Koska löytyy parhaiten aikaa blogata? No just silloin, kun oikeasti pitäisi tehdä jotakin supertärkeetä minkä deadline on huomenna ja mikä ei nappais yhtään. Eli tälläkin hetkellä mulla pitäisi olla auki tuo Photoshop eikä suinkaan nettiselain, sillä eilen kuvatut kuvat siellä odottelevat, että tarttuisin hiireen ja väsäisin ne kuntoon. Mutta aion nyt kuitenkin antaa niiden odottaa vielä pienen hetken ja tuuppaan tänne päivän asun.

Ilmojen viilenemisessä on sellainen hyvä puoli, että pääsee taas pitkästä aikaa käyttämään kesän ajan kaapissa toimettomana lojuneita keinonahkahousuja. Tänään sitten päätinkin sulloutua muoviin ja hikihän siinä tuli.

Heiluin reidet hiestä märkinä aamupäivän radiohommat, mutta kävin sitten suosiolla vaihtamassa pöksyt ennen kuin tulin studiolle kuvankäsittelymaratonille. Ei jotenkin houkutellut sellainen 5-6 tuntia istumista muovipussissa. Mutta hetken aikaa piti silti saada käyskennellä noissa housuissa epämiellyttävyydestään huolimatta. Oi olisipa minulla oikeat nahkahousut!

Housujen mallisen saunan sijaan mun piti oikeastaan kuitenkin esitellä tuo uusi syystakkini. Kyseessä on eräänlainen "no ostan sitten ainakin muutamalla kympillä tuollaisen lohtuversion" -tarina. Alla näkyy sekä ihastukseni alkuperäinen kohde, että tämä oma takkini.

Bongasin tuon nahkaisilla hihoilla varustetun Tiger of Swedenin maiharin heidän muuttoalennusmyynnistään, mutta siinä oli kaksikin pientä epäkohtaa. A) Hinta oli alennuksessakin vielä useampia satoja ja B) Eihän siitä nyt edes ole olemassa minulle mahtuvaa kokoa. Eli ihan tosiaan pelkiksi ihastuneiksi huokailuiksi jäi se kohtaaminen.

Samantyyppisiä nahkahihaisia takkeja on toki näkynyt muuallakin, kuten esimerkiksi Zarassa, mutta sielläkin ollaan edelleen tuon esteen B edessä. Oma vaatekokoni ja muotivirtauksia kuin hai laivaa seuraavat trendikäät vaateketjut emme todellakaan voi sanoa kohtaavamme kovinkaan usein. Heitin siis haaveet nahkahihaisen takin löytymisestä ihan jo suosiolla mielestäni.

Kun sitten törmäsin Elloksella tuohon samoja värejä yhdistävään collegehihaiseen takkiin, niin innostuin. Hintaa takilla on 59 €, mutta klikkailin sen ostoskoriini yhdessä -50% alekoodin kanssa, joten takki irtosi postikuluineen hieman reilulla kolmellakympillä.

Ei se nyt tietenkään yllä alkuperäisen haaveidenkohteen tasolle, mutta realiteetit ja todella pienen hinnan huomioon ottaen varsin oiva lohtuversio. Tykkään!

Kommentit (4)

already a fan
5/4 | 

Oon seurannu sun blogia vasta hieman alle kuukauden, mutta oon jo ihan koukussa! Kirjotat tosi hyviä juttuja ja varsinki se vasta ollu juttu kanta-asiakaskorteista iski (itelläki sama ongelma). Mutta nii halusin vaa sanoo, että sun blogi on ihana <3 :))

Niina
7/4 | 

Perustetaanko Veera sellanen epätoivoisesti ja periksiantamattomasti nahkahousujen perään kuolaajat -clubi? :D

8/4 | 

kyllä, ehdottomasti! mulla on ollut yhdet nahkahousut elämässäni. 18 vuotiaana säästin 600 mk (kauhee raha sillon) tilatakseni nahkahousut H&M postimyynnistä. Ne oli niiiin hienot! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat