloin töiden vuoksi muualla) tulla moikkaamaan muakin.

Herra teki kiinnostuksensa minulle selväksi, mutta minun mielestä tyyppi oli ensinnäkin ihan liian vanha! (27 v, itse olin 21) eikä se ollut ulkonäöltään ja tyyliltäänkään yhtään sen olonen mies, jonka olisin osannut ajatella rinnalleni.Pitkätukkaisia rokkipoikia ja kaikenmaailman taidehippejä tuolloin haaveksien tuijottelevana tyttönä Tommi oli mun mielestä vaan joku "raksajamppajuntti" (kuten tuolloin kauniisti olin häntä ystävälleni sähköpostissa kuvaillut :D), joka lähetteli mulle imeliä runoja tekstiviesteinä.

tommiveera2004

Kai se toisen kiinnostus sitten kuitenkin kiehtoi ja, kun mies osoittautui todella huolehtivaksi ja avuliaaksi tyypiksi, niin tuli siinä syksy ja talvi kuitenkin yhteyttä pidettyä. Tommin muutettua sitten kevättalvella 2003 takaisin Poriin, mä ahdistuin asiasta melkoisesti ja muutama kuukausi menikin toisiamme näkemättä ja minäkin tapailin tahollani muita.

Kesän koitettua törmätiin kuitenkin taas jossakin ja Tommi lupautui auttamaan mua erinäisissä kodin pikkupuuhissa jäätyäni yksin isoon asuntooni kämppiksen muutettua pois. Siinä se sitten kävi mun luona asentamassa hyllyjä seinään ja lainasi imuria, kun en sellaista omistanut ja opetti mut vielä rullaluistelemaankin.

veeratommi2004

Ja kun siinä nyt kerran hyvät frendit oltiin, niin toivotin Tommin tervetulleeksi asuntooni Pori Jazzien ajaksi hänen laitettuaan oman asuntonsa tapahtuman ajaksi vuokralle. Olis mulla se vierashuonekin ollut, mutta oltiin liian laiskoja laittamaan sinne lakanoita, joten nukuttiin koko viikko yhdessä.

Sitten koitti Jazzien päätössunnuntai ja tyttökavereiden kanssa maistui kuohuva ja sen jälkeen kaikki onkin historiaa. En asiaa itse muista enkä näin ollen täysin tunnusta, mutta olin kuulema kotiin palattuani käynyt aika määrätietoisesti herran kimppuun. (Lausumani K18 sanat jääköön tässä kuitenkin paljastamatta.) :D

veeratommikollaasi

Siitäpä se sitten jäikin siihen minun viereeni, olihan hänen imurinsa muuttanut sinne jo aiemmin. (tai siis imuri nukkui siivouskomerossa ja vain mies pääsi viereen) Tutut kylläkin myöhemmin kertoivat, että heidän silmissään olimme seurustelleet jo tovin. :D

Tommin kämppä kuitenkin annettiin pois vasta seuraavana kesänä, koska eihän sitä nyt voinut suoralta kädeltä yhteen muuttaa, se olis ollut ahdistavaa, vaikka siis käytännössä kuitenkin asuttiin yhdessä. Piti olla takaportti, jos ei tämä oliskaan vakavaa.

Ja tuosta on nyt sitten jumalauta kymmenen vuotta! Mä olen viettänyt kolmasosan elämästäni tuon "liian vanhan raksajampan" kanssa!

ysari

kavereiden ysäribileissä oltiin molemmat tosi herkkuja...

Ihan älyttömältä oikeesti tuntuu tuollainen määrä vuosia. Just puhuttiin yks päivä, että meillä on paljon tuttuja jotka on sinä aikana ehtineet tavata, mennä naimisiin, saada lapsia ja jo erotakin, mutta me ollaan edelleen kiireettömällä linjalla kuvitellen olevamme ikuisesti nuoria.

Ollaan kaksi erillistä ihmistä joilla on molemmilla myös omat elämänsä ja menonsa, mutta viihdytään loistavasti keskenämmekin. On hirveän vähän ihmisiä joiden seuraa mä jaksan tarvittaessa päivätolkulla putkeen, mutta onneksi tuo ukko on yksi niistä.

idveeratommijoulu

Kuten tästä kuvakavalkadista voi huomata, niin meistä on edustavat yhteiskuvat aika vähissä. Suurin osa on otettu itse käsivaralla jossain festarikemutuksen yhteydessä menon ollessa melkoista. Tää kymmenen vuotta ja kaikki sinä aikana koetut ylä- ja alamäet ansaitsisivat kuitenkin mielestäni parempiakin ruutuja.

Olenkin nyt kaupannut Tommille idean, että työkaverini Nelly saa ikuistaa meidät juhlavuoden kunniaksi. Nyt pitäisi enää keksiä missä haluaisimme kuvauksen tapahtuvan ja mitä pistää päälle! Pitää nyt viikonloppuna kaivella netistä kaikkia ihania inspiskuvia, jotta hahmottuisi millaisia fiiliksiä kuviin haetaan.

936779_10151626900208955_1848875962_n

Postauksen ensimmäiset yhteiskuvat ovat muistaakseni ehkä kesältä 2004 ja tämä viimeinen nyt tämän vuoden toukokuulta. On siinä hieman tullut molemmille ikää lisää. Mutta voin kyllä ihan rehellisesti sanoa, että tuo mies on vain ja ainoastaan komistunut ja muuttunut koko ajan vaan kuumemmaksi vuosien varrella.

Nämä tällaiset parisuhdeihkuttelu- ja lässytyspostaukset blogeissa on oikeastaan mun mielestä enimmäkseen aina ällöttäviä, mutta päätin nyt sortua siihen itse tämän virstanpylvään nimissä. Lupaan ettei toista tule ainakaan ennen vuotta 2023. :D

Kommentit (26)

nasu86
27/26 | 

voi te ihanat :) meillä tulee 10 v täyteen ens syksynä <3 kihloissa ollaan oltu -05 vuodesta ja nyt esikoinen tosiaan tekee tuloaan marraskuussa. ylä ja alamäkiä on ollu mutta en minä tuota ukkoanikaan ilman osaisi ollakkaan <3

Anna-Mari
28/26 | 

No KYLLÄ on kerrassaan komistunut ja miehistynyt mies! Eikä moittia voi sinuakaan. Upeaa, ja onnea!

29/26 | 

Miehillä se usein kyllä menee niin, että aika vaan parantaa. Itsestä en niin tiiä. :D

Anni
30/26 | 

Ihania kuvia ja ootte kyllä tosi söpöjä yhdessä! Tämmösiä söpöstelypostauksia lukee mielellään. Jee!

Onnea kymppivuotisten johdosta!

31/26 | 

Tausin just, että lupauksestani huolimatta joudun varmaan laittamaan söpöstelykuvia blogiin sit kun saadaankäytyä kuvassa. Eli tulee varmaan lähiaikoina lisää. :D

Äni (ent. SaraJana)
32/26 | 

Kas, meillekin tuli oman miekkoseni kanssa juhannuksena 10v. täyteen. :) Ja kyllä minäkin allekirjoitan sen, mitä sinä ja yllä Anna-Marikin vahvisti, notta on kyllä komistunut. Kyllä tuollaisen kainalossa kelpaakin viihtyä! ;) Onnea kuluneesta ja myös tuleville vuosikymmenille!

miss_kitty_cat
34/26 | 

Paljon onnea!

Meille tulee kihlatun kanssa 10 vuotta täyteen yhdessä oloa lokakuun viimeinen päivä... Olin 16 kun aloimme olemaan yhdessä. =)

35/26 | 

Oo, nuoresta asti ootte kyllä ollut! Onnea teillekin pitkästä yhteisestä taipaleesta! :)

36/26 | 

Senki vanhat homot <3

Ei ees oksettanu lukee vaikka onki darra.

Ps. Toi eka kuva :D

37/26 | 

No hyvä, ettei lentänyt laatta. En olis halunnut kontolleni sun läppärin tuhoa. :D

38/26 | 

Tosi söpöä! Liian usein naiset (miesten keskusteluista en tiedä) sortuvat moittimaan puolisoaan ja luettelemaan tämän virheitä. Ihan kiva lukea välillä tällaista hehkutusta!

39/26 | 

Kyllä tuossa miehessä niitä virheitäkin on, mutta itsellekin tulee parempi mieli, kun aina jaksaa muistaa ennemmin ne hyvät asiat joita on paljon. :)

E.S.
40/26 | 

Upea pari olette! Onnea 10-vuotispäivästä. :) Mäkin haluaisin löytää mun "raksajamppajuntin"! :D

41/26 | 

Kyllä se ihana raksajamppa tai joku muu jamppa vielä vastaan tulee. Omasta kokemuksesta voin sanoo, että kannattaa antaa tilaisuus sellaisellekin joka ei vastaa kaikkia omia kriteereitä.. Voi yllättyä iloisesti. ;)

S
42/26 | 

Yääh, mitä siirappia!

Eikun oikeesti! Varmaan olisit kymmenessä vuodessa ehtinyt kyllästyä niihin taidehippeihin mutta vanha raksajamppa senkun paranee :)

43/26 | 

Joo, musta ihan oikeesti tuntuu et tuo vaan paranee vuosi vuodelta, enkä puhu pelkästä ulkonäöstä. :)

S
44/26 | 

No näin blogin välityksellä täytyy tyytyä arvioimaan vain ulkonäköä mutta siitä kyllä täytyy todeta, että paranee vanhetessaan. Ja jos sama linja kerran pitää muutenkin, niin mahtava juttu :)

t. se sama S

Tarja
45/26 | 

Heippa ja oikein kamalan paljoa ONNEA teille tunnutte oikeasti sellaiselta parilta joka jatkaa ja jatkaa<3 Sä osaat kirjoittaa niin mukavasti että jaksoin/halusin lukea tällästäkin romantiikaa koskevaa juttua vaikka itsellä kipeä ero takana tosi(tosi)pitkästä suhteesta mutta sun juttus teistä antaa uskoa uudelleen mitä vaan voi tapahtua kun avaa vaan silmänsä ja luottaa huomiseen. Kiitos Veera olet aivan ihana ja olenkin siksi vakituinen stalkkarisi:)

46/26 | 

Yhden tutun facebook statuksesta luin eilen nämä kauniit sanat: "Ovia avataan. Ovia suljetaan. Niin elämän talossa kuljetaan."

Jotain ihanaa on siis varmasti sinulle edessä vaikka nyt sattuukin.

Ja se on just hyvä merkki, jos tällainen siirappipostaus antoi toivoa. :)

Eeelina
47/26 | 

Onnea! Toivottavasti tämä on teille vasta alkua ja edessä vielä monta yhteistä vuosikymmentä. :)

Sopiiko muuten kysyä, miten olet Poriin päätynyt, kun muistaakseni olet ihan muualta kotoisin? Olen jotenkin kuvitellut, että olisit nimenomaan miehesi perässä muuttanut, mutta ilmeisesti et. :)

48/26 | 

Mä tulin Poriin opiskelemaan AMKiin viestintää vuonna 2001. Pääsin jo vuotta aiemmin ja tarkoitus oli hakea johonkin muualle mut välivuoden aikana tää kaupunki jostaen tuntenutennalta ketäänalkoi tuntua just hyvältäajatukselta.

Heini
49/26 | 

Onnea pyöreistä vuosista! Melkeinmpä harvinaista nykypäivänä.

Minna
50/26 | 

IHANA PARI.Meilläkin tuo virstan pylväs kohoaa ens vuonna...Viime viikonloppuna kun oltiin liikentees tuli tuiki tuntematon jamppa tarjoamaan yhdet kun kuulemma näytettiin niin rakastuneilta..Eikä uskonu kun sanottiin kuinka kauan toisiamme ollaan katteltu. Aika kiitää kun on löytänny sopivan seuran tätä elämää jakamaan...ONNEA TEILLE JA JAKSAMISTA SEUURAAVALLE "ETAPILLE" 2023 ;D

Viliina
51/26 | 

Te olette kyllä niin ihania yhdessä! Onnea vain yhteisestä vuosikymmenestä! :D

Itsekin aloin miettiä, että meillähän tulee tuon avokin kanssa myöskin lokakuussa se kymmenen vuotta täyteen. Ihan absurdi ajatus!

Yhteiskuvia meillä on varmasti vielä vähemmän kuin nuo teidän, sillä ne on juurikin sellaisia lomamatkalla käsivaralla otettuja räpsyjä. Voisi tässäkin osoitteessa siis olla ihan paikallaan varata aikaa ammattikuvaajalle ikuistettavaksi...

Lupaathan laittaa sitten niitä yhteiskuvia tännekin, jotta minä voisin niistä sitten kaivella sitä inspiraatiota ja ideoita. ;)

52/26 | 

Ihana postaus, elämänmakuinen ja hauska eikä yhtään liian siirappinen, vaan silleen sopivasti. Oikein paljon onnea teille, myös tuleviin vuosiinne!

Tuo “Ovia avataan. Ovia suljetaan. Niin elämän talossa kuljetaan.” kolahti. Kuulostaa semmoiselta riimittelyltä jonka Eput olisivat voineet joskus Rupisia Riimejä Karmeita Tarinoita -levyn aikaan kirjoittaa... (toki Googlasin, ei ollut Eppuja) :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat