Ihanaa vaihtelua mun normaaleihin ja suht ankeisiin kuvausmiljöisiin nää Kattilhallin lähistöltä löytyneet graffittiseinät. Asukuvat on viime lauantailta, kun käytiin Iinan kanssa pyörimässä Bloggers' inspiration day -tapahtumassa.

housut-S.T.I./t-paita-H&M/sifonkitakki-Seppälä/kengät-RAS/valkoinen takki-Zara

Tänään on vapaapäivä ja mä oon ihan kuin kuraan kuollut kuttu. Oon lähinnä tehnyt töitä (niin siis mikä hiton vapaapäivä??) sängyn pohjalta. Eli tarkennetaanpa hieman, siinä mielessä vapaapäivä, että ei ole mitään sovittuja työmenoja eikä aikatauluja, mutta olen kuitenkin tehnyt töitä lepoasennossa mm. laskuttamalla ja setvimällä kuitteja. Että onko se kumma jos väsyttää, kun koskaan ei oikein osaa pitää sellaista ihan kunnon vapaapäivää?

Olin jossain vaiheessa ehtinyt jo ajatella, että toukokuussa vois ottaa hieman rennommin ja jopa lomailla ennen kesätöiden alkua, mutta olinpa taas väärässä. Jostain mä olen taas onnistunut haalimaan kalenterin piukkaan jos jonkinmoista duunia. Sen viikon jolloin kuu vaihtuu, olen nyt merkannut kalenteriin isoin ukaasein, että "ET SITTEN OTA TÄHÄN MITÄÄN TÖITÄ!", mutta olen tunnetusti tosi huono pitämään näitä itselleni tekemiä lupausyritelmiä. Asiaan auttais varmaan vain se, että ostais lennot johonkin. Just nyt kiinnostelis eniten joku sellainen kohde, jossa vois vaan hyvillä mielin maata vaikka uima-altaan reunalla ilman että tulee huono omatunto kun ei aktiivimatkaile. 

Taidanpa tehdä muutaman haun Supersaverin sivuilla ennen kuin suuntaan kaupungille ostamaan hillotyllaa. En vielä ennen eilistä tiennyt mikä sellainen on, mutta mies pyysi kyseisen vehkeen hänelle hankkimaan, jotta saa truutattua kinuskitäytteen munkkeihin, jotka hän on luvannut leipoa kummityttömme synttäreille. Joka päivä sitä oppii jotain uutta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat