"Sä oot laihtunut. Pyllys näyttää pienemmältä", totesin eilen aamulla murulle hänen keitellessä aamukahvia kalsarisillaan. Puntarilla käytyään mies totesi itse saman. Herran rungosta oli lähtenyt kevään aikana lähes kymmenen kiloa. Mutta se on se aineen katoamattomuuden laki, minä nimittäin astelin tänä aamuna vaa'alle ja totesin painavani enemmän kuin koskaan ennen. Tässä kohtaa olis perinaisellisesti pitänyt varmaan purskahtaa itkuun ja etsiä päälle kaikista löysin ja peittävin kaapu mitä kaapista löytyy, mutta sen sijaan kiskoin into piukeana päälle eilen saapunen uuden vartaloa nuolevan kotelomekon, kurkkasin peiliin ja vislasin mielessäni kuvalleni. Little red dress oli todellakin jotain mitä vaatekaappini on kaivannut. Tää kolttu niin vaatii päästä hieman kemuttamaan. Mutta ensi hätään, kun ei ollut mitään juhlia näköpiirissä, suuntasin uudessa mekossani ihan vaan kaupungille lounaalle.


mekko-Dorothy Perkins, Zalando/takki-Even&Odd, Zalando/kengät-kirpparilöytö/laukku-Zara/silmälasit-Gucci (saatu)/korvikset-itse tehty/rannekoru-Miss Sixty


Puntari tarjoamasta lukemasta huolimatta tuon mekon kanssa kävi niin, että ensiksi tilaamani koko (UK20) osottautui liian suureksi ja pussitti rumasti etenkin lantiolta, joten sain vaihtaa sen kokoa pienempään. Tämä koko 18 eli 46 istuikin tälle pyllerölle sitten loistavasti. Mekko on joustavan neulosmatskunsa (akryyliä.. se kyllä vähän ärsyttää..) vuoksi todella mukava päällä vaikka halaileekin kurveja ja makkaroita intensiivisesti.

Korkojen kanssa kolttu, tai ainakin sääret, pääsisivät ehdottomasti paremmin oikeuksiinsa, mutta näin keskellä arkipäivää olisivat tuntuneet vähän liioittelulta, joten valitsin jalkaan siivouspäivän kirppikseltä Helsingistä vitosella löytämäni niittikoristeiset  remmikengät.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole oikein pitkään aikaan käyttänyt mitään punaista, vaikka se aikoinaan kuului pukeutumiseeni lähes päivittäin. Tänään vedinkin sitten oikein överit ja valitsin kirkkaita punaisen sävyjä vielä huulille, korviin ja silmälaseihinkin. Yllättäen homma toimi mielestäni vallan hienosti! Tuli jotenkin todella voimakas olo kaikesta tästä punaisen määrästä.

Kaikin puolin siis muuten nappiin mennyt asu omasta mielestäni, mutta havaitsin, että kaikki se puntarilla näkynyt plussa on tainnut mennä etupäässä ryntäisiini, sillä olkaimettomat rintsikkani ovat kyllä käyneet ahtaiksi sitten viime käyttökerran, ja se kyllä sitten vähän tuossa etumuksessa ja yläosassa valitettavasti näkyy. Eli viikonlopun agenda on etsiä nettikauppojen uumenista  uudet samanmoiset liivit aakkosta tai paria isompana.


Kommentit (11)

Johanna
13/11 | 

Jes! Ihan nappi mekko! Kerroppa sitte mistä löysit olkaimettomat liivit, tarttisin itsekin.

tartsa
16/11 | 

Mää oon niin kade ...
Upea kolttu.
Sulle istuu kaikki vaatteet ....mää näytän missä tahansa ihan perussuomalaiselta tanttaralta :D

Tee joku juttu,sovittelukierros tms tämmöistä viruvanuverkkarimatami-tyyppilinjaa aatellen ..?
En siis löydä edes istuvia,mukavia,ennen kaikkea mukavia farkkujakaan mistään...
Sais vinkkejä....

19/11 | 

Oon huomannu ton saman. Kun lihoo se menee tisseihin ja tietysti varsin epätaisaisesti juurikin siihen puoliskoo joka oli jo alunperinkin isompi.. huoh. :D Selkäläski on myös salakavala, koska sitä ei "nää" :D Mutta jos ihan asiaakin kirjottelis niin toi väri on täys napakymppi sulle! Mekon mallikin on varsin imarteleva vaikka luulis et meidän isotissisten pitäis käyttää vaan V-pääntietä. Ja todella onnistunut punaisen överit :)

Marjukka
20/11 | 

Ajattelin tulla sanomaan että upea... mutta aika moni on sen jo sanonut. Silti: upea!

n
22/11 | 

Kyllä pitäis punainen mekko joka ihmisellä olla. Ja hyvältä näytät, vahvalta ja kauniilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat