Olen jo monesti aiemminkin huomannut, että tosi rakkaus odottaa ja sillä säästääkin monta euroa. Silittelin syyskuussa Amsterdamin lentokentällä tätä kuvan upeaa Dieselin laukkua, mutta vaikka reissubudjetti olisikin sallinut sen oston, niin hinta oli silti mielestäni hieman liian kova ja jätin veskan lähes kyyneliä nieleskellen kauppaan.

Nyt, yli kolme kuukautta myöhemmin en ollut vieläkää lakannut haaveilemasta tuosta lomaihastuksestani, vaan haikailin sen perään ja tuijottelin sen kuvaa netissä. Ja kuinka sattuikaan, eksyin eilen ihan vahingossa The Handbag Superstoren sivuille ja kuka se siellä nököttikään alennetulla hinnalla katseessaan yksi ainao pyyntö, päästä minun hellään huomaani.

Diesel_niitti_clutch Ja aamulla sitten tärähti sähköpostia otsikolla Tilauksenne on käsitelty ja postitettu. Joskus ne lomaromanssitkin kantavat pidempää hedelmää. Pian, pian on kauan ikävöimäni muru täällä luonani!!

Täytyy kyllä myöntää, että hiplasin huomaamatta myös hieman tuon punaista kaveria, mutta kuten aina hieman hintavampia ostoksia tehdessäni, nytkin järki kehotti minua ottamaan mustan, jolle käyttökertoja kertyy kymmeniä kertoja enemmän kuin punaiselle. Siitäkin huolimatta, että oikeastaan kaapissani olisi enemmän tarvetta räyheälle punaiselle bilelaukulle, kun taas mustia rakastettuja yksilöitä löytyy jo useita.

Nyt aloinkin sitten miettiä ihan tosissaan, että kumpi olisi oikeasti  ollut järkevämpää, hankkia tuo musta jolle siis on enemmän käyttöä, mutta samalla se syrjäyttää käytöstä varmaan pari muuta mustaa laukkua, vai ostaa se punainen joka olisi päässyt kokoelmani yksinvaltiaaksi upeiden punaisten pikkuveskojen heimossa? Inhoan tätä jälkeenpäin mieleeni hiipivää epäilyksen tunnetta!!

Sitä vaihtoehtoahan ei tunneta, että järkevintä olisi ollut unohtaa koko laukku.

PS. The Handbag Superstoressa on muuten tällä hetkellä -15% alennus kaikista tuotteista ja se  koskee myös jo alennettuja tuotteita.

Kommentit (9)

2/9 | 

Tiiän niin ton tunteen! Mä oon ihan maailman pahin pähkäilijä-eukko. Mä esim saataan puoli tuntia pohtia kakskymppiä maksavaa juttua ja sit kotona pähkäillä lisää...Mein äitillä menee aina hermo muhun shoppaillessa...=D

5/9 | 

Musta on ehdottomasti parempi vaihtoehto minun mielestäni. Ja voihan rakkauspakkaus kun onkin ihana laukku. Olen niittien perään NÄÄÄÄIN paljon joten iskee ja kolahtaa huolella!

käyttäjä-11858
Liittynyt5.4.2015
6/9 | 

Musta on tietysti turvallinen valinta... mutta kyllä tietyssä tahtotilassa punainen antaa juuri sen tarvittavan lisäpotkun. Ymmärrän haikailusi paremmin kuin hyvin.. :)

Hattara
7/9 | 

Hei! Oletko koskaan kirjoittanut postausta valokuvaajan työstä? Yritin selailla arkistoja, mutta en ainakaan löytänyt. Siksipä kysynkin innostaisiko sua joskus vähän kertoa millaista valokuvaajan työ on, esim. "tyypillinen" päivä, työtilanne alalla, opiskelu, plussat&miinukset jne.

Veera

En ole kauehasti työstäni kirjoittanut, mutta aikeissa olisi tehdä joku postaus joka valottaisi ainakin hieman tota mun oppisopimusopiskelukuviota, kun siitä on moni kysellyt ihan sähköpostillakin. Eli siinä yhteydessä varmaan tulee kertoiltua niin opiskelusta kuin työstäkin. Kun vaan saisin sen vielä kirjoitettua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram