No niin.. Edellisessä postauksessa oli siis Vagabond-tunnustukset osa 1/2 ja nyt on vuorossa ne loput.

Tammi-helmikuun vaihteeseen ajoittuneella muotiviikko-reissulla Tukholmassakin ehdittiin kiireisestä näytösaikataulusta huolimatta juosta Nelliinan kanssa muutamat kaupat läpi. Omat ostokseni rajoittuvat yhden Benettonin ale-huivin lisäksi ainoastaan Vagabondin alehyllylle. Soviteltiin Nelliinan kanssa samoja ruskeita mokkasaappaita minä hieman lyhyemmällä varrella ja matkakumppanini piirun pidemmällä varrella ja ihastuttiin molemmat. Ensimmäisestä kaupasta löytyi oikea koko Nelliinalle ja minun 37 perässä kiidettiin myyjän opastamana sitten toiseen Vagabond-storeen. Puoleen hintaan tarjolla olleet saappat kustansivat n. 60 €.

vagabond_mokkasaappat

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut löysä- ja pehmeävartisista bikersaappaista joten nämä Nelliinan värinsä vuoksi myyräsaappaiksi nimeämät ihanuudet täyttivät sen toiveen enemmän kuin mainiosti etenkin kun värikin oli hyvällä tavalla jotakin muuta kuin mustaa. N'mä kuuluvat jälleen siihen sarjaan kenkiä jotka saavat olon tuntumaan jotenkin reteältä ja itsevarmalta. Niissä on juuri sellaista huolettomuutta ja rähjäisyyttä mitä rakastan yli kaiken.

vagabond_buutsit

Hyvin erilaisista tyyleistämme huolimatta minä ja Nelliina jaamme monia samoja intohimoja kenkien ja vaatteiden suhteen ja meidän yhteiset shoppailureissut sujuvatkin sen vuoksi loistavassa yhteisymmärryksessä. Ruskeat tiimisaappaat eivät suinkaan jääneet ainoiksi samis-ostoksiksimme, vaan Vagabondilla ihasteltiin muitakin samanoloisia kenkiä ja sen lisäksi kotona odottaneet miekkoset saivat tuliaisiksi samoja boksereita. :D

Toisia tasan samoja kenkiä ei sentään matkalaukuistamme paluumatkalla löytynyt, mutta western-hengessä sentään mentiin molemmat. Nelliina vei ihastui palavasti pienellä korolla varustettuihin ketjukoristeisiin  varrettomiin buutseihin (jotka saattoi bongata Tukholmasta tekemästäni kenkäpaparazzi-postauksesta), kun taas minä kuljetin kassan kautta jo viime syksynä sovittelemani tylppäkärkiset nilkkabuutsit. Täydellä hinnalla en näitä lännensankarin jalkineita raskinut hankka vaikka kovasti houkuttivatkin, joten nyt -50% lapulla varustettuna olivatkin todella mieluinen löytö. Hintaa buutseille jäi siis vajaat kuuskymppiä.

Koska reissuun oli jo kotoa pakattu vähän useammat kuin yhdet kengät, niin voin sanoa, että pienoista paniikkia oli ilmassa, kun laukun pakkaamisen aika koitti ennen kotiin lähtöä. Ehdin jo kysellä Mintulta josko hän voisi postittaa mulle kengät tai parit, jos en saisi kaikkea mahtumaan matkatavaroihini. Hilkulla oli, mutta postittamiseen ei sentään tarvinnut ryhtyä, mutta voin kertoa, että ikinä en ole matkalaukkua pakannut yhtä hartaasti pala palalta. Joka ikisen sukan paikka piti tarkasti miettiä jotta kaikki kengät saatiin mahtumaan. Mutta kyllä kannatti! :)

Puuh! Olipa melkoinen homma tunnustaa tämä kaikki. Olen siis syntinen, viidet Vagabondit neljässä viikossa.. että semmosta. Mitäpä siihen sit lisäämään. Nyt on mimmillä muutamat kengät. (ihan niin kuin ei olis ennen ollut..)

Montako Ave Mariaa sitä pitäis lausua, että sais kaiken tämän sovitettua?

Kommentit (7)

8/7 | 

Pelkät Ave MAriat ei riitä. Vähintäänkin kaksi viikkoa pitää olla laupeudentyössä köyhien ja vähävaraisten parissa (lue sukulaiset) parissa.

10/7 | 

Monta! :) Mutta ihan huippu löytöjä jokainen pari ja loistohintaan. Eli ei hätää, tulet varmasti käyttämään noita kaikkia paljon. Ja nyt ei sit tartte koko vuonna ostaa enää yksiäkään kenkiä... ;)

Maddaleena
11/7 | 

Mamman kultainen neuvo no 5634678:

-reissuun lähdetään AINA yksillä kengillä ja ne ovat vanhat ja mukavasti lähes puhki kuluneet = pakko ostaa muutamat uudet kengät ja vanhat jätetään ulkomaille eläkepäiviään viettämään <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram