Sori, spämmään vielä näillä perjantain Olympus-luennoilla, sillä en voi olla repimättä huumoria tästä Rajala Cameran verkkokaupasta löytyvästä "tuotteesta".

Näyttökuva 2014-8-27 kello 22.41.39

 

"Saatavuus: Varastossa"

"Pyydä vaihtotarjous"

:D :D :D

Mä en tiedä oonko mä nyt ihan viimeisintä huutoa olevaa mallia, mutta toki johonkin antiikkisempaan versioon verrattuna mäkin voin olla ihan hyvä kaluston päivitys. En vaan osaa sanoa mitä esim. vm -54 Pirjosta saa vaihdossa. Mut ei muuta kuin sitä vaihtotarjousta pyytämään!

Joopa joo.. vähän väsynyttä on. Noi luentomatskutkin tässä vielä odottaa tekemistään. Mut tuolta Rajalan sivulta voi tosiaan ilmoittautua. Muutama ilmoittautuminen tulikin jo alkuviikosta mun meiliin, mutta toivottavasti saadaan vielä lisää jengiä paikalle!

Ja näistä duunihommista puheenollen, huomasithan jo tämän päivän aiemman postauksen kuluneen vuoden fiiliksistä ja siitä mikä on tilanne nyt, vuosi työttömäksi jäämisen jälkeen!

Kommentit (4)

Anneli
3/4 | 

Voi ei, meni täysin ohi koko juttu, onkohan näitä tapahtumia tulossa lisää? Oon ihaillut sekä kuviasi että blogiasi jo pitempään eli tässä ois ollut meikäläiselle kaksi kärpästä yhdellä iskulla, etenkin kun EM-5 tuli just lunastettua ja käyttö vielä hieman hakusessa. Toivottavasti järkkäätte uudemman kerran vielä! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram