Lauantaina aloitettu itseni grillaamisoperaatio jatkui sunnuntaina hiekalla lekotellen. Ja samalla reissulla lähti talviturkin reuhka meren aaltoihin. Pojat oli niin nössöjä, etteivät uskaltaneet muuta kuin kastaa varpaan kärkeä, mutta me mimmit lilluttiin vaahtopäiden vietävänä senkin edestä. En tiedä oliko tuolla uimareissulla jotain tekemistä kipeytymiseni kanssa, mutta oli se kyllä kaiken kurkkukivun arvoista!

meri

Sinne se turkki jäi! Mutta ei hätää, ensi kesäksi kasvaa uusi.

biitsitukka

Onnellisen uimarin suolaveden ja merituulen muotoilema kampaus herätti seuralaisissa hilpeyttä. En tajua miks. Nätisti taipuu korsien kanssa samaan suuntaan.

tissit

Toimin rantareissulla myös plastiikkakirurgina. Ence sai uudet muodot.

biitsiasu

Ja tässä vielä todistusaineistoa siitä mitlalisella tolalla pukeutuminen on viime aikoina ollut. Kadehdin niitä ihmisiä, jotka jaksavat edustaa super-tyylikkäinä pahimmilla helteilläkin. Ne on niitä ihmisiä joiden meikki pysyy täydellisenä 30 asteen paahtavassa kuumudessakin ja joiden kasvoille ei ikinä nouse yhtäkään hikikarpaloa. Ei edes ylähuulelle. Niillä ihmisillä riittä pukeutumisinspiraatiota ja eri kuteet jokaiselle päivälle. Minä en vaan yksin kertaisesti kuulu heihin.

Mut ei sen väliä. Tyylikästä tai ei, kesä kuuluu kaikille!

Tänään olis päällä uusi paita ja uudet korvikset, joten asunkin vois pitkästä aikaa esitellä, mut ei oo kuvaajaa, joten unohdetaan sekin. :P

Kommentit (8)

Olipa ihanasti sanottu: Kesä kuuluu kaikille.

Ja en kyllä minäkään ymmärrä niitä, jotka eivät hikoa yhtään ja voivat käyttää esim. jonkin muun värisiä paitoja kuin mustia tai valkoisia kuumina kesäpäivinä! :D

Ylähuuli, silmänaluset, leuka....

miten silmänaluset voi hikoilla?!

en laittanu yks päivä töihin lainkaan meikkiä kun ketuttaa toi valuminen. Pahinta oli ehkä se, että kukaan ei tainnu edes huomata. Tai sit ne luuli et oon pahasti vilustunu...

Ensimmäinen kuva on tosi ihana! :)

Mitä kesäpukeutumiseen tulee niin se on kyllä viimeinen asia, josta kannattaa ottaa stressiä :D. Minusta niitä kaikkein kivoimpia kesäpukeutuja ei suinkaan ole ne meikki hyvin 30 asteen helteessäkin ihmiset, vaan ne jotka huokuvat sitä kesän huolettomuuta pukeutumisellaan ja meikittömällä olemuksellaan :).

Hahaa, hauskasti taittuu hiukset korsien tahtiin. :D

Mä en jaksa vaivautua edes tuon vertaa, mitä sä teet. Oikeesti, noi korvikset on jo mahdottomuus meikäläiselle. :) Ku sais vaan keikistellä nakuna koko kesän niin olisin tosi happy... Tai onnistuishan se, mutta pokkaa ei olisi kuitenkaan. :D

Kyllä kateeksi käy niitä jotka ei tiedä mitä on viiksihiki, tissihiki, pershiki, reisihiki ja tuhat muuta hien erilaista muotoa! Kyllä meinaan töissä tulee tutuksi kaikki kun pitää +30C helteessä mustaa t-paitaa, pitkiä mustia housuja ja essua. Puuh. Sulla on muuten koukuttava blogi. :)

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram