Viime viikolla tuli Junarosen ensi kevään malliston lisäksi tutustuttua myös Longchampin kevät-/kesä 2015 -mallistoon, joten tämä kuvakasa tarjoilee katseltavaa erityisesti laukkuihmisille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Malliston värimaailma oli jakautunut kahtia hempeisiin pastellisävyihin ja selkeisiin ja kirkkaisiin perusväreihin. Jälkimmäisiä edustivat edellä olevissa kuvissa näkyvien sähkonsinisen ja pirtsakan keltaisen lisäksi mm. kirkas vihreä ja puhdas punainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laukuissa ihastuin erityisesti tähän nerokkaaseen malliin, joka vetoketjun avulla muuntaa kokoaan tarpeen mukaan. Kevään värit eivät kuitenkaan aivan kohdanneet omaa makuani, mutta, jos tällainen joskus tehdään vaikkapa musta-punaisena joudun sitä kyllä kauppaan hypistelemään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yllä olevaa Le Pliage Heritage -laukkua katsellessa tulin ajatelleeksi, että minä se en kyllä osaisi kuvitella omalle käsivarrelleni tuollaisia ns. kovia muotonsa koko ajan ryhdikkäästi säilyttäviä laukkuja, ne ovat makuuni jotenkin liian hienostuneita ja tätimäisiä. Omat veskani ovat aina pehmeitä kasseja. Mutta ehkä pitäisi joskus ihan mielenkiinnosta kokeilla miltä joku ryhdikkäämpi laukku näyttäisi yhdistettynä omaan rentoon tyyliin. Olisiko se ihan vääränlainen vai toisiko se ryhtiä kantajansakin olemukseen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mallinuken päällä olleeseen punaiseen nahkaiseen takkimekkoon ei voinut olla kiinnittämättä huomiota. Upea.

Edellä nähtyjen voimakkaiden värien vastapainoksi malliston toinen puoli tarjoili hempeyttä pastellisävyjen muodossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaaleammasta tarjonnasta omaan makuuni iskivät nämä metallinhohtoiset espadrillot. En ehkä edes halua tietää niiden hintaa, sillä se on ihan takuulla hurjasti enemmän kuin haluan kesäkengistä maksaa. Mutta ihanat ovat. Niin kauniisti kimaltaisivat kesäauringossa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näkyikö kubissa mitään kiinnostavaa?

Kommentit (5)

al
3/5 | 

Saavatko bloggaajat näistä tilaisuuksista aina postauspalkkioksi "jotain pientä", vai mikä näiden pointti bloggaajien kannalta on, kun näissä aika paljon tunnutaan käyvän ?...siis muualtakin kun Helsingistä. Enkä nyt tarkoita pelkästään sinua.

Nämä tilaisuudet on ihan vain ns. pressitilaisuuksia joissa käy bloggaajia, toimittajia stylistejä ym. Ei kukaan velvoita kirjoittamaan mitään eikä siten ole mitään postauspalkkioitakaan pressitapahtumien kohdalla. Itselläni pointti tilaisuuksissa käymiseen on ihan se, että ne kiinnostaa mua. + saahan näistä myös sisältöä blogiin. Usein näitä lehdistopäiviä järjestää useammat firmat aika samoille päiville, joten yhdellä reissulla on tällaisen muualta matkaavankin nähdä monen merkin mallistot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram